Hvala svemogućem Bogu da je i ovu nepravilnost (o kojoj smo pisali 2006 -2008 g) netko iznio na vidjelo.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ina-kubik-plina-u-jadranu-crpi-za-0%2c7-kuna%2c-a-prodaje-ga-za-1%2c7-kuna,97033.html
Hvala svemogućem Bogu da je i ovu nepravilnost (o kojoj smo pisali 2006 -2008 g) netko iznio na vidjelo.
Katastrofa koji je ovo lopovluk. I veli debeljuca iz INE da radi gubitak na plinu. Treba ga danas deportirat u Mađarsku. Konačno da je netko progovorio i ovom dijelu plinskog poslovanja. Sve ovo je išlo na štetu petrokemije jer plaćamo skupi plin i godinama nam ne daju da prodajemo gnoj po tržišnim cijenama. Do kad mislite krasti vlastiti narod???? Tko je potpisivao ove ugovore za plin????
Zašto se vađenje plina i kontrola plina nije prepustilo HEP-u i PTKM. Koja bi tu tek korist za hrvatsku državu bila. Nikad se ptkm i HEP ne bi trebali prodavati, a mogli bi raditi čuda. Ovako nas Mađari muzu ko zadnje šugavce. Sad vidite gdje su nas neki ljudi doveli. Katastrofa.
Rekoh već -cijena plina za ovu godinu nije betonirana.
Može se tu puno toga promjeniti a onda……
Zasigurno – poskupljenje nema osnove ali pojeftinjenje da!
Plin, cini mi se ne bi trebao vise biti problem.
Vaš link
Problem bi trebao biti jedino njegova cijena po kojoj ce ga PTKM kupovati.
Eto, nakon vala panike, cijena dionice se ipak stabilizirala, a do kada i u kojem smjeru će nastaviti – vidjet ćemo.
Po mišljenju tehničara, daljnji je pad neminovan, no PTKM-R-A je uvijek puna iznenađenja…..
To be continued …
Eto, nakon vala panike, cijena dionice se ipak stabilizirala, a do kada i u kojem smjeru će nastaviti – vidjet ćemo.
Po mišljenju tehničara, daljnji je pad neminovan, no PTKM-R-A je uvijek puna iznenađenja…..
To be continued …
samo ću napisati, ne dajte meštrima da vas šišaju. Ova firma radi preko 40 godina i vrijedi puno.
Da to ne vrijedi svi ugovori za plin bili bi javni i svi bi sve znali. Stvari su ipak malo drugačije i čitajte između redaka. Današnja kupnja i razvoj situacije od jutra dosta govori. Maknite naloge s prodaje (iako ih nema baš puno) i otežajte im malo situaciju. Budite i vi meštri.
mika:
“Maknite naloge s prodaje (iako ih nema baš puno) i otežajte im malo situaciju. Budite i vi meštri.”
Trenutno je kupnja višestruko veča od prodaje:
Kupnje: Cijena Količina
152,70 100
152,60 300
152,56 150
152,50 100
152,10 200
152,00 200
151,33 265
151,20 359
151,13 250
151,10 900
Prodaje: Količina Cijena
11 156,00
12 157,39
25 157,40
234 157,78
10 157,79
327 157,80
28 157,87
evo kupnje i prodaju kako to uzivo izgleda
E moj Bože čuda, toliko kupnje, a tako malo prodaje do 180 kn !
Žao mi je svih koji su toliko panično raspodali svoje dionice od petka do danas.
Moram priznati da se ovako nečem nisam nadao niti u najluđim snovima.
@Delux
Ajde počisti tih 600 komada pa da idemo dalje. Znam da ti to možeš ! [wink]
budete vi gledali ptkm opet po 130 kn…
živi bili pa vidjeli
Kada?