deluxe:
Priznajem nisam stručnjak za krave još manje za bikove! Moj je lonac još uvijek pun mlijeka (na Petrokemiji) a tako će i ostati. Trenutni score mi je (ako baš insistiraš) +308,76%
O HDEL posebna tema Nemam više vremena idem slušati Pervanov dnevnik….. [bye]
zna to DELUX, kupuje ali fali mu "mušterija" [lol]
[/quote]
Evo zadnjih transakcija. Već sutra krajem dana imat će mušterija. Nešto više nego je prodao (182 kn) ali treba trgovati….
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
152,99 58 8.873,42 2.11.2010 13:26:50
152,00 34 5.168,00 2.11.2010 13:26:50
151,00 15 2.265,00 2.11.2010 13:26:50
148,38 1 148,38 2.11.2010
budete vi gledali ptkm opet po 130 kn…
živi bili pa vidjeli
budete vi gledali ptkm opet po 130 kn…
živi bili pa vidjeli
a što ako padne na 130 bit će povoljna, ha ha bit će idealna za čuvanje dok ju netko drugi ne preuzme
130 kn je puno za ovog gubitaša, cijena se treba vratiti tamo odakle je krenula prije bajki o 40 milja kuna dobiti za 3Q, tj. na 110 kn. to je jedino realno, mada je i to nakon -126 milja kuna gubitaka puno i previše. [bye]
130 kn je puno za ovog gubitaša, cijena se treba vratiti tamo odakle je krenula prije bajki o 40 milja kuna dobiti za 3Q, tj. na 110 kn. to je jedino realno, mada je i to nakon -126 milja kuna gubitaka puno i previše. [bye]
ajde pametnjakovići prestanite više sra.kati…
ajde pametnjakovići prestanite više sra.kati…
[/quote]
zvon101 zašto se uopće živciraš kada već znaš MO ekipe…
Klasična priča – kada dionica počne rasti i nakon što kupe dionicu hvalospjevi se pjevaju i "gnoje" rast dionice a kada potone onda ju gnoje ali ne umjetnjakom da potone što više da ju opet kupe…
Kada je cijena stagnirala nije bilo puno komentara…
ja bih je na 106 kupio pa što bude
[/quote]
[/quote]
ocjena mi govori da su mi šanse dosta velike
Ne bi rekao da smo kolege ali…..ajde nek bude.
Kad bi znao da sam Petrokemiju uglavnom kupovao po cijenama i u vrijeme 2004 godine znao bi kakav mi je izbor dionica. Potraži te cijene na
http://mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijenaIzb.aspx?idF=10
Proči će te volja da se više javljaš na ovoj temi……..
[cool]
[/quote]
kad već voliš kopat po povijesti [smiley]
Nostradamuse, evo ti prilike pa iskušaj sreću! Mi ćemo te čekati 10% niže. [lol] [lol] [lol]
može još poskočiti do 160, no kratkoročno ide hlađenje i pad. nakon hlađenja sve je moguće. tko voli trejdat, mislim da je sad prilika za izać pa ući 10-ak % niže.
[/quote]
pisao sam to 21.9. ujutro prije otvaranja burze. taj dan je završila na 161.49. dva dana kasnije dotaknula je 143. bila je u uzlaznoj putanji nakon toga, nisam se htio javljat više – bilo ti je smiješno, zašto da mi se smijuljite. delux vam je svima rekao targete, svaka čast. balon je bio očit. u donje dvoznamenkaste targete koje neki spominju ne vjerujem. marcello, želim ti sreću i puno uspjeha na ovoj dionici u koju i ja namjeravam ponovno uskočiti kad dođe vrijeme.
[/quote]
[/quote]
ocjena mi govori da su mi šanse dosta velike
[/quote]
a šta ti grah govori ?
Nadam se da vecernjak opet ne siri dezinformacije kao i onaj put o 40M kn dobiti Petrokemije.
Vaš link
Istina, ovdje se govori o cijeni plina za kucanstva, a ne za velike industrijske potrosace.
U svakom slucaju, ako je ovo sto pise tocno, manevarskog prostora za pregovore PTKM-INA ima.