Ovdje će bit plača uskoro kad investitori uvide o kakvoj balončini se radi.
Mislim da to jasno govori da se ovdje radi o čistoj špekulaciji a znamo kako to završi na kraju.
-16%
Eto kako je završilo. Lijepo vam je striček Kobeščak rekao što će se dogoditi ali niste slušali.
Ako bi kolega Boso mogao malo reći koju o superciklusu, cijenama gnojiva u Americi i Aziji, a može i koju o preuzimanju Potasha. I molio bi kolegu Miku da nam javi kako ide prodaja u Brazilu i Albaniji [thumbsup]
prije ovog famoznog izvješća cijena je bila cca 120 kn, nakon ovog bi mogla i dosta niže (ako se ne opamete u petrici)al opet tu su i naši fondovi pa tako da se stvarno ne može ništa znati jer ionako kod nas na burzi više nema puno zdravog razuma
Tvrtka koja radi sve više i više a stvara kontinuirane gubitke, što zbog plina, što zbog politike, te što šta….a naraste u nekoliko mjeseci 50 %, i tim više bezbrižno je skida sa aska na 165 – 168,00 to može samo pravi hrabri dugoročni ulagač! Zar ne!?
ps Što kažu tehničari i inženjeri na progresivni graf?
[bye]
Kolega ING
I na 140 ti je bila preskupa i precjenjena pa si je ipak kupio po toj cijeni za par dana;)
Tako ćeš i ovaj puta..pa opet i nanovo dok se jednom ne nakrcaš na vrhu..
A onda [cry]
A šta bi rekli gosp. tehničari…onaj brutalni je kupovao po 149 a prodavao na 149,2..?? [lol]
Ostali uzeli 10-tak% i još se hvale s tim
Katastrofa..
[/quote]
Podsjetnik za one koji su me ocjenjivali sa jednoznamenkastim brojkama!
ps Osobno ću javno HANFI dat par upita, glede manipulacije jednog jačeg vlasnika PTKM!
PS Investitori Hrvatska je sjajno tržište za ulaganje!
[bye]
[/quote]
Još jednom, INVESTITORI ULAŽITE U HRVATSKU
[bye]
ps Da se pohvalim, danas na Ptkm zaradio nekoliko iljadarki
[thumbsup]
[/quote]
Kolega ING
Iz naftalina neću vadit tvoje postove jer mi je to ispod časti
Pogledaj na koliko sam ti to rekao i gdje je dionica bila
Na koliko sam ulazio i izlazio ne interesira te niti imam potrebu da se hvališem niti ikome opravdavam
Svi sami brojimo svoje pare u konačnici
Čak se ne radi o tome..ti si toliko drobio da je dionica precjenjena na 140 a onda si je kupio
Mogao si kupovati i bez takvih priča
I opet ti tvrdim ko je zaradio samo 10% u zadnjem rastu je totalna neznalica..stojim iz tvrdnje
A na to što meni prijetiš HAnfom??? Nabijem i tebe i njih…mislim da ti je ovo dovoljno jasno, ili ti možda treba pojašnjavati dodatno?
Eto ti još tri jednoznamenkaste na zadnja tri pa idi plači teti Hanfi:)
P.S. Iznimno sam razočaran ovim izvješćem moram to priznati
Hebiga nije dobro, ali opet je bolje nego je bilo prije par mjeseci. Ovo je prilika fondovima da pokupe još jednu turu do konačnog raspleta. Sumljam da su oni skupljali sve ovo vrijeme a da nisu znali prave podatke.
Tvrtka koja radi sve više i više a stvara kontinuirane gubitke, što zbog plina, što zbog politike, te što šta….a naraste u nekoliko mjeseci 50 %, i tim više bezbrižno je skida sa aska na 165 – 168,00 to može samo pravi hrabri dugoročni ulagač! Zar ne!?
ps Što kažu tehničari i inženjeri na progresivni graf?
[bye]
Kolega ING
I na 140 ti je bila preskupa i precjenjena pa si je ipak kupio po toj cijeni za par dana;)
Tako ćeš i ovaj puta..pa opet i nanovo dok se jednom ne nakrcaš na vrhu..
A onda [cry]
A šta bi rekli gosp. tehničari…onaj brutalni je kupovao po 149 a prodavao na 149,2..?? [lol]
Ostali uzeli 10-tak% i još se hvale s tim
Katastrofa..
[/quote]
Podsjetnik za one koji su me ocjenjivali sa jednoznamenkastim brojkama!
ps Osobno ću javno HANFI dat par upita, glede manipulacije jednog jačeg vlasnika PTKM!
PS Investitori Hrvatska je sjajno tržište za ulaganje!
[bye]
[/quote]
Još jednom, INVESTITORI ULAŽITE U HRVATSKU
[bye]
ps Da se pohvalim, danas na Ptkm zaradio nekoliko iljadarki
[thumbsup]
[/quote]
Kolega ING
Na koliko sam ulazio i izlazio ne interesira te niti imam potrebu da se hvališem niti ikome opravdavam
Čak se ne radi o tome..ti si toliko drobio da je dionica precjenjena na 140 a onda si je kupio
I opet ti tvrdim ko je zaradio samo 10% u zadnjem rastu je totalna neznalica..stojim iz tvrdnje
A na to što meni prijetiš HAnfom??? Nabijem i tebe i njih…mislim da ti je ovo dovoljno jasno, ili ti možda treba pojašnjavati dodatno?
[/quote]
uh
Sad tek vidim da ne prijetiš meni nego nekom jačem vlasniku…
Bez obzira, misao vodilja iz predhodnog posta ostaje na snazi:)
Ovdje će bit plača uskoro kad investitori uvide o kakvoj balončini se radi.
Mislim da to jasno govori da se ovdje radi o čistoj špekulaciji a znamo kako to završi na kraju.
-16%
Eto kako je završilo. Lijepo vam je striček Kobeščak rekao što će se dogoditi ali niste slušali.
Ako bi kolega Boso mogao malo reći koju o superciklusu, cijenama gnojiva u Americi i Aziji, a može i koju o preuzimanju Potasha. I molio bi kolegu Miku da nam javi kako ide prodaja u Brazilu i Albaniji [thumbsup]
[/quote]
ja stojim iza onoga što sam rekao. Tu jednostavno nema dileme…Ili nešto nevalja sa upravom, cijena plina mora ići dolje jer je viša (ili uglavnom viša od drugih zemalja-o cijeni za industriju govorim, da ne bi bilo zabune), ili treba otpustiti pola radnika, ili treba privatizirati cijelu firmu. Nema drugog riješenja. Mora se izabrati manja šteta, a velika šteta bi bila da firma propradne i da svi radnici završe na ulici. Mislim da je takva mogućnost jednaka onoj da zemlju udari jedna velika kometa i da se sve raspadne.
@ ING
Kolega, SVI na ovoj temi skupljaju jedinice, bez obzira pišu li afirmativno ili ne.
Nakon nekog vremene se naviknete.
Ja nastojim svima ispravljati ocjene koliko mogu.
Pozitivne učinke na tržište plina u Hrvatskoj Aldott očekuje od plinovoda između Hrvatske i Mađarske koji bi trebao proraditi 2011. godine i koji bi trebao pojačati konkurenciju među dobavljačima, što bi moglo utjecati na cijene, posebno za industrijske potrošače.
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/93817/Plin-za-kucanstva-treba-poskupiti-od-40-od-100.html
Rezultati su ipak za nijansu bolji ni prošle godine i to u svim segmentima.
A i cijene se polako dižu na svjetskom tržištu.
http://siteresources.worldbank.org/INTDAILYPROSPECTS/Resources/Pnk_1010.pdf
Primjetan je skok u 9. i ako se to još malo digne i stabilizira …….
S druge strane izmjene 40/60 na 60/40 ako se ne varam nije loše za PTKM.
ja sam vas danas dokraja napustio…sretno vam bilo…meni je ova dionica fino podebljala racun u zadnja 2 mjeseca
Delux vam je najavio da je izašao a Vi ništa a nekako mi se čini da uvijek uspije pogoditi sam vrh.
(Sad dali je to bila dojava ili je zbilja toliko pametan ali na večini dionica pogodi vrh,svaka čast.)
lime,
upravo zbog takvog nabildavanja i rasta cijene PTKM nije sigurno se duže zadržavat u istoj!
Pogotovo u ovom neizvjesnom vremenu, političkom – gospodarskom – ekonskom…
Da, kako ne pišem na temi što sam tržio, ne znači da ne tržim i to svaki dan, u svakom slučaju biser za trejdere i dugoročne – svima dobro kad raste! AL!!!
PS U svakom slučaju zarada na trejdu je bila veća nego da sam je kupio na 130 i danas izašao!
Zadnja kupnja jučer na 159,00 700 komada, danas 600 prodao
[bye] [thumbsup]
ŠTETA ŠTO MODERATOR NIJE ŽELIO OBJAVITI ORGINALNU VERZIJU MOG POSTA DANAS POSLIJE OVIH TVOJIH PODBIJANJA I NABIJANJA U VERBALNOM SMISLU
Kolega ING
Sve sam dosad obrazložio, tvoj je problem što si zaglibio u ovoj đ…..i
Nemojte se ljutiti na mene lim, što niste prodali, bit će još dana vrlo vjerojatno doduše po dvoznamenkastim brojkama.
LP i oprez kod nabijanja (lopte)
[bye] [bye] [bye]