Ovaj što je kupio po 139kn, svaka čast…
ako je već izašao, dupla čast
ptkm je sad već u ozbiljnim problemima jer povećanom prodajom ima povećan minus. jednom rječju katastrofa…
maestralno šišanje ovčica…sve čestitke DELUXU…a za ostatak ekipe, proučite par knjiga o TA, bit će vam puno toga jasnije [thumbsup]
Što će proučavati knjige o TA?
Te iste knjige su pisali ljudi koji ne znaju što je ekonomija, što je makrookruženje, mikrookruženje i sl. ali zato uredno nalaze ovčice koje će raditi po tim obrascima, samo da bi se punili džepovi brokerima i brokerskim kućama. Što prije to shvatite to bolje.
Tebi je TA rekla da će izvješće biti katastrofalno??
Ajde molim te..
lp
[/quote]
Nije mi jasno od kuda si izvukao taj svoj stav o TA, čitaj malo više o TA i što ona uključuje u sebe… ali je reklo da je iznad 170kn jako opasna zona i da se ne isplati ukrcavati
o formiranim običnim medvjeđim divergencijama od 20.10 na PTKM neću govoriti jer ti očito ne vjeruješ u njih…ali TA nije stvar vjere ili nade
ta TA isto tako kaže da će ATGR dalje rasti (vjerojatno) jer su na 800kn formiran skrivene bikovske divergencije ali tebi ni to ništa ne znači
ovo je strašno…
upravu treba smaknuti…ne da radi loše nego ona laže…direktor firme najavi 40 milijuna dobiti a napravi ovoliki gubitak. to nije nesposobnost, nego laganje i kriminal. Za ovakve stvari je nadležna HANFA i sudovi pa eto izvolite HANFI slati mailove…
ovo je KRIMINAL, ništa drugo.
Moram priznati da je ovo danas bila lagana katastrofa. Za mene veliko razočaranje. Priznajem da me je bila ponijela euforija, a euforija nije bila bez temelja jer su vijesti posljednjih mjeseci bile optimistične, iako mi se u sjećanje vraća ono priopćenje Petrokemije u kojem su se osvrnuli na natpise na forumu i u kojem su lijepo naveli kako i dalje posluju s gubitkom.
No, šta je – tu je !
Nemam riječi…. u ogledalu vidim magarca.
isječak iz intervjua u VL od 30.09.2010.
"Prihodi 700 mil. kn?
To bi, neslužbeno se čuje, značilo 700 milijuna kuna prihoda u trećem tromjesečju, tj. 40 milijuna kuna dobiti. Sve te brojke Petrokemija bi mogla ostvariti uz relativno skup plin za industriju. Upućeni kažu kako sumnjaju da bi ti rezultati bili mogući sa starim direktorom kojeg je Vlada smijenila jer se držao kolektivnog ugovora."
ko je to ovog direktora tjerao da daje izjave u novinama.
Demantira nekakve napise po forumima, a ovakve podatke pušta u javnost.
Ovo je sramota
ispričavam se, ne smaknuti nego smijeniti, to sam mislio reći…
pozivam sve dioničare da se obrate HANFI za ovakvo laganje…
članak je napisan 30.9.2010. o 40 milijuna dobiti….tada su se već i znale mnoge brojke….
ovo je nečuveno u korporativnom upravljanju…mora da je taj išao na Tipurićevu akademiju o korporativnom upravljanju….
Što će proučavati knjige o TA?
Te iste knjige su pisali ljudi koji ne znaju što je ekonomija, što je makrookruženje, mikrookruženje i sl. ali zato uredno nalaze ovčice koje će raditi po tim obrascima, samo da bi se punili džepovi brokerima i brokerskim kućama. Što prije to shvatite to bolje.
Tebi je TA rekla da će izvješće biti katastrofalno??
Ajde molim te..
lp
[/quote]
Nije mi jasno od kuda si izvukao taj svoj stav o TA, čitaj malo više o TA i što ona uključuje u sebe… ali je reklo da je iznad 170kn jako opasna zona i da se ne isplati ukrcavati
o formiranim običnim medvjeđim divergencijama od 20.10 na PTKM neću govoriti jer ti očito ne vjeruješ u njih…ali TA nije stvar vjere ili nade
ta TA isto tako kaže da će ATGR dalje rasti (vjerojatno) jer su na 800kn formiran skrivene bikovske divergencije ali tebi ni to ništa ne znači
[/quote]
[lol] [lol]
Hvala vam kolega, od srca ste me nasmijali..
lp i sretno
ja evo znam da sve ekonomije kupuju gnojivo u PTKM, jel’ to dovoljno
Tvrtka koja radi sve više i više a stvara kontinuirane gubitke, što zbog plina, što zbog politike, te što šta….a naraste u nekoliko mjeseci 50 %, i tim više bezbrižno je skida sa aska na 165 – 168,00 to može samo pravi hrabri dugoročni ulagač! Zar ne!?
ps Što kažu tehničari i inženjeri na progresivni graf?
[bye]
Kolega ING
I na 140 ti je bila preskupa i precjenjena pa si je ipak kupio po toj cijeni za par dana;)
Tako ćeš i ovaj puta..pa opet i nanovo dok se jednom ne nakrcaš na vrhu..
A onda [cry]
A šta bi rekli gosp. tehničari…onaj brutalni je kupovao po 149 a prodavao na 149,2..?? [lol]
Ostali uzeli 10-tak% i još se hvale s tim
Katastrofa..
[/quote]
Podsjetnik za one koji su me ocjenjivali sa jednoznamenkastim brojkama!
ps Osobno ću javno HANFI dat par upita, glede manipulacije jednog jačeg vlasnika PTKM!
PS Investitori Hrvatska je sjajno tržište za ulaganje!
[bye]
[/quote]
Još jednom, INVESTITORI ULAŽITE U HRVATSKU
[bye]
ps Da se pohvalim, danas na Ptkm zaradio nekoliko iljadarki
[thumbsup]