a mogla bi ovdje i Hanfa malo pročeprkat ko je kupovao i od koga! [thumbsup]
i zašto se sad cijena morala dignut sa 120 na 180kn, za koga?
jel opet neki "Luković" iskrcao svoje na vrhu?!
javnost ima pravo znati, neka institucije rade svoj posao! [thumbsup]
maestralno šišanje ovčica…sve čestitke DELUXU…a za ostatak ekipe, proučite par knjiga o TA, bit će vam puno toga jasnije [thumbsup]
Što će proučavati knjige o TA?
Te iste knjige su pisali ljudi koji ne znaju što je ekonomija, što je makrookruženje, mikrookruženje i sl. ali zato uredno nalaze ovčice koje će raditi po tim obrascima, samo da bi se punili džepovi brokerima i brokerskim kućama. Što prije to shvatite to bolje.
Tebi je TA rekla da će izvješće biti katastrofalno??
Ajde molim te..
lp
a mogla bi ovdje i Hanfa malo pročeprkat ko je kupovao i od koga! [thumbsup]
i zašto se sad cijena morala dignut sa 120 na 180kn, za koga?
jel opet neki Luković iskrcao svoje na vrhu?!
javnost ima pravo znati, neka institucije rade svoj posao! [thumbsup]
Nema to veze sa Hanfom, sve je legalno, ponuda-potražnja a javnost je trebala sama na vrijeme razmišljati o dizanju cijene sa 120 na 180kn.
ps.
Evo opet skakavca od 1k kom na 150, maloprije je bio ispod mene na 145.00 [tongue]
ma stvar je vrlo jednostavna….
upravu koja stvara gubitak treba smijeniti…..da se toga držalo možda bi sada nakon 20 g. imali dionice firme koja ima perspektivu i nje u klinču između države, ine i seljaka….
koliko bi kod Todorića živjela uprava da mu napravi toliki gubitak….
maestralno šišanje ovčica…sve čestitke DELUXU…a za ostatak ekipe, proučite par knjiga o TA, bit će vam puno toga jasnije [thumbsup]
Što će proučavati knjige o TA?
Te iste knjige su pisali ljudi koji ne znaju što je ekonomija, što je makrookruženje, mikrookruženje i sl. ali zato uredno nalaze ovčice koje će raditi po tim obrascima, samo da bi se punili džepovi brokerima i brokerskim kućama. Što prije to shvatite to bolje.
Tebi je TA rekla da će izvješće biti katastrofalno??
Ajde molim te..
lp
[/quote]
TA je pokazala da ili:
a) s izvješćem nešto nije u redu
b) izvješće će biti očekivano pozitivno (famoznik 40 M), ali će se dionica svejedno korigirati neko vrijeme
Priznajem, ovakvu katastrofu mislim da nije nitko očekivao.
Tvrtka koja radi sve više i više a stvara kontinuirane gubitke, što zbog plina, što zbog politike, te što šta….a naraste u nekoliko mjeseci 50 %, i tim više bezbrižno je skida sa aska na 165 – 168,00 to može samo pravi hrabri dugoročni ulagač! Zar ne!?
ps Što kažu tehničari i inženjeri na progresivni graf?
[bye]
Kolega ING
I na 140 ti je bila preskupa i precjenjena pa si je ipak kupio po toj cijeni za par dana;)
Tako ćeš i ovaj puta..pa opet i nanovo dok se jednom ne nakrcaš na vrhu..
A onda [cry]
A šta bi rekli gosp. tehničari…onaj brutalni je kupovao po 149 a prodavao na 149,2..?? [lol]
Ostali uzeli 10-tak% i još se hvale s tim
Katastrofa..
[/quote]
Podsjetnik za one koji su me ocjenjivali sa jednoznamenkastim brojkama!
ps Osobno ću javno HANFI dat par upita, glede manipulacije jednog jačeg vlasnika PTKM!
PS Investitori Hrvatska je sjajno tržište za ulaganje!
[bye]
da mi je samo upoznat ove ovce što su panično prodavali radi lošeg izvješća [thumbsup]
nema zime, nije tu stvar izvješća, mogli bi se neki vrlo brzo neugodno iznenaditi …
ako ništa bar mogu ponovo u povoljni dokup [lol]
Osim toga, ova dionica se ne ponaša baš normalno i očekivano. sasvim je moguće da nakon nekoliko dana/tjedana i nastavi uzlazni trend jer to nekome odgovara… [cool]
ja sam prodao na 158, nisam htio biti lakom za veću cijenu, kad je krenuo rast. 2 riječ krađa i nesposobnost. kako druge firme koje proizvode gnojivo ostavre dobru dobit u ovoj godini a mi ne…
folijarna prihrana na djelu