PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovu akciju ne treba posebno komentarisat, ona je otprilike na tragu bacanja love u vetar ili da prostite, pišanja u smeru vetra. Nije mi nikako jasna posvemašnja kupovina od strane mirovinaca. Ili oni zaista nemaju pojma o ničemu ili igraju neku igranku za sopstveni džep ili za državu. Meni se vidi da će oni to da trampe za nešto drugo iz državnog portfelja jer sve ovo skupa nema nikakvog smisla i očit je primer unistavanja vrednosti udelnicara mirovinskih fondova. Možda da ih neko zakači nekom tužbom, možda bi malo porazmislili o ulaganju tudjih para za buduće penzije.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

kolega klodovik-karoje-vidra

A po cemu smo mi to šišali ovce
Na 130 najvili ulazak i jucer na 180 njavili izlazak..

a to što ste vi vjerojatno kupili po 180, jer nemate znanja, vas problem…
Nemojte samo opet poceti lokati…
lp

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Moja pogreška u tumačenju TA u ovom slučaju je bila što mi je očekivani vrh bio na 19X, odnosno testiranje prošlog vrha i onda pad. Trend nije imao puno snage, teško bi u ovom naletu došla puno iznad 200, bez obzira na izvješće.

neugodno neugodno!!!!! ovčice pošišane do kože, a zima je stigla.

sva sreća pa ima plina … a možda je i nesreća jer da ga nema PTKM bi sigurno manje gubitka radila [thumbsup] [lol]

sad treba malo pričekati da naraste vuna pa će opet ići neko šišanje i tako u krug nije mi samo jasno zašto su ovčice uvijek tako sadistički prem sebi nastrojene … očito nas svakakvih ima

[lol]

Nije sve crno kako izgleda pogledajte ukupnu aktivu, kratkotrajnu imovinu
i posebno pogledajte novac u blagajni……..

i to usporedite s prošlom godinom i sve će biti jasno………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega koja crna etika na burzi? Sve je dozvoljeno što nije zabranjeno. Polovica investitora nema pojma u šta ulaže i to po nekad smeta i one koji bar nešto znaju jer se ne vrednuju fundamenti i dok dočekaš da masa to shvati prije poludiš i prodaš. Isto kao da netko iz Primere igra sa Graničarom iz Đelekovca. Tu od nogometa nema nikakve ljepote a reflektori svijetle bez veze.

who dares, wins

Cestitam majstoru koji je ubo 134 kom danas po 139,51 kn!
"I tata bi sine!" :)))

nije mi jasno tko je uopce mogao ocekivati pozitvne rezultate pa se sad prepao ….

ako je sudit po prosloj godini slijedi tobogan do 140 pa mala nada koja topi i slijedi 120, pa jos nize

sretno

ma moram se pohvalit [cool]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Najbolja kupnja PTKM koju sam napravio na nekoj dionici u nekoliko godina

do kraja dana na 170 kn

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Poslovanje s gubitkom na domacem trzistu zbog pritiska drzave jos i mogu razumjeti ali poslovanje s gubitkom na inozemnom trzistu je nedopustivo. Mada je i upitno kome se to i na domacem trzistu pogoduje. Ovdje bi debelo trebalo procesljati poslovanje.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Poslovanje s gubitkom na domacem trzistu zbog pritiska drzave jos i mogu razumjeti ali poslovanje s gubitkom na inozemnom trzistu je nedopustivo. Mada je i upitno kome se to i na domacem trzistu pogoduje. Ovdje bi debelo trebalo procesljati poslovanje.

Nije sve crno kako izgleda pogledajte ukupnu aktivu, kratkotrajnu imovinu
i posebno pogledajte novac u blagajni……..

i to usporedite s prošlom godinom i sve će biti jasno………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

maestralno šišanje ovčica…sve čestitke DELUXU…a za ostatak ekipe, proučite par knjiga o TA, bit će vam puno toga jasnije [thumbsup]

New Report

Close