PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li netko link na onaj članak u Večernjaku gdje se spominje dobit od 40 M kuna?
SRAMOTA [angry] [angry] [angry]

ja sam vas danas dokraja napustio…sretno vam bilo…meni je ova dionica fino podebljala racun u zadnja 2 mjeseca

evo moj post od jucer…prodao na samom vrhu…
Pa vi opet nemojte slušat TEHNIČKU ANALIZU
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

Kolega DELUX cijenim vaše djelovanje na TK, dakako i poznavanje TEHNIČKE ANALIZE, međutim prije bi rekao da ste imali info o rezultatima!

[thumbsup]
[/quote]

Ne mora biti.
TA između ostalog služi i za otkrivanje aktivnosti insidera. Trend je slabio, a volumen jučer je bio neuobičajeno velik.
Osim toga, kolega nije dugoročni investitor u PTKM, nego je slijedio trend.

ja sam vas danas dokraja napustio…sretno vam bilo…meni je ova dionica fino podebljala racun u zadnja 2 mjeseca

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

Kolega DELUX cijenim vaše djelovanje na TK, dakako i poznavanje TEHNIČKE ANALIZE, međutim prije bi rekao da ste imali info o rezultatima!

[thumbsup]
[/quote]
ING,dijelim vaše mišljenje.To su čiste inside informacije.Vjerojatno i o rastu i o izvješću.Nismo baš svi tako glupi i naivni.Šteta ljudi koji su nasjeli.

klodovik

Ima li netko link na onaj članak u Večernjaku gdje se spominje dobit od 40 M kuna?

Jesi li siguran da je Večernji? Ovo je zadnji članak kod njih na ovu temu.
http://www.vecernji.hr/vijesti/josip-jagust-izabran-predsjednika-uprave-petrokemije-clanak-137357

who dares, wins

Vaš linkOvdje upišite svoj komentar…

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

[thumbsup]
[/quote]
To sto vi mislite je vase misljenje…
Ako vas bas zanima, prekjucer smo se VELIKI POGLAVICA GERONIMO i ja nasli i napravili detaljne analize… Izracunali smo po našim metodama da je vrh cca 185 k.
Adio mare [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

http://www.vecernji.hr/biznis/uzlet-petrokemije-novim-direktorom-josipom-jagustom-clanak-197133
Znajući kako to inače i ide kod nas, za ovu morbidu naravno nitko neće odgovarati.

Jesi li siguran da je Večernji? Ovo je zadnji članak kod njih na ovu temu.
http://www.vecernji.hr/vijesti/josip-jagust-izabran-predsjednika-uprave-petrokemije-clanak-137357
[/quote]

Da, objavljen dan nakon priopćenja uprave… Ima link i negdje ovdje na forumu, ako nitko ne nađe, budem ja kasnije…

http://www.vecernji.hr/biznis/uzlet-petrokemije-novim-direktorom-josipom-jagustom-clanak-197133
Znajući kako to inače i ide kod nas, za ovu morbidu naravno nitko neće odgovarati.
[/quote]

Aha, to je to. Hvala!

Eto malo citata za Hanfu:

To bi, neslužbeno se čuje, značilo 700 milijuna kuna prihoda u trećem tromjesečju, tj. 40 milijuna kuna dobiti. Sve te brojke Petrokemija bi mogla ostvariti uz relativno skup plin za industriju. Upućeni kažu kako sumnjaju da bi ti rezultati bili mogući sa starim direktorom kojeg je Vlada smijenila jer se držao kolektivnog ugovora.

Izvozili u Južnu Afriku pa se žale da ih transportni troškovi odvode u gubitak. Jasno mi je da je skupo prekidat proizvodnju ali… volio bih vidjeti tu fakturu za južnu afriku

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

[/quote]

Kako vam nije jasno FOND naruči članak novinar uzme 100eura i piše bez imalo odgovornosti a uz to i koju dionicu kupi i proda a HANFA gleda i tako redom

T

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

[thumbsup]
[/quote]
To sto vi mislite je vase misljenje…
Ako vas bas zanima, prekjucer smo se VELIKI POGLAVICA GERONIMO i ja nasli i napravili detaljne analize… Izracunali smo po našim metodama da je vrh cca 185 k.
Adio mare [bye]
[/quote]
To sam odavno pretpostavio.Gdje se javlja kolega DELUX znao sam da se iza toga "znanja" krije veliko znanje kolege GERONIMA.Čestitam na šišanju ovčica iako je pitanje je li to baš tako etično.
Pozdrav velikom GERONIMU,ako ovo čita.

klodovik

New Report

Close