PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U tri minute nakon objave rezultata zakucalo PTKM 10%

svako ozbiljno zaustavljanje i ponovno paljenej pogona košta milijune eura.

a rad nas košta destke milijuna EUR-a. Ne zna se što je gore.

U tri minute nakon objave rezultata zakucalo PTKM 10%

Samo dokazana moć fondova da rade štogod hoće bez sankcija

ja sam vas danas dokraja napustio…sretno vam bilo…meni je ova dionica fino podebljala racun u zadnja 2 mjeseca

evo moj post od jucer…prodao na samom vrhu…
Pa vi opet nemojte slušat TEHNIČKU ANALIZU

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovo je kriminalno lose izvjesce, ili bolje reci kriminalno lose poslovanje, jer izvjesce samo po sebi nije krivo sto je takvo.
Vec me polako strah da je Todoric bacio oko na PTKM, a zna se kako on kupuje firme – po kunu!
Mislim da bi trebalo detaljno i pod hitno provjeriti poslovanje ove firme.

Grrr! Pitanje je sada samo tko je i zasto pumpao cijenu i slao krive signale.

Neko je u proteklih par dana kupio na 175 -180 kn trideset-četrdeset tisuća dionica, jel kupac naivan ili jedan od dioničara iza kulise nešto priprema!

ps Rezultati, suvišno komentirat

ps trejderi jel tko što kupio!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

nije mi jasno tko je uopce mogao ocekivati pozitvne rezultate pa se sad prepao ….

ako je sudit po prosloj godini slijedi tobogan do 140 pa mala nada koja topi i slijedi 120, pa jos nize

sretno

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Sve što kod nas raste je sumnjivo. Treba kupovati samo ono što pada ali i tu oprez nije na odmet. Obrnuto proporcionalno. Žalosno ali istinito.

who dares, wins

Pa ova će država uništiti sve do zadnjeg djelića industrije koje ima.

‘Fantastična’ socijalna politika. Samo neznam odakle će davati socijalnu pomoć kad sve unište.

PS. sva sreća nemam PTKM.

ja sam vas danas dokraja napustio…sretno vam bilo…meni je ova dionica fino podebljala racun u zadnja 2 mjeseca

[/quote]

Jel onu od neki dan koja kaže da ide na 200 kuna (najbolji sell signal u povijesti). [lol]

[/quote]
[thumbsup]

who dares, wins

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

Kolega DELUX cijenim vaše djelovanje na TK, dakako i poznavanje TEHNIČKE ANALIZE, međutim prije bi rekao da ste imali info o rezultatima!

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close