PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Podcjenjena dionica može rasti i više nego sto ulagači očekuju.Tisuce malih faktora utjece na tu trenutno formiranu cijenu.Pod pretpostavkom da je nekakva fer cijena od 200-220 kn lako se moze desiti da ode i nesto iznad toga.Takoder zasto bi se trebao ponavljati obrazac rasta i pada kao proteklog vremena ako u firmi dolazi do poboljsanja poslovanja i svijetle buducnosti u sektoru.Pogledajte KOEI takoder nakon strahovitog rasta nije pao nego se konsolidirao na trenutno nekoj fer cijeni u sadasnjem vremenu koji je po meni i u ovom momentu 50 % ispod realne cijene sto ce daljna buducnost pokazati. Spominjem KOEI zato sto je ta dionica zajedno s PTKM nezasluzeno pala na njima najniže razine.Moja ocekivanja su da ce PTKM doci na razinu 200-220 kn jer tu trenutno i pripada.

Moja ocekivanja su da ce PTKM doci na razinu 200-220 kn jer tu trenutno i pripada.

znači, i tebe su nakitili danas na 175 kn! [lol]

Bez reprogramiranja iz vlastitih sredstava, za to treba imat looovu!

19. listopad 2010.

Petrokemija iskupila komercijalne zapise u iznosu od 875.000 eura

Petrokemija je danas, 19. listopada, iskupila iz vlastitih sredstava 12. tranšu komercijalnih zapisa u iznosu 875.000 eura, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.

Navedeni komercijalni zapisi kotirali su na Službenom tržištu Zagrebačke burze pod oznakom PTKM-M-042E i dio su Programa izdavanja komercijalnih zapisa iz 2009. godine, koje je Petrokemija izdala u suradnji s Privrednom bankom Zagreb kao dilerom i agentom izdanja.

(pd)

marcello

…danas srdele na sniženju, hoće li biti i tuna ?

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

na tvoju zalost nakupovao sam se na 70 kn kad je kd viktorija glumila pamet a vi ne znam gdje ste bili.

Hm, zanimljivo… Nemam PTKM-r-a ali evo jednog članka sa poslovnog.

Njemački kemijski koncern BASF povećao je dobit i prihode u trećem tromjesečju, zahvaljujući višim cijenama i oporavku potražnje za petrokemijskim proizvodima.

U preliminarnom izvješću kompanija je danas izvijestila o kvartalnoj dobiti prije kamata i oporezivanja (EBIT) u iznosu od 2,2 milijarde eura, što predstavlja skok od 77 posto na godišnjoj razini. Usporedbe radi, analitičari koje je anketirao Bloomberg prognozirali su profit od 1,84 milijarde eura. Kvartalni prihodi skočili su pak 23 posto na 15,8 milijardi eura. Detaljnije izvješće za treće tromjesečje bit će objavljeno 28. listopada.

http://www.poslovni.hr/vijesti/basf-povecao-dobit-i-prihode-u-trecem-kvartalu-161178.aspx

Štednja je mudrost trošenja.

..žalit će mnogi što nisu kupili ovu dionicu prije izvješća…

a možda će žaliti oni koji su kupovali sad iznad 170 kn, tko zna? [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

slažem se…..
ipak nemožemo svaki dan rapidno rast po 5-6%
trebaju se i ostali ukrcat pa uzet dio kolača iako manji od onih koji su ranije ulazili…..

Vaga da li će gore ili dolje- opet sam sa vama i čekam 29.-izvješće-ovaj puta puno hrabriji.

peyo

slažem se…..
ipak nemožemo svaki dan rapidno rast po 5-6%
trebaju se i ostali ukrcat pa uzet dio kolača iako manji od onih koji su ranije ulazili…..
[/quote]

Meni dosta svaki dan 10 kuna ma koliko to posto bilo!

Ne mogu vjerovati koliko neozbiljnosti u zadnjim postovima.
Prestajem čitati ovu temu.
Da, i rasprodajem PTKM.
To ne može završiti na dobro.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close