Neko je po bidu 30 sasuo…vidiš da je u istoj sekundi prošlo onih 29
Ništa dramatično..došlo je vrijeme za kapitalizaciju dobiti
I ja sam se riješio dijela danas..
samo se ti rješavaj svojeg dijela… [bye]
posljednja je 176 kuna…. [cool]
eto šta ploveći LNG učini od ove dionice….
Svaka čast majstori ja sam se zaj…… bio preoprezan.Bravo da bar neko nešta digne na ovoj našoj kornjači od burze.
Neko je po bidu 30 sasuo…vidiš da je u istoj sekundi prošlo onih 29
Ništa dramatično..došlo je vrijeme za kapitalizaciju dobiti
I ja sam se riješio dijela danas..
samo se ti rješavaj svojeg dijela… [bye]
posljednja je 176 kuna…. [cool]
eto šta ploveći LNG učini od ove dionice….
[/quote]
Nisam rekao kolikog dijela a ni po koliko sam kupio tako da mi ne moraš mahati s tim smajlijem sa suzama u očima..
Meni je ovaj sa osmjehom draži trenutno..
I nemam ništa protiv da raste i dalje…pa nisam ja Peyo da čim prodam odma okrenem priču..
18.10.2010.
Najava sjednice Uprave, sjednice Nadzornog odbora i objave rezultata za I-IX mjesec 2010. godine
Petrokemija d.d. Kutina, Aleja Vukovar 4, sukladno Zakonu o tržištu kapitala objavljuje slijedeće PRIOPĆENJE:
Uprava Petrokemije d.d. Kutina će na sjednici u petak 29. listopada 2010.g. razmatrati rezultate poslovanja za treći kvartal ove godine, zaključno s 30.9.2010.g., za Petrokemiju d.d. Kutina i Grupu Petrokemija.
Nadzorni odbor Petrokemije d.d. Kutina će na sjednici u petak 29. listopada 2010.g. razmatrati rezultate poslovanja za treći kvartal ove godine, zaključno s 30.9.2010.g., za Petrokemiju d.d. Kutina i Grupu Petrokemija.
Petrokemija d.d. će rezultate poslovanja za treći kvartal 2010. godine objaviti u petak 29. listopada 2010. godine.
Ne okrećem priču več čestitam svima koji su imali deblja muda od mene.Oprez je majka mudrosti ali ja se ne sramim priznati da sam pogriješio u svojim viđenjima PTKM.Sa svima sam podijelio moje mišljenje i oni koji su drugačije razmišljali od mene su profitirali.Ali kolega ako ste ušli na oko 140 zaradili ste koliko i ja u postotcima.A ko je mogao predvidjeti da će PTKM imati ovakav skok…………ja ne.
18.10.2010.
Najava sjednice Uprave, sjednice Nadzornog odbora i objave rezultata za I-IX mjesec 2010. godine
Petrokemija d.d. će rezultate poslovanja za treći kvartal 2010. godine objaviti u petak 29. listopada 2010. godine.
znači, kak god okreneš, najkasnije u ponedjeljak ide korekcija…gutes, sutra riješavam ovu siću koja mi je još preostala pa čekam novi krug od 140-150 [kiss]
18.10.2010.
znači, kak god okreneš, najkasnije u ponedjeljak ide korekcija…gutes, sutra riješavam ovu siću koja mi je još preostala pa čekam novi krug od 140-150 [kiss]
[/quote]
Zašto mislite da "ide korekcija"???
…Možda PTKM povuće još gore, par dana prije objave izvjesca, budući da se očekuju vrlo dobri rezultati…
18.10.2010.
[/quote]
prije bi reko +blokada
još ako se nešt najavi za dioničare…..
@ zoki777…blokada me sutra ne bi začudila… (na gore, da budemo sasvim jasni..)…
Popijač i Alekperov o planovima Lukoila u Hrvatskoj
Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač razgovarao je danas s izaslanstvom ruske naftne kompanije Lukoil koje je predvodio Vagit Alekperov, predsjednik Lukoila.
"U otvorenoj atmosferi na sastanku održanom u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva razgovaralo se o daljnjim planovima i ulaganjima Lukoila u Republici Hrvatskoj, ali i o problemima s kojima se ova tvrtka suočava na hrvatskom tržištu", stoji u priopćenju Ministarstva gospodarstva. Lukoil je na hrvatskom tržištu prisutan od 2008. godine.
Na sastanku su još bili nazočni Nataša Vujec, državna tajnica za energetiku u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, Robert Markarjan, veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj, Nazim Suleymanov, direktor Lukoil Italia, Nikolay Ivchikov, direktor Lukoila Croatia i ostali.
http://www.poslovni.hr/vijesti/popijac-i-alekperov-o-planovima-lukoila-u-hrvatskoj-161010.aspx
ozbiljno se radi…Popijač, mladi HDZ-ovac, dobro je zasuko rukave….
P.S. kao što sam rekao, ako prođe 166, onda je pređena razina otpora…prema TA…i idemo pravac 195, pa 260….
očekujem 50 milja dobiti za 3Q….. sve manje od toga: pad dionice, sve osjetno više od toga-rast. oko te cifre: dan-dva na ovoj cijeni, a onda pad prema 140 kn…..
Pomogni si sam pa će ti pomoči i…..
Ovo je dramatično dobra vijest za petrokemiju. S terminalom ovakvog kapaciteta Hrvatska više ne ovisi o ruskom plinu, a taj plin se nekom mora prodati i tu je ptkm jedan od najvećih dobitnika. Rusi se moraju trgnuti zbog ovoga i možda Alekperov zato stiže na razgovore da mu Popijač objasni sljedeće korake. Očito je da netko njuši što se sprema i zato je ovih dana pojačana kupnja velikih igrača. Bilo bi pametno maknuti naloge na prodaji bar do 200 kuna, a od 200 do 300 za sada je ogromna rupa i nema niti 1000 dionica na prodaji.
očekujem 50 milja dobiti za 3Q….. sve manje od toga: pad dionice, sve osjetno više od toga-rast. oko te cifre: dan-dva na ovoj cijeni, a onda pad prema 140 kn…..
[/quote]
mislim da je 50 milja preoptimistično…..
i da bi bilo 50 …mislim da cijena nebi stagnirala opet prema 140kn za koji dan….barem ne zbog toga