PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda su željeli reći da nisu još jeftino pokupovali dovoljno dionica pa nije još vrijeme za rast cijene…
[rolleyes]

… treba se reći sve ili ništa.I to sve predstaviti na jedan transparentan način. Ovako malo kažeš, malo prešutiš, malo "krivo" interpretiraš i dobiješ orginal Stipu Mesića, a za kraj kažeš da su krivi novinari koji nisu razumjeli što je pjesnik htio reći !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Možda su željeli reći da nisu još jeftino pokupovali dovoljno dionica pa nije još vrijeme za rast cijene…
[rolleyes]

… treba se reći sve ili ništa.I to sve predstaviti na jedan transparentan način. Ovako malo kažeš, malo prešutiš, malo "krivo" interpretiraš i dobiješ orginal Stipu Mesića, a za kraj kažeš da su krivi novinari koji nisu razumjeli što je pjesnik htio reći !
[/quote]

http://www.vecernji.hr/biznis/uzlet-petrokemije-novim-direktorom-josipom-jagustom-clanak-197133

… evo još materijala za zbunjole !

… evo još materijala za zbunjole !
[/quote]

ovo mi izgleda kao pokušaj pojašnjenja svog jučerašnjeg očitovanja.

Članak počinje s intervuiranjem Predsjednika Uprave, a završava s neslužbenim podacima upućenih.

Što on nije mogao procijeniti koliko će tvrtka proizvesti u prvih devet mjeseci? [undecid]

dobro se držimo ,ovo mi je zlatna dionica naspram ostalih [thumbsup]

…zanimljiv će biti bid nakon 16:00

Kakve ima veze bid nakon 16:00? Tad samo nestaju dnevni nalozi.
[/quote]

hmmm [sealed]

…zanimljiv će biti bid nakon 16:00

Kakve ima veze bid nakon 16:00? Tad samo nestaju dnevni nalozi.
[/quote]

hmmm [sealed]
[/quote]
to [sealed] važi za bid od jučer nakon 16:00 il za danas…il za sutra [tongue]

fundamenti i perspektiva su jedno a kapital i sturktura vlasništva drugo.
DANAS U ptkm-r-a Kapital ne želi da dionica padne i točka.
A priča o fundamentima i TA su na zse blago rečeno "dječije priče".na koje se najviše love obrazovani i inteligentni ljudi.
Burza i ZSE namaju veze sa time DANAS.

Ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju kako ove tako ne neke druge perspektivne i fundamentalno podcijenjene dionice .

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

A priča o fundamentima i TA su na zse blago rečeno "dječije priče".na koje se najviše love obrazovani i inteligentni ljudi.

Ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju kako ove tako ne neke druge perspektivne i fundamentalno podcijenjene dionice .

O tome ja cijelo vrijeme pričam. Otkako negledam fundamente, nego pratim modu (kupuj što raste) ide mi 3 do 4 puta bolje nego kad sam računao fundamente, analizirao sektore i gubio vrijeme…

NE slažem se
Kapital i struktura vlasništva su tu baš zbog fundamenata i perspektive…itekako jedno ima veze sa drugim
Ne čitamo ih svi isto.
Petrokemija, baš čudno, trenutno posluje s gubitkom(opet ta riječ..jučer mi je mozak popila) i logično je da su fundamenti naizgled lošiji..
Ključno je pitanje može li PTKM dugoročno raditi sa profitom.
Struktura vlasništva i kapital unutra očito vjeruje da može(bilo to pod novim vlasnikom ili na neki drugi način ali taj kapital je tu s razlogom očito)
Dionica se trži debelo ispod svoje knjigovodstvene vrijednosti..ako ne prijeti opasnost od stečaja i to bi trebalo biti dovoljno..da ne pričamo o potencijalu..
Priča je dugačka a ti je uglavnom znaš bolje nego ja
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

Dionica se kupuje zgog budućnost, a ne sadašnjosti. Al nitko negovori koji je to rok, dan, mjesec, godina, desteljeće, stoljeće , milenij!?!

pssssssssssssssssssst !

idemo dalje [thumbsup]

New Report

Close