PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja samo vidim hrpu ekipe koje nigdje nije bilo kad je dionica bila ispod 120 kn, a sad im valjda krivo sto se nisu ukrcali na vrijeme pa drukaju na dolje i dijele lose ocjene svima koji ista pozitivno napisu na temu Petrokemije. Mislim da ste malo zakasnili na taj vlak. Al’ vlak ce stati na jos mnogim postajama prije toliko ocekivane privatizacije, pa nemojte propustiti da se do tada ukrcate i preobratite se u drukere na gore. Gospodo moja, ja sam kupovao i po 292 kn ovu dionicu, ali bome i po 72 kn i razinama izmedju te i sadasnje cijene bez obzira na drukace u bilo kojem smjeru. Prozivio sam sve i svasta i naucio da ovdje ne pali ni drukanje na gore ni drukanje na dolje. Ovdje vrijedi jedino "strpljen – spasen". Al’ uvijek mi zanimljivo kako specifican fenomen drukanja na dolje i pojava nove ekipe na forumu se redovito javlja u trenucima kad vrijednost malo jace poraste.
Uglavnom, u kojem god smjeru drukate meni dobro. Ako izdrukate dolje, ja cu dokupiti, ako izdrukate na gore, ja sretan jer mi vrijednost portfelja raste. [tongue]

e mika, mika…razočarao si me…tebi treba HANFA na vrata pokucat…
čudim se što već nije…

ali bez obzira na sve ovo…ono što sam ja iznio sasvim je utemeljeno…ja ne širim dezinformacije nego samo konstatiram činjenice.

Uh kakva pacerska obavjest za javnost…
Prvo..šta uprava ima komentirati rasprave po forumima??
Misle li oni da je cijena njihove dionice precjenjena??
Nagađanja su nagađanja i uvijek će ih biti…bilo ih je i prije ali nije bilo ovakve blamaže od obavjesti.
Drugo…o kakvom oni crnom gubitku pričaju??
Da pozitivni trendovi..tržište živnulo a oni s gubitkom rade??
Alo…otkaze svima u trenu odmah
Kako su isplatili tranše iz svojih sredstava kad s gubitkom rade?
I zaboravili su reći na koji način saniraju stvarni gubitak iz 2009
Ne rade s gubitkom trenutno…to su trebali posebno naglasiti i dodatno objasniti
A to što će prikazati gubitak…drugi par cipela.Te činjenice smo bili svjesni i prije

sijem žito raste grahorica

…zanimljiv će biti bid nakon 16:00

Vjerojatno dobit iz treceg kvartala ne pokriva gubitak u prva dva pa ce za prvih 9 mjeseci 2010 biti iskazan gubitak.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

…zanimljiv će biti bid nakon 16:00

Kakve ima veze bid nakon 16:00? Tad samo nestaju dnevni nalozi.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

uprava je i pognojila pozitivan trend izviještajem o rekordnoj otpremi gnojiva u kolovozu 2010. godine. Sad bi sve malo oladila gubitkom [tongue]

Kad bi se uprave bavile očitavanjima na pisanja po forumima tko bi upravljao firmom?

Vjerojatno dobit iz treceg kvartala ne pokriva gubitak u prva dva pa ce za prvih 9 mjeseci 2010 biti iskazan gubitak.

Nema gubitka u prva dva kvartala..
Gubitak iz 2009 su pokrili djelom iz zadržane dobiti kao i iz ostalih zakonskih rezervi a nepokriveni gubitak u iznosu od 108,7 mil kuna su prenjeli u 2010

Komentar od strane uprave je bio stvarno nepotreban. Oni nek se brigaju, da firma posluje sa dobiti, pa bi u "dobro malih" podjelili koju devidendicu.
Ovako se čovek zapita, za čiji interes oni čitaju forum i pokušavaju kočiti cijenu.

je lime odakle pa sad to ili je to neprovjerena floskula

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/qwyl8ndCTCmHqV50mybzoA==.pdf

Lime,
to si dobro rekao, baš lijepo od njih što su nas obavijestili da će poslovati s gubitkom, s obzirom na gubitak od 47 mil kn u prvih 6 mjeseci to je stvarno iznenađujuće.
Možda bi se više trebali baviti poslovanjem firme, a manje visiti po forumima.

New Report

Close