PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljiv članak u Vjesniku – samo što naslov ne odgovara napisanom u tekstu!

http://www.vjesnik.hr/html/2010/09/21/Clanak.asp?r=gos&c=1

Evo jedan grafić. Ako netko ima nešto slično neka stavi.

Što se tiče komentara na temu Nenad Bakić, on dionice ima na skrbničkom i ne ubraja se u tradere. On je doslovno investitor. Njega ovaj rast ne uzbuđuje previše, kao niti prethodni pad. Ako ste čitali njegov blog mogli ste zaključiti kako je njegov ulagački horizont i razmišljanje vezano za PTKM pšnešto drugačiji od 99% forumaša.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

počeo iskrcaj ili ne

počeo iskrcaj ili ne

Petrokemija iskupila kom. Zapis od 10mil iz VLASTITIH sredstava!!!!

Ovo je već drugi takav!!! Ako imaju 20 mil za smanjenje kratkorocnih obveza … Bas me zanima kvartalno izvješće???
[rolleyes]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

22. rujan 2010.

Petrokemija iskupila komercijalne zapise u iznosu od 10,4 milijuna eura

Petrokemija je 17. rujna ove godine iskupila iz vlastitih sredstava desetu tranšu komercijalnih zapisa u iznosu 10,4 milijuna eura, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.

Navedeni komercijalni zapisi kotirali su na Službenom tržištu Zagrebačke burze pod oznakom PTKM-M-037A i dio su Programa izdavanja komercijalnih zapisa iz 2009. godine, koje je Petrokemija izdala u suradnji s Privrednom bankom Zagreb kao dilerom i agentom izdanja.

(pd)

marcello

počeo iskrcaj ili ne

ma kakvi…nastupio je samo manja korekcija na crobexu a naravno ima mnogo burekđija koji trebaju CASH.

Petrokemija iskupila kom. Zapis od 10mil iz VLASTITIH sredstava!!!!

Ovo je već drugi takav!!! Ako imaju 20 mil za smanjenje kratkorocnih obveza … Bas me zanima kvartalno izvješće???
[rolleyes]

22. rujan 2010.

Petrokemija iskupila komercijalne zapise u iznosu od 10,4 milijuna eura

Petrokemija je 17. rujna ove godine …

Kao prvo, objavljena vijest odnosi se na iskup od 17.9.2010 što je već objavljeno i ne radi se o novom iskupu. Stara vijest nije vijest.
Drugo, nije iskup 10,4 mil. EURA već kuna. Razlika i nije baš beznačajna.
[smiley]

počeo iskrcaj ili ne

ma kakvi…nastupio je samo manja korekcija na crobexu a naravno ima mnogo burekđija koji trebaju CASH.
[/quote]

Ima i burekđija, al’ ima i onih kojih samo kapitaliziraju dobit, jer sto je, je – ovih dana se stvarno moglo dobro zaraditi, pa je ovo bilo za ocekivati.
Nadam se samo da sve sto se prodaje prelazi iz drhavih rucica u sigurnije ruke i da ce drhtavih biti sve manje na ovoj dionici kako bi u buducnosti imali miran rast.

Obzirom da sam skoro "sva jaja" strpao u petrokemijsku košaru također se nadam da će biti miran rast. 🙂

Nadam se samo da sve sto se prodaje prelazi iz drhavih rucica u sigurnije ruke i da ce drhtavih biti sve manje na ovoj dionici kako bi u buducnosti imali miran rast.

Već tri godine one prelaze iz drhtavih i sigurne ruke.

Koliko ja znam sigurne ruke su u solidnom pušingu!

Sigurne ruke sve češće postaju "drhtave".
Buy-and-hold is dead!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Situacija:
Špekulativna kupoprodaja napreduje, kupnja se povukla. Kratkoročna uzlazna linija trenda je ozbiljno ugrožena, a kupci proteklih dana su ostavljeni na cijedilu. Bikovi su zapravo bili prikriveni medvjedi, iliti na snazi je "kapitalizacija dobiti".
Hoće li današnji dan biti zabilježen kao završetak kratkotrajnog rasta, tj. prethodnica dugotrajnijeg pada, ili je u igri samo višednevna korekcija cijene vidjeti ćemo već sutra.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close