PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se definitivno isplati trenutno uložiti..postoji pregršt dobrih stvari od kojih svaka može cimnuti cijenu dosta gore…pitanje je samo da li opaliti po asku ili strpljivo čučati na bidu..??

ovdje se definitivno isplati trenutno uložiti..postoji pregršt dobrih stvari od kojih svaka može cimnuti cijenu dosta gore…pitanje je samo da li opaliti po asku ili strpljivo čučati na bidu..??

..izgleda da je bolje po asku… [smiley]

mislim da bi to trebala biti neka gruba kalkulacija. Ako cijena vani krene još gore biće veselja. Kad se nekom isplati voziti robu iz Kutine do recimo Južne Amerike nema spora da je roba vrhunska. I kad to još radi YARA Kutina ima značaj na svjetskom tržištu gnojiva i srodnih stvari.

otkad to Yara izvozi kutinsko gnojivo u J.Ameriku? nisam upoznat s tim, daj pojasni…
ako je tako onda bi ovo trebalo odma na 300 kuna a ne na ovim jadnim razinama…prejeftinim..

za i protiv

Cucanje na bidu
A kaj ako ode gore?
Kako skupiti vecu kolicinu?

Lupiti po asku
A kaj ako cijena padne?
Poslovni pokazatelji dobri.
Podizanje letvice i dodatno ukljucivanje trejdera.
Skupis kolicinu kolko imas para.

Drugi za i protiv mi ne padaju na pamet trenutno.

Nije bolest sve što boli

isplatilo se onima koji s ulazili na 110-120 kn, a obzirom na nagli rast na preko 150 kn dolazi vrijeme za hlađenje cijene PTKM na burzi

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

tko misli čučati na bidu, nek ode na toalet ,(WC), pa nek spoji ugodno sa nekorisnim !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Sve ove količine na prodaji su burekđije, zato ni neme ozbiljnijih količina. Ne pada mi na pamet prodavati na toj razini…..

Prodaje: Količina Cijena
101 153,45
12 153,50
76 154,00
16 154,49
126 154,50
100 155,00
90 155,90
80 156,00
92 156,89
150 156,90

marcello

mislim da bi to trebala biti neka gruba kalkulacija. Ako cijena vani krene još gore biće veselja. Kad se nekom isplati voziti robu iz Kutine do recimo Južne Amerike nema spora da je roba vrhunska. I kad to još radi YARA Kutina ima značaj na svjetskom tržištu gnojiva i srodnih stvari.

otkad to Yara izvozi kutinsko gnojivo u J.Ameriku? nisam upoznat s tim, daj pojasni…
ako je tako onda bi ovo trebalo odma na 300 kuna a ne na ovim jadnim razinama…prejeftinim..
[/quote]

Yara već duže vrijeme kupuje naše proizvode, za njih se pakira u big bag vreće i ide u daleki svijet.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

@ marcello…bravo, da, to su obične burekđije…odnoso trejderi na kratko koji su zadovoljni sa par postotaka…
nema tu ništa loše, i to je legitiman biznis..

..brzo je pobjegao ovaj s 3100 kom sa prodaje…biće da mu se ne prodaje tako jeftino..ali evo vratio se… [tongue]

..brzo je pobjegao ovaj s 3100 kom sa prodaje…biće da mu se ne prodaje tako jeftino..ali evo vratio se… [tongue]

Ukleti Holandež, 156, 157, 158,… vrati seee [lol]

baš me zanima kakav će biti završetak dana…
ruski ministar za izvanredna stanja nije bio baš upečatljiv…reakcija tržišta na tu vijest…
a vjerojatno će biti ogromna reakcija ako, odnosno kad dođe konkretna vijest…

New Report

Close