… oni koji nevjeruju, možda počmu vjerovati kad budu vidjeli tko je kupovao ovih dana kada je cijena počela ići prema gore.Izgleda da će svoju nevjeru morati platiti višom cijenom za .. %!
kakva gluparija! zašto bi netko uopće morao kupiti PTKM? jer ti to kažeš?? pa nije PTKM jedina dionica na ZSE! da ne kažem da masa dionica ima odlične fundamente i razloge za rast, za razliku od ovog balona s očajnim fundamentima kojeg pumpaju MF -ovi…. [bye]
[/quote]
… kolega kolko ja znam baloni mogu otići jako visoko [thumbsup] [bye]
kakva gluparija! zašto bi netko uopće morao kupiti PTKM? jer ti to kažeš?? pa nije PTKM jedina dionica na ZSE! da ne kažem da masa dionica ima odlične fundamente i razloge za rast, za razliku od ovog balona s očajnim fundamentima kojeg pumpaju MF -ovi…. [bye]
[/quote]
[/quote]
ova balončina od PTKM je VEĆ otišla jako visoko, sa 107 na 145 kn u kratkom periodu, usprkos očajnim rezultatima poslovanja koje navlakači veličaju…. ali dođe sve to na naplatu, pa balončina jednostavno napravi BOOOOM! a mali naivci se stropoštaju na zemlju uz gadne bolove i gubitke [bye] [bye] [bye]
@ samsarov
Samo će neki predati(prodati) taj balon drugome, i ostade na toj visini.
Ova baloncina kako nazivas PTKM je pukla na 350kn i u nedavnu cijenu od cca. 105-120 kn su vec bile ukalkulirane sve lose vijesti zadnje 2 godine i ocekivanja da ce ova zavrsiti jednako lose kao prethodna. No, ova zadnja vijest govori drugacije. Daje znakove da se poslovanje normalizira i da su pred tvornicom bolji dani. Stoga je ovaj skok i vise nego logican i opravdan. I daleko je to jos od onoga sto vlasnici dionice ocekuju. No, dobro se zna da 99% dionicara PTKM ceka samo jedno, a to nisu ni dobri ni losi poslovni rezultati, nego privatizacija.
[/quote]
[/quote]
ova balončina od PTKM je VEĆ otišla jako visoko, sa 107 na 145 kn u kratkom periodu, usprkos očajnim rezultatima poslovanja koje navlakači veličaju…. ali dođe sve to na naplatu, pa balončina jednostavno napravi BOOOOM! a mali naivci se stropoštaju na zemlju uz gadne bolove i gubitke [bye] [bye] [bye]
[/quote]
kako iz dana u dan u balonu ima sve manje ljudi koji se voze njime, smanjiva se i težina, tako iz dana teret koji nosi ovaj balon sve je manji pa može lijepo potegnuti u visine. Još kad i ako se poklope dobri hidrometereološki uvijeti bit će belaja. Jedini je problem što nitko od nas nije Zoran Vakula, pa je ovo sve plod želja. Što je san, a što java budemo vidjeli …!
Kako su je digli tako će i pasti, naravno kad se ekipa dovoljno iskrca
[bye]
Slika na naslovnici prikazuje nerede u Mozambique, pale se gume. To je ono što nas čeka, ne samo Afriku nego sve nas…zato je dobro biti u dionici koja proizvodi stratešku sirovinu i zbog čega se pale gume…Nisam čuo da se pale gume zbog kraš čokolada ili loše internet veze….
Ako to kolega čeka sve nas onda je potpuno svejedno jesi li u ovim ili onim dionicama
[embarass]
[/quote]
mislim da si me doslovno shvatio…moraš biti metaforičan…nadam se da razumiješ.
vidim da su mene i ING-a drukerčine nakrcale jedinicama jer im remetimo planove da uvaljaju ove preskupe dionice gubitaša PTKM naivcima po 140 kn, ali Bog sve vidi i naplatit će vam ovo što radite!!!
kad smo kod "balončića" s ove visine se prav ne vidi ni moslavačka gora, a gdje je tek stratosfera koju bude jednog dana dosegnul naš balončić [tongue]
vidim da su mene i ING-a drukerčine nakrcale jedinicama jer im remetimo planove da uvaljaju ove preskupe dionice gubitaša PTKM naivcima po 140 kn, ali Bog sve vidi i naplatit će vam ovo što radite!!!
Je ..zločinačka organizacija ovi forumaši na PTKM [lol]
Ajde ajde ne gubi nadu..kupit ćeš i ti jednom na vrijeme..
Većina ljudi koji pišu na ovoj temi druka za porast i to zato što su godinama u ptkm i dugoročno vjeruju u pozitivan rasplet, a ne radi zarade za burek.Teško mi je ući u mentalnni sklop nekoga tko piše na temi dionice koja ga ne interesira. Dakle prijatelju ako drukaš na gore ili na dole radi svog interesa budi tu, ali nemoj samo glumit altruistu koji sprečava naivne da se zalete.
Vaš link smjer je jasan [thumbsup]