svako jutro – paket jedan. 106-ica opet prošla…radnik dao nalog, broker izvršio nalog. Ovo je izgleda jedini primjer gdje radnička klasa dirigira onima sa fakultetom…
Ovo s ovim 106-icama postaje presmijesno.
Kad god se hoce rusiti cijena radi povoljnijeg otkupa, to odradi 106-ica.
Jel’ provjerava Hanfa jesu li to stvarno radnicki paketi ili netko namjerno zavarava ulagace u namjeri da stvori atmosferu kako radnici nestrpljivo rasprodaju svoje pakete lupajuci po bid-u?
kreće čišćenje, do 190 nema puno dionica. Firma koja će u jednom kvartalu napraviti 100 milja eura prometa i to skoro sve u izvoz ne može burza vrednovati na samo 400 milja i to kuna.
kreće čišćenje, do 190 nema puno dionica. Firma koja će u jednom kvartalu napraviti 100 milja eura prometa i to skoro sve u izvoz ne može burza vrednovati na samo 400 milja i to kuna.
Možeš li dati okvirni izračun dobiti?
lijepo sam im reko a oni meni dadoše samo 25%…
inače, drago mi je opet vidjeti one koji kritiziraju ovu dionicu, jer to je dobar znak da se kupnja sprema na paljbu… 🙂
[/quote]
opet ja kažem onima koji nečuju…
ako nećeš danas kupiti, sutra bu skuplje…
3 i 4 kvartal izvozno su najsnažniji za ptkm, a pogotovo sada kada je potražnja za gnojivom izrazito velika ali i cijena je jako povoljna…..
Možeš li dati okvirni izračun dobiti?
[/quote]
Unatrag dvije-tri godine su zamračili 500 milja dobiti tako takve prognoze s njima nemaju smisla. Prihod bi trebao biti oko 2,5 mlrd. kuna na kraju godine, a koliko će od toga usmjeriti negdje drugdje teško je znati.
U svakom slučaju ovo je jedna od firmi gdje će bankrotirana država moći fino zaraditi i kad dođe MMF vjerovatno će biti prva koju će pokazati za prodaju. Kad nismo htjeli sami neka drugi budu gazde najbolje tvornice za gnoj u ovom dijelu Evrope.
To je STARA vijest ali nekome odgovara da se ponavlja baš……sada!
Ima na ovoj temi novijih, puno boljih vijesti.
kupac testira nivo na kojem je moguće skupiti veću količinu dionica, ali izgleda da većih prodavatelja nema. Vijesti s tržišta su prilično dobre, potražnja za gnojivom iz inozemstva je ogromna i najveći su ponovno u Kutini.
To je STARA vijest ali nekome odgovara da se ponavlja baš……sada!
Ima na ovoj temi novijih, puno boljih vijesti.
Te vijesti su povijest, teško će uzeti dionice zbog tih informacija, jer ova tema je prožvakala sve moguće gubitke, do paleži tvornice, stoga sada je vrlo lako čuvati dionice ptkm……
kupac testira nivo na kojem je moguće skupiti veću količinu dionica, ali izgleda da većih prodavatelja nema. Vijesti s tržišta su prilično dobre, potražnja za gnojivom iz inozemstva je ogromna i najveći su ponovno u Kutini.
samo neka on testira…možeš mu reći da ispod 800 kuna nećemo razgovarati…ja ga mogu čekat i 10 godina ako on tako hoće…