PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeftinije im je uvoziti gnojivo iz Kine i pakirati u svoje vreće……….

Reći će vama Ranko.ovo ti je ostavljeno za bandu da pokrade. ko i sve drugo.pa šta rade Mesarić i ona njegova?šta? reko bi vama Ranko šta al ne smijem. meni je samo žao ljudi i radnika jer ovo će ti otić Todoriću za kunu i još će ga proglasit spasiteljem vidit ćeš. i opet će sve pokrast banda i rasćerdat.
pa,bem ti kruv ne može ova firma preživit i seljak da preživi. ovo ti je ili firma ili seljak. pa ti vidi

Ranko brate mili , neimadeš pojma, kako će to Todi, pa seljaci će ga razapet ko Matiju Gupca ako im bude prodavao preskupo gnojivo, a opet plin ne može više biti jeftin, pa ti vidi……….

I zapamti Ranko, kad Vladi dođu vile očima, onda će morati birati između pojedinca i desetke tisuća ljudi. Ako izaberu Todu to im je zadnji čavao u lijes. Masa će ih razapet, ionako su na rubu egzistencije, fali iskra da sve plane [bye]

http://www.kucilooro.webs.com/

Postoje tri ključne stvari,seljaci i politika,sve skuplja sirovina,zastarjelo postrojenje koje je skupo održavati.Ima još nekoliko loših detalja,jedan je višak zaposlenih i nekonkurentnost zbog prejake kune.Mislim da tu nema kruha osim za špekulante,tih uvjek ima dovoljno kao u Đakovštini.

obožavam strvine-posebno ovce

vidra .Reći će tebi Ranko. pa prijatelju moj. pa šta ti misliš da će dat Austrijancu ili Talijanu pa da i njega neće ošinut.nema ti seljak prijatelja. ali Todorić ima prijatelja kolko hočeš.nema ti seljak snage. pokralo ga, uzelo mu i to malo što je imao i sad mu prijete.tako se i za Belje i za Vupik pričalo pa eto ti ga tamo u lovištu srndaća čeka.slušaj ti Ranka to će ti ovako ići. lijepo će reć mi smo odlučili da damo našem čovjeku Hrvatu a ne tuđincu, i bogati svi će bit sretni ko na kirvaju

Osim manjinskih dioničara,netko mora popušiti.

obožavam strvine-posebno ovce

kako vrijeme privatizacije kuca sve blize sve je vise drukera tip ptkm nije moderna tvornica zastarjelost,nema kvalitetu t i takvi neka pogledaju koliko treba plina za proizvodnju gnoja dvije bitne stvari sa kojim ptkm ima problema su lopovi i previse radnika

Reći će vama Ranko.ovo ti je ostavljeno za bandu da pokrade. ko i sve drugo.pa šta rade Mesarić i ona njegova?šta? reko bi vama Ranko šta al ne smijem. …

A šta to rade Mesarić i ona njegova? Ili napiši, ili ne laprdaj bez veze !
Mene najviše zanima da li je Vlada platila gnojivo koje je lani podijelila seljacima uz popust od 10-15%.

Trenutno je situacija s ovom dionicom loša, bid je tanak, a ask je fino popunjen. Činjenica je da će jednom doći kraj skupljanja ove dionice od strane PBZ/CO fonda. No da li su mirovinski fondovi i Nenad Bakić baš toliko bedasti da su se nakrcali ovom dionicom u tolikim količinama ?!

Ja bih rekao da nisu. Živi bili pa vidjeli !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

na adpl je bid bio jos i tanji kad je bio 70kn pa gdje je danas

kako vrijeme privatizacije kuca sve blize sve je vise drukera tip ptkm nije moderna tvornica zastarjelost,nema kvalitetu t i takvi neka pogledaju koliko treba plina za proizvodnju gnoja dvije bitne stvari sa kojim ptkm ima problema su lopovi i previse radnika

Jest da je ovo topic o gnojari ali stvarno prestanite gnojiti o privatizaciji ako nemate neke konkretne informacije. [angry]

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 782.346 23,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 184.883 5,53 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 108.396 3,24 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 105.971 3,17 Skrb. račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 95.273 2,85 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 62.200 1,86 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. BAKIĆ NENAD 37.256 1,12 Osnovni račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND 28.343 0,85 Skrb. račun
Ukupno: 69,26

Mesić: Ako bi se uzdrmao Todorić, Hrvatska bi dobila upalu pluća

"Ako bi se uzdrmao gigant poput Agrokora, Hrvatska ne bi samo kašljala nego dobila upalu pluća", rekao je u intervjuu za Index.hr bivši predsjednik Stjepan Mesić u odgovoru na pitanje smatra li da Ivica Todorić drži Hrvatsku u šaci.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Mesic-Ako-bi-se-uzdrmao-Todoric-Hrvatska-bi-dobila-upalu-pluca

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close