PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stigla konjica ? [tongue]

Krepat ma ne molat

Ma nebitno…važno je da je netko pametan još malo čvaknuo po povoljnoj cijeni [thumbsup]. A i konjica će skoro.

“Uz to, obožavam lov. Medvjeda što se nalazi u predvorju Dalekovoda ustrijelio sam u Lici. Ali za sve izvan posla ostane tako

Kupnja:
143,00 ; 1000
138,80 ; 100
138,60 ; 8
138,02 ; 30
138,00 ; 72
137,01 ; 500
136,50 ; 50
135,00 ; 100
134,00 ; 100
133,01 ; 50

Prodaja:
144,95 ; 5
144,98 ; 20
144,99 ; 100
145,00 ; 27
146,60 ; 100
146,67 ; 14
146,70 ; 500
146,79 ; 50
146,99 ; 50
147,99 ; 463

halfte trinken, halfte Šarcu geben

S ovom PTKM nikad na zelenu granu. Danas mi sve što je likvidno raste kao ludo, a PTKM koja mi još u minusu i danas nastavlja u tom smijeru i dalje kvareći ukupnu sliku [lol]

S ovom PTKM nikad na zelenu granu. Danas mi sve što je likvidno raste kao ludo, a PTKM koja mi još u minusu i danas nastavlja u tom smijeru i dalje kvareći ukupnu sliku [lol]

strpljenja kolega [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa di će rasti kad su najavili lošije rezultate od očekivanog lošeg… Inače je samo na našoj burzi moguće rasti uz loše rezultate.

A sad neka se ispričaju svi oni koji su mi stavili 1%, jer je proizvodnja od planiranih 1.300.000 tona, realizirana samo 900.000 tona. A ostalo će se vidjeti u petak…… a onaj tko mašta o cijeni dionice od 1000 kn, mislim da mu je vrijeme da se probudi…… sad je idealna prilika da se sve u petrokemiji posloži za privatizaciju, zbrinjava se višak radnika i to uz dobre otpremnine, o samom poslovanju ipak nebi, ali i kad dođe do privatizacije cijena dionice teško će biti viša od nominale…..

strpljenja kolega [cool]
[/quote]
ja sam uvijek strpljiv 😉
Samo malo komentiram iz zabave.

Vjerojatno cijena cmrlji oko 140 kn u iscekivanju godisnjeg FI-a. Do petka ocito nece biti vecih pomaka.

Vjerojatno cijena cmrlji oko 140 kn u iscekivanju godisnjeg FI-a. Do petka ocito nece biti vecih pomaka.

Pa barem je tu jasno da će rezultati biti loši, ako se u obzir uzmu podaci o poslovanju u 9 mjeseci prošle godine. Dakle ne može se očekivati ništa spektakularno bolje ili lošije u rezultatu poslovanja do kraja 2009. godine.

No mene žulja znatiželja tko se to svakih par dana pojavljuje sa kupnjom od par tisuća komada. Evo i danas je pokupljeno 5000 komada, a trenutno je na asku 2500 komada po 145 kn, dok je na bidu 3000 komada po 140,20 kn.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Da ce biti losi rezultati tu vise nema smisla raspravljati. Ono sto mislim pod iscekivanjem FI-a je iscekivanje konacne broje i spoznaje koliko su losi.
Ukoliko je Q4 zavrsio negativno, ali se ipak uoci pozitivan trend i smanjenje gubitaka u odnosu na prethodne kvartale, mogli bi ocekivati i rast vrijednosti dionica.
A nekako mi se cini da je godisnji minus vec ukalkuliran u cijenu posto nema opce rasprodaje i ozbiljnijeg pada i da se stvarno ceka objava da se vidi hocemo li ostati zacementirani ili idemo gore ili ne daj Boze, dolje.

ja je neprodajem cekam ju na 120kn i tu mislim da je dno dna

New Report

Close