PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad nam jaca putuje u Rusiju

e i mene ovo zanima pa molim cijenjene kolege da ako imaju neke info, linkove i predvidanja da se slobodno jave.. mislim da je to bitno za ovu dionicu ali isto se mogu javiti i pod ddjh [wink]
thnx unaprijed!

respect!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Kupac su bili AZ fondovi (AZ Profit, AZ HKZP, AZ Dalekovod, AZ Zagreb, AZ VIP) koji je time otprilike poduplao svoju poziciju. Ako znamo koji stav AZ ima prema hrvatskim dionicama, onda je jako zanimljivo da je AZ podebljavao ovako jako od svih dionica baš u PTKM. Kad bi sve to zbrojili … bilo bi sada već u top 10 koliko imaju AZ dobrovoljni.

Možda nam Feđa moze više reći?

zasto se nevidi promet od ponedjeljka promjene top 10

To sam se i ja zapitao.

Mislim da su moguća rješenja:

1. da još nije proknjižena transakcija od 15.000 dionica u SKDD
2. da se pojavio neki novi igrač koji nema dovoljno dionica da bi bio vidljiv u TOP 10

Vidjeti ćemo sutra.
[/quote]

Kupac su bili AZ fondovi (AZ Profit, AZ HKZP, AZ Dalekovod, AZ Zagreb, AZ VIP) koji je time otprilike poduplao svoju poziciju. Ako znamo koji stav AZ ima prema hrvatskim dionicama, onda je jako zanimljivo da je AZ podebljavao ovako jako od svih dionica baš u PTKM. Kad bi sve to zbrojili … bilo bi sada već u top 10 koliko imaju AZ dobrovoljni.

Vrlo zanimljiva i korisna informacija, hvala !
Koji je izvor ove informacije? Imaš neki link ili imaš mogućnost uvida u SKDD ispod TOP 10 ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ova dionica neče završiti dobro, prodaje ima na tone,a i radnici se istovaruju

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Hvalila se sova ovci 🙂 … dakle je info. 99% pouzdana, a za sigurno moras ici u SDA i 400 kunica + pdv, onda nema greske.

Vrlo zanimljiva i korisna informacija, hvala !
Koji je izvor ove informacije? Imaš neki link ili imaš mogućnost uvida u SKDD ispod TOP 10 ?

[/quote]

Ova dionica neče završiti dobro, prodaje ima na tone,a i radnici se istovaruju

Tek si se registrirao i već nas obasipaš najnovijim, tako istinoljubivim, argumentiranim, nepristranim i provjerenim informacijama. Tvoja odluka da se prije tri dana registriraš na forum ima neopisiv, gotovo revolucionaran značaj za poslovni.hr. Tvoji će postovi biti nezaobilazan izvor informacija i zvijezda vodilja svih postojećih i budućih investitora koji prate ovaj forum.

Ali prije nego nastaviš sa tako dubokoumnim postovima, predlažem da proučiš ovo:
http://narodne-novine.nn….eni/2008_12_152_4151.html

Hvala ti i pozdrav !

Gledaj,sviđalo se tebi ili ne,ovo je na meti prodaje.A kakav je p/e,p/s,dividenda?

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

…kolega Jubito…tražio sam info o plačanju poreza na dodanu vrijednost (sa i bez skrbničkog računa), a ne savjet oko izbora brokera…malo si se zaletio…kao to se tebe ne tiče….ako te tvoj cijenjeni broker nije izvjestio o tome, dionice če ti automatski priječi na skrbnički račun i plačat češ porez na dodanu vrijednost…valjda…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

…kolega Jubito…tražio sam info o plačanju poreza na dodanu vrijednost (sa i bez skrbničkog računa), a ne savjet oko izbora brokera…malo si se zaletio…kao to se tebe ne tiče….ako te tvoj cijenjeni broker nije izvjestio o tome, dionice če ti automatski priječi na skrbnički račun i plačat češ porez na dodanu vrijednost…valjda…

Ne znam kako to rade tvoji, niti me zanima. Moj prijedlog je bio dobronamjeran.
Ja takvih problema u Prvoj generaciji nemam, nemam nikakav skrbnički račun, plaćam proviziju na izvršeni nalog za kupnju ili prodaju, drugih troškova nemam i to je to.

Rusi pletu mrežu……i preko Mađarske.

"Hrvatsko-mađarski plinovod bit će povezan do kraja ove godine"
http://www.vjesnik.hr/html/2010/01/19/Clanak.asp?r=unu&c=1

marcello

Gazprom: Austrija će se uključiti u Južni tok
http://www.javno.com/hr-svijet/gazprom–austrija-ce-se-ukljuciti-u-juzni-tok_290693

Uz sve ostale države koje je Rusija već uključila u svoju mrežu distribucije plina, očekuje da u toj mreži bude i Austrija. Niska država oko Hrvatske takva je da ćemo mi biti završni ukrasni privjesak s otvorenim prolazom prema Jadranu a i potrošać ruskog plina.
A Nabucco……ako bude bude, ako ne…… [lol] I HEP I Petrokemija imat će osiguran plin a rusi će imati največe potrošaće u HR.

marcello

New Report

Close