PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/putin-pozvao-hrvatsku-da-se-prikljuci-juznom-toku-te-reaktivira-druzbu-adriju/405639/

Vladimir Putin rekao je kako želi da se međudržavni ugovor između Rusije i Hrvatske oko Južnog toka pripremi za potpisivanje prilikom posjeta Jadranke Kosor Moskvi, a koji bi se trebao zbiti u prvom tromjesečju sljedeće godine.

E sada mi više ništa nije jasno!

Maloprije je na Dnevniku HTV1 Mesić izjavio kako smo izgleda zakasnili u projekt Južni tok jer da su projekti već gotovi (ili u završnoj fazi).

PS
Vidim da je i snupy reagirao na isti način kao i ja, u istoj minuti.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

mozda mesic ide u kupovinu dionca ili neko njemu blizak ptkm pa je bacio druk na dole posto nam je i trziste u banani svi bi za djabe ali nema vise ni kod stare babe

mozda mesic ide u kupovinu dionca ili neko njemu blizak ptkm pa je bacio druk na dole posto nam je i trziste u banani svi bi za djabe ali nema vise ni kod stare babe

LOL. ovo bi trebalo ić pod temu "najduhovitiji prilog na tžištu kapitala".

i ja mislim ali meni tu fakat smrdi mesic je na odlasku i kakve ozbilje odluke moze donijeti ovo moze biti samo uvertira za jacu neznam kome vjerovati

Ovi su sad maknuli vijest s Jutarnjeg, ali kao sto vidimo ovdje je bila istaknuta … tko tu koga…

http://www.sbonline.net/hr/clanak219644.htm

Putin pozvao Hrvatsku da se priključi Južnom toku te reaktivira Družbu Adriju

Vladimir Putin rekao je kako želi da se međudržavni ugovor između Rusije i Hrvatske oko Južnog toka pripremi za potpisivanje prilikom posjeta Jadranke Kosor Moskvi …

» Izvor: jutarnji.hr 14.12.2009 18:25 (visits: 6)

http://www.jutarnji.hr/putin-pozvao-hrvatsku-da-se-prikljuci-juznom-toku-te-reaktivira-druzbu-adriju/405639/

Vladimir Putin rekao je kako želi da se međudržavni ugovor između Rusije i Hrvatske oko Južnog toka pripremi za potpisivanje prilikom posjeta Jadranke Kosor Moskvi, a koji bi se trebao zbiti u prvom tromjesečju sljedeće godine.

LOL. ovo bi trebalo ić pod temu "najduhovitiji prilog na tžištu kapitala".
[/quote]
Zašto?
Istina malo je zbrčkano napisano ali ja ne bi odbacio mogućnost špekulacija informacijama određenih interesnih skupina u ovom slučaju.Ogroman novac je u pitanju i vjerujem da će tu biti dosta obrata i raznih dezinformacija prije eventualnog dogovora..

sijem žito raste grahorica

Niste svjesni koliko je ovo jeftino!!!

super kolega, onda vam neće biti teško odgovoriti na moje ponovljeno pitanje:

Može netko napisati koliki je P/E ove dionice i kakvi su im rezultati za prvih 9 mjeseci? Hvala

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Niste svjesni koliko je ovo jeftino!!!

super kolega, onda vam neće biti teško odgovoriti na moje ponovljeno pitanje:

Može netko napisati koliki je P/E ove dionice i kakvi su im rezultati za prvih 9 mjeseci? Hvala

[/quote]
mislim da ćete već prvih radnih dana na zse u novoj godini saznati "koliko je ovo jeftino",kao i P/E i sve ostale kratice.
naime,ptkm staje sa proizvodnjom 31.12.u 12 sati.(vjerojatno se radi o ponoći)
koje podudarnosti sa istekom ugovora o dobavi plina.
bit će nekakav remont,ali ni blizu kao prijašnjih godina.samo najnužnije.
sad kako će ići pregovori i dogovori oko novog ugovora za plin i kako će to utjecati na cijenu dionice prvih dana i tjedana u novoj 2010. možemo si samo pretpostaviti.
vidjeli ste "onaj" dan prije cca mjesec dana,kako je bilo.

nikoga ne nagovaram niti na kupnju niti na prodaju.nek’ si svatko razmisli šta mu je za radit.samo da ne bude poslije plača kao na "građevincima",kao i na ovim novim "popularnim" dionicama (O,H,V)

naime,ptkm staje sa proizvodnjom 31.12.u 12 sati.(vjerojatno se radi o ponoći)
koje podudarnosti sa istekom ugovora o dobavi plina.
bit će nekakav remont,ali ni blizu kao prijašnjih godina.samo najnužnije.
sad kako će ići pregovori i dogovori oko novog ugovora za plin i kako će to utjecati na cijenu dionice prvih dana i tjedana u novoj 2010. možemo si samo pretpostaviti.
vidjeli ste "onaj" dan prije cca mjesec dana,kako je bilo.

nikoga ne nagovaram niti na kupnju niti na prodaju.nek’ si svatko razmisli šta mu je za radit.samo da ne bude poslije plača kao na "građevincima",kao i na ovim novim "popularnim" dionicama (O,H,V)

Prije nego počneš sa katastrofičnim predviđanjima moraš provjeriti osnovne informacije na koje se pozivaš. Naime ugovor o dobavi plina je zaključen do 31.12.2010. godine, dakle juš punih godinu dana, tako da ne širiš paniku bez veze.

"Ugovor za isporuku plina Petrokemija ima sa tvrtkom INA do 31.12.2010. Petrokemija ne duguje ni 1 lipe nikome, pa ni za plin. Obratno je, RH duguje Petrokemiji ne mali broj milijuna za isporučeno gnojivo hrvatskim seljacima kao vid poticaja Vlade"

http://pollitika.com/hoce-li-stozer-izdati-naredbu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ina-petrokemiji-prestaje-isporucivati-plin-ugrozena-jesenska-sjetva/457591.aspx

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kolega fajrunt ja ne pratim ovu dionicu, pa vam ne mogu odgovoriti, ali sam uvjeren da će vam danas netko od kolega koji već godinu dana ulažu u ovu dionicu rado napisati ta 2 osnovna podatka i time dokazati tvrdnje o jeftinoći kupnje dionica PTKM [lol]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Kolega fajrunt ja ne pratim ovu dionicu, pa vam ne mogu odgovoriti, ali sam uvjeren da će vam danas netko od kolega koji već godinu dana ulažu u ovu dionicu rado napisati ta 2 osnovna podatka i time dokazati tvrdnje o jeftinoći kupnje dionica PTKM [lol]

Mi rusima petrokemiju-petrokemija proizvede gnojivo-proda našim poljoprivrenicima-proizvedu hranu kao sirovinu-prehrambeno prerađivačka industrija proizvede finalni proizvod te ga plasira u rusiju na njihove police.

ili kraće mi njima petricu- oni agrokoru ulaz na tržište oko 50-tak milijuna ljudi. Evo posla za sve, evo načina da se potakne proizvodnja, evo jednog načina da se izađe iz ove krize, evo svega… ali nesmije biti provizija… !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

gubitak za 9 mjeseci 2009. je 152,4 milijuna kuna ili oko 45 kuna po dionici pa je P/E negativni -3,24 ili jednostavno na tvoju današnju cijenu od 146 kuna u devet mjeseci sam ti izgubio 45 kuna.

New Report

Close