samo jedna stvar za dežurne "znalce" koji su rasprodali JNAF po 2000 i ponovno ga kupovali po 3700… ako kupujete PTKM zbog poslovnih rezultata i uopće to provlačite kao lightmotiv za druk na dolje… onda hitno u školu burze[bye]. ja znam zakaj ju ja imam. a vjerujem da zna i Nenad Bakić, kao i PBZ mirovinac. lijep pozdrav [bye]
Ja neznam zakaj ju imam ali znam da je imam jako puno i skoro pa previše.
hebiga sa današnjim danom sam postao dugoročni investitor u ptkm…hebiga kaj se mora nije teško…sa minusom nebum prodao ta man sve izgubio i otišao u k….
jedino kaj mogu dokupiti ako padne na 75 kuna ili niže i ništa drugo..
hebiga ako ništa drugo vjerujem da će moja djeca trljat ruke jedan dan jer kada tad će ptkm raditi kako treba jer hrvatska bez poljoprivrede negdje nigdje…
sappy*
naravno da dolazi do tekme rusija – ukraj…ali prema mojim saznanjima (koja su obično istinita) Rusija dobiva ovu tekmu a mi čemo se svi jebeno smrzavat ako će zima biti krvava..
p.s. sorr na pogreškama ali težak tjedan i neda mi se čitat kaj sam pisao…lp i ugodn vikend svima pa tako i drukerima..poooozzzzz
današnje izvješće PTKM je ostavilo koliko vidim gorak okus u ustima dioničara..
-jednom riječju prestrašno veliki gubitak….
-slaba prodajaili bolje rečeno slaba potražnja za umijetnim gnoivom
-cijena gnjoiva na niskoj cijeni..
-zalihe pšenice i drugih žitarica ogromne..
samo je jedna strana medalje…
ima i druga strana medalje
možda će se trend uskoro promjeniti godina dvije
ako ne možda se neko upita kako dalje
jer dalje ne ide…
odnosno ide dalje ali ima i svoju cijenu koja se zove propast sa sadašnjim modelom
zato i ulaganje u ovu dionicu nosi sa sobom dosta rizika možda i više nego kod drugih dionica
Znači,mafija se vratila. Bah..barem ste se pomučili danas i skrcali veću količinu nego što ste namjeravali ,a cijenu niste uspjeli bitno srušiti. Ni štampa vam nije pomogla . Jutrošnje prozirno bacanje u vjetar po 157 ,ah,HANFA,HANFA…
Pameti i poštenja,vrag uvijek naplati.
ako je HT većinski njemački vlasnik
banke austriske i talijanske
onda bi nafta i plin tribale pripasti rusima
samo je moje mišljenje…
jedan od većih dioničara njemačkog k-s.kali i soli je ruski dioničar…
sve neprimjerene izjave oko budućeg poslovanja jer to nezna sa sigurnošnju reći nitko u ovom trenutku je samo poliranje imiđa…svako trgovanje ovom dionicom i drugim stavlja se da kupuje i prodaje na osobnoj procijeni svakog pojedinca…
eto ja vam jucer prije izvjestaja napisem gubitak i dobijem lose ocijenu e pa sad pisem da sam ful u nasoj ljepotici i izgledno je nadokupljujem oko 100kn ali mislim da taj film nebumo gledali
današnje izvješće PTKM je ostavilo koliko vidim gorak okus u ustima dioničara..
Kolega lako što im je ostavilo gorak okus u ustima. Ali što će tek ostaviti rupu u novčaniku.
Kolega lako što im je ostavilo gorak okus u ustima. Ali što će tek ostaviti rupu u novčaniku.
[/quote]
Ma je u gorak okus i rupa, ali meni je bitno da firma ne propadne pa da ne popljugam lovu. A to kaj bu dionica pala na 100 kuna ili 50 ili 30 boli me neka stvar…
s obzirom da sam se zahebao sa kupnjom…ao se mene pita neka padne i na 10 kuna…bum si uzeo 50 000 komada pa bum u top 10…
a ne vjerujem da bi dozvolili da petrica propadne..tao da kaj je tu je..
barem više ne moram pratiti burzu [lol]
Netko je ranije napisao nesto u stilu: drzim je do stecaja ili privatizacije. I ja isto razmisljam. Po mom misljenju, kada bi gubici bili toliki da knjigovodstvenu vrijednost svedu cak na nulu, drzava bi Petricu svejedno mogla prodati po sadasnjoj cijeni i to prvenstveno zbog trzista, a i vise se isplati platiti (cijelu firmu) nekih 450-500 milijuna kuna nego graditi novo postrojenje…
Netko je ranije napisao nesto u stilu: drzim je do stecaja ili privatizacije. I ja isto razmisljam. Po mom misljenju, kada bi gubici bili toliki da knjigovodstvenu vrijednost svedu cak na nulu, drzava bi Petricu svejedno mogla prodati po sadasnjoj cijeni i to prvenstveno zbog trzista, a i vise se isplati platiti (cijelu firmu) nekih 450-500 milijuna kuna nego graditi novo postrojenje…
Nisam taj od prije ali sam od ovog tjedna.
Hehehe
Nego kolege kada je petrica uopće poslovala sa dobiti?
Da li se tu ikada djelila dividenda?
Bigboss lijepo te molim, sječam se da si ti mnogo pisao na ovoj temi..ali sam te zamjenio neznam…uglavnom..kada je zadnji put bilo dividende i da li je je bilo uopće?
hvala l…i ugodan vikend