PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da po pisanju kolega ne preostaje mi ništa drugo nego potegnuti špagicu iz mog avatara s ovom današnjom kupnjom ove dionice [bye]

jedino što me čvrsto veže uz tk je ova špagica od vodokotlića

Di nam je Mika, ajde javi se da podijelimo depresiju

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

samo jedna stvar za dežurne "znalce" koji su rasprodali JNAF po 2000 i ponovno ga kupovali po 3700… ako kupujete PTKM zbog poslovnih rezultata i uopće to provlačite kao lightmotiv za druk na dolje… onda hitno u školu burze[bye]. ja znam zakaj ju ja imam. a vjerujem da zna i Nenad Bakić, kao i PBZ mirovinac. lijep pozdrav [bye]

I'LL BE BACK

samo jedna stvar za dežurne "znalce" koji su rasprodali JNAF po 2000 i ponovno ga kupovali po 3700… ako kupujete PTKM zbog poslovnih rezultata i uopće to provlačite kao lightmotiv za druk na dolje… onda hitno u školu burze[bye]. ja znam zakaj ju ja imam. a vjerujem da zna i Nenad Bakić, kao i PBZ mirovinac. lijep pozdrav [bye]

Kao i Sokolić (ipak neki put nisam siguran zašto je imam, ali imat ću je do privatizacije ili do stečaja)

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

moj prag tolerancije/boli (na trečem dokupu) bio je na 160… i sad me boli… ali kao i uvažene kolege, znam zašto sam u PTKM i zašto je imam… [sealed]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Najbolje ponude [ PTKM-R-A ] Kupnja Cijena
21 170,10
250 170,00
250 168,00
108 165,03
422 165,02
140 165,00
10 163,00
10 162,00
100 161,11
200 161,10
Cijena Prodaja
160,00 713
169,00 10
169,50 106
170,00 223
173,00 125
173,16 100
174,00 400
174,50 178
175,00 487
178,00 50

Jooooj što nemam casha da skinem ovog idiota po 160… [bye]

Jeste li uspjeli skinuti idiota kolega…………. [smiley]

Jel to opet sa "zimom" dolazi do tekme Rusija:Ukrajina

http://www.poslovni.hr/130763.aspx

Ja izasao iz ovoga sa blagim plusom u zadnjih 2.5 godine.
Ne vidim pomaka nigdje.

Inace, kako ce se knjiziti suvlasnistvo PTKM u Plinskom businessu koji je Ini donio gubitak od 700 mil kn u prvih 9 mjeseci????

Jadna li smo mi drzava…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja izasao iz ovoga sa blagim plusom u zadnjih 2.5 godine.
Ne vidim pomaka nigdje.

Inace, kako ce se knjiziti suvlasnistvo PTKM u Plinskom businessu koji je Ini donio gubitak od 700 mil kn u prvih 9 mjeseci????

Jadna li smo mi drzava…

Ja bih vam iskreno rekao ali nisam iz tog sektora nego iz financijskog! Pričekajte ove što su danas tukli po bidu da se opet ukrcaju pa će vam za koji mjesec sve objasniti besplatno [smiley]

Iz financisjkog sektora??

Jos bolje.
Kako ces knjiziti suvlasnistvo u gubitku od 700 mil kn?
tik tak tik tak

Privatizaciaj je OK ali nazalost ima firmi sa puno boljim poslovanjem koje vrijede puno vise od potencijalne cijena privatizacije…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pitati ću nekog iz računovodstva a revizija će to ovjeriti……..nisu baš Arthur Anderson ali nisu ni Revizija Tipurić [proud]

A kako bi vi———-da znam dali da gledam uopće tu gubitničku zaostalu prljavu tehnologiju ili ne…..

Tehnologija je OK ali ako se tu vlasnistvo ne promijeni nece niti privatizacija puno donijeti.

Da li bi se bolja cijena privatizacije postigla sa dobiti od 100 mil kn ili gubitkom od 100 mil kn = udjelom u gubitaskom plinskom busienssu.

Meni je zao ove firme koja je jamac politike a to nije dobro za dionicare koliko god se mi zavaravali

New Report

Close