kolege govenor i Gorane8, potpisujem…
i dodajem kako osim fundamenata, investitori gledaju i godinu, dvije unaprijed….
Gospodo jedno malo pitanje, dali još uvijek vrijedi da mirovinski nesmiju kupovati do 195 kuna, jer ako je tako možda netko kupuje i diže cijenu sa razlogom a to je da ju mirovinci preuzmu i nastave dalje prema realnoj cijeni pa makar i knjigovodstvenoj od 270 kuna ( kolega gore naveo 330 kuna )
Pozdrav
@dgmaz,
ne vrijedi. Mogu oni i niže kupovati, bile su neke izmjene prije par mjeseci.
Nominala je 270 kn, a knjigovodstvena je 330.
@split009
Sve je moguće.
Postoji još jedna mogućnost za PTKM, koju još nitko nije spomenuo, koliko se meni čini.
I na tvojem grafu se lijepo vidi veliki dvogodišnji C&H koji će biti potvrđen ukoliko cijena probije 175-180, koji su ujedno i višegodišnji otpori/potpore. U tom slučaju minimalni target je 290 kuna.
Moj post na temi TA od 25.09.
@split009
Sve je moguće.
Postoji još jedna mogućnost za PTKM, koju još nitko nije spomenuo, koliko se meni čini.
I na tvojem grafu se lijepo vidi veliki dvogodišnji C&H koji će biti potvrđen ukoliko cijena probije 175-180 (točnije 174,99 što je zaključno prema grafu od 4.kolovza), koji su ujedno i višegodišnji otpori/potpore. U tom slučaju minimalni target je 290 kuna.
Moj post na temi TA od 25.09.
slažem se i prilažem svoje viđenje…
prvi target mi je oko 263…ako preskoči danas-sutra 180(178) idemo prema 263 kune
prilažem i onu od 4.kolovoza…jasno se vidi da je cijena probila silaznu liniju trenda i od 120 nastavila prema cijeni gdje smo danas…oko 180 kuna…
vidim da svi sada vjeruju u petrokemiju, a onda kada je bila 57 malo nas je vjerovalo u tu priču.
Malo nas je vjerovalo i onda 2006 kada je sve bilo loše.
Međutim mnogi ne znaju što je petrokemija, što je ptkm-r-a i kakva je ćud ove dionice.
Ali dok raste nek raste.
Ali bitan je podatak da smo pisali kada je dionica bila 57 Kn, ali neki su i tada kupovali….
Kupujem od 20.10.2008 kad sam za nju dal 211 kn, kupujem pomalo, najnize mi je uletila po 64,xx, prosjek ulaza mi je oko 108. Trenutno se nema para za dokupit. [cry]
Kupujem od 20.10.2008 kad sam za nju dal 211 kn, kupujem pomalo, najnize mi je uletila po 64,xx, prosjek ulaza mi je oko 108. Trenutno se nema para za dokupit. [cry]
Kupovao sam i po 300 i po 70, prosjek 150. To mi je jedina dionica u plusu