PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ako nekoga osuđuješ , prvo nešto istraži, pogledaj izvješće od Yare i prognozu od njih u vezi kretanja cijena žitarica, a i za lijene na ovoj temi je objavljena i projekcija od PTKM u vezi cijena žitarica u sljedećoj godini jer su dignuli kredit od 100 milijuna Kn.

Lijenost i budalašitna uništavaju konstruktivnost, i to je za svaku osudu.

E nemoj da ti idem kvotat kakve si sve stvari na ovoj temi izvaljivao, koliko si ljudi nagovorio na kupnju po 300 kuna, a onda nestao s foruma kad je padalo i šutio kao ona stvar…kakve yara ima veze s ptkm?? Jel Yara vlasnik ptkm…

nestle kontantno ima super izjesca, a kras nema, a oboje se bave čkoladama i keksima

Kao prvo čitaj što pišem, pitao sam odakle ti da ce svjetsko gospodarstvo sjedece godine trebai puno više žitarica, pa što ce se to dogoditi s ljudkom populacijom??

Dosadan si ko mekana stolica, a ovo tvoje povracanje na straznjicu tj (sra.e) zaista je prevrsilo svaku mjeru

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

naravno, čim javno objave fantastične rezultate poslovanja za prvih 9 mjeseci 2009. ima da PTKM okine ko raketa!

Je li možda znate rezultate ili samo onako od oka.

[/quote]

mislio sam na raketu zrak-zemlja. prizemljenje će biti bombastično [bye]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Nešto se događa oko plinskog biznisa u koji je ukjučena i Petrokemija preko vlade.
Ovaj rast, ako nije lažnjak da bi neko izašao, nema veze sa osnovnom djelatnosti PTKM dakle proizvodnjom i cijenom gnojiva.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

ovakav rast nije slučajan…PTKM postaje druga po likvidnosti dionica na ZSE….

Ma zna da će ove godine biti minus, to je poznato! Ali zato je upitno kolika će dobit biti sljedeće godine, jer sljedeće godine biti će manjka žitarica, pa će cijena gnojiva biti opet visoka, a svjetsko gospodarstvo će tražiti puno hrane…….

kakave su ovo sad bajke, zasto ce svjtsko gospodarstvo sljedece godine trebati nešto pposebno hrane…kaj bu ukinuli proizvodju kondoma pa ce natalitet naglo porasti??

imam nekaj ptkm, al ovakve mi e stvari gade citati
[/quote]

Sve je to manje više nebitno. Jako se dobro znaju mogućnosti firme koja je krajem 2007 godine sve što je proizvela mogla prodati u izvoz da joj se to dopustilo. Znamo koliko je kasnije novaca i otišlo u druge džepove, a koji pripadaju ptkm i njenim dioničarima. Potencijal ptkm niti približno nije pokazao pravo stanje.
Danas je i treći mirovinski fond ušao u dionicu i to također predstavlja nešto. YARA osim što u Kutini zna puniti svoje big bag vreće za sada nema direktne veze s ptkm. To se može i promjeniti, a YARI nitko ne može reći kome mora prodavati gnoj.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ne znam…ali trenutni razvoj događaja kaže da ćemo umjesto brodogradnje morati nešto drugo na bubanj…

Ovo je predivno za gledat !!!!!!!

Bravo mala!

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

ne znam…ali trenutni razvoj događaja kaže da ćemo umjesto brodogradnje morati nešto drugo na bubanj…

Petrokemiju bi bilo relativno jednostavno prodati, ali sumnjam da je to u planu.
Vjerojatno je neki drugi razlog rasta.

Najbolje ponude [ PTKM-R-A ] Kupnja Cijena
184 160,53
60 160,52
18 160,51
150 160,50
100 160,36
49 160,35
200 160,26
30 160,22
80 160,11
30 160,06
Cijena Prodaja
163,49 37
163,50 70
163,82 289
163,96 50
163,98 319
163,99 120
164,00 980
164,63 100
164,65 600
164,78 200

Kupnja je malo posustala izgleda, pa nije valjda nestalo municije? [shocked] [huh] [undecid]

Hahhahahaha
preslažu redove ,ne se boj ! [wink]

Prodaš sve po 164 i onda loviš dno……. Ovako se danas dalo napraviti…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close