sve te priče o velikim kupcima su bajke, to je sve djelo navlakača koji su napumpali cijenu i sad se fino istovaruju.
danas čak 159 transakcija za 14.228 trgovanih dionica. prosjek: 89 dionica po transakciji. zaključak: mali ulagači kupuju, navlakači im se istresavaju.
to vam je sva mudrost ovdje, isto kao nedavno JNAF, prije toga ADPL, LRH… [bye]
[thumbsup] [thumbsup]
Zaključak da glava boli.
Mali kupuju.
O bože kaj tu sve nema, ovo su čuda
Pa na 152 smo…prije dva tjedna sam kupio po 120 skupa sa nekim velikim igračem i sada smo na 150 a ekipa se buni…
pa di češ bolje…još da je tako dlkv rastao bilo bi divno
…to vam je sva mudrost ovdje, isto kao nedavno JNAF, prije toga ADPL, LRH… [bye]
Za ADPL i LRH se necu mijesati jer to sr… ne pratim, ali dajte barem pogledajte izvjesca, fundamente i latest news od JNAF prije nego izvalite ovakvu glupost.
a da udare po kupnji do 140 Kn, to će špekulantima biti nagrada, jer ako kratkotrajno špekuliraš treba da ti uzmu svaku kunu…….
[/quote]
nije da mi je drago radi tuđe muke…na kraju ima i drugih dionica koje su dobre za kratkoročnu špekulaciju, ali moram Vam reći da bi ovaj Vaš prijedlog meni, kao kratkoročnom speculatoru savršeno odgovarao kako sam, PTKM prodao jučer tojest nalog je doslovce bio pozoban na asku. No hard feelings…
je, za kratki rok se čini idealna.
za kratki rok bilo što može biti idealno, samo malo pogledate TA i sl., ako "znate" što će biti sa cijenom na kratkoj skali i vi zadovljni, bez da vas briga što će biti kasnije… zgodno je to, i rizično.
Ovo je idealno na dugi rok, o kratkom roku ne bih 😀
Vidim tema se ohladila! Ajde konačno, onih 5% plusa pretjeranog od neki dan i jucerasnja korekcija od 5% je samo egzaktan pokazatelj koliko spekulanti, od par dana, utječu na PTKM!
Netko je zaradio par % a netko spusio…. Uglavnom sretno vam u drugim igrama [bye]
Gnojnica može stabilno u službeno tržište!!!!! [rolleyes]
Vidim tema se ohladila! Ajde konačno, onih 5% plusa pretjeranog od neki dan i jucerasnja korekcija od 5% je samo egzaktan pokazatelj koliko spekulanti, od par dana, utječu na PTKM!
Netko je zaradio par % a netko spusio…. Uglavnom sretno vam u drugim igrama [bye]
Gnojnica može stabilno u službeno tržište!!!!! [rolleyes]
Sumnjam da su je pumpali samo zato da padne čim uđe u službeno tržište [undecid].Moja prognoza -u utorak na zatvaranju burze petrica na čvrstih 180 [proud].
ps.medonje ne uzbuđujte se,ja uglavnom fulam u prognozama…………
dakle ovo nije tako loš biznis (loša industrija) kako neki pokuvašaju stvoriti uvjernje? 😉 Naime u dobre biznise poduzeća ulaze stvarati konkurenciju postojećima, iz loših izlaze…
Pozdrav konkurenciji i "sve najbolje"! 😀 Ali biti bolji od Petrokemije… koja ima toliko iskustvo, tradiciju, ugled na tržištu i svoje kupce… to neće uspjeti – Petrokemija pravi vrhunsko gnojivo a to što će oni raditi će očito biti tek neka "mješaona" jednostavnih gnojiva vjerojatno neka najniža tržišna niša gdje će se raditi neka jeftina i ne baš korisna gnojiva, vjerojatno za izvoz u susjedne siromašnije zemlje… oni koji traže ozbiljna gnojiva tu je Petrokemija bila uvijek, sada je i ostat će lider u regiji.
Ja vas uvjeravam da je đubrivo bilo oduvjek dobar posao. Tako je bilo tako će i da bude!