Dionica PTKM je totalno nepredvidiva netko je očekivao blokadu jutros, a ja sam baš smatrao da će biti baš ovakva situcija, i može cijena pasti, a onda opet da se kupi…….
Da vidimo koliko ovaj nalog može utjecati na prodaju…………
Kolege navlakači, zašto sad kad se sve pada PTkm ne raste, to ja vas pitam?
Obično pišete, gle ti našeg favorita kad sve pada on raste…..
Ili članovi sindikata nemaju jedinstvenu izlaznu strategiju, pahahaha
Da vidimo koliko ovaj nalog može utjecati na prodaju…………
On nije tu radi prodaje (ja da želim prodati nebi toliki nalog stavio) nego radi jeftinijeg dokupa (od preplašenih početnika).
Kolege navlakači, zašto sad kad se sve pada PTkm ne raste, to ja vas pitam?
Obično pišete, gle ti našeg favorita kad sve pada on raste…..
Ili članovi sindikata nemaju jedinstvenu izlaznu strategiju, pahahaha
Kolega nije stvar u izlaznoj strategiji nego u sirini stoka i vrata su nekako preuska [lol]
Da sam siguran u svoju dionicu,sigurno nebi u 24:50,visio na kompu nego bi mirno spavao.Htio sam biti dobronamjeran ,shvaćam da me neki nisu razumjeli sretno.
A za KORF,trenutno stagnacija ali kad krene od to jako,jako gore..
zzidak! Kako to da ti odgovaraš u ime "dijonicara"?
Vidim samo mogucnosti
– da živite "u zajednickom kucanstvu" ili
– da ste braća blizanci pa pomazete jedan drugom ili ono šta jest u stvari
– da su zzidak i dijonicar jedna te ista osoba, znaci da imaš DVOSTRUKI NICK!!!!
[cry] [angry]
Kolege članovi foruma, šta raditi s ovakvima? [angry] Pitali ste se tko vam daje jedinice……ili niske ocjene?
On nije tu radi prodaje (ja da želim prodati nebi toliki nalog stavio) nego radi jeftinijeg dokupa (od preplašenih početnika).
[/quote]
odlično kolega, no samo jedna ogromna mana. to bi značilo da samo jedna pravna osoba kupuje petrokemiju uopće, a sumnjam da su mirovinci i fondovi tako prijateljski nastrojeni da ne bi jedni drugima skinuli ovog kapitalca u trenu
Ka’o ovo Lesi se vraća kući?
Dionica PTKM je totalno nepredvidiva netko je očekivao blokadu jutros, a ja sam baš smatrao da će biti baš ovakva situcija, i može cijena pasti, a onda opet da se kupi…….
evo ovo što sam napisao baš se desilo……
U svakom slučaju interesantno je gledati ovu borbu. Očito je u igri jaki kupac koji samo šiba naloge po bidu. Izgleda da mu je svejedno jel to 150 ili 160 kuna samo da mazne što više dionica po tim cjenama.
Osjećaj mi govori da završavamo danas u plusu…malo su se zaigrali na početku da stresu ove koji su kasnili sa ulaskom a sad dalje prema gore..