PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Website PTKM:

"ZLATNA PLAKETA HGK ZA RAZVOJ GOSPODARSTVA
10. rujan 2009
Jučer je u Sisku održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Sisak, na kojoj su uručena tradicionalna priznanja trgovačkim društvima za zasluge u razvitku gospodarstva u prošloj godini. Nagradu Zlatna plaketa u kategoriji najuspješnijih velikih trgovačkih društava drugu godinu za redom dobila je naša tvrtka, a priznanje je predsjedniku Uprave Borisu Mesariću uručio Nadan Vidošević, predsjednik HGK."
[bye]

marcello

Zašto imam osjećaj da je završena akumulacija i da se nećemo više zadržavati na ovim razinama ?
[/quote]
Imaš osjećaj iz najmanje dva razloga:
1. 10. rujan 2009.
Kosor: Do sredine 2010. mogli bismo završiti pregovore s EU

Vjerujem da će se problem sa Slovenijom riješiti do kraja ove godine, i da će Hrvatska do sredine sljedeće godine završiti pregovore s EU, kazala je u intervjuu koji je danas ujutro objavio austrijski radio ORF hrvatska premijerka Jadranka Kosor…….
Novinar podsjeća da takvo stajalište dijeli i povjerenik za proširenje Olli Rehn, ali navodi i to da Hrvatska još nije otvorila poglavlje o poljoprivredi te da još puno toga mora napraviti…..
Znači pitanje poljoprivrede će morati hitno biti usklađeno! Time i indirektno položaj PTKM.

2. Dionica će krenuti prema sadašnjem /okljaštrenom/ BV od 270 kn a nakon toga na stvarni BV iz 2001 od 900 kn.
IMHO revalorizacijom BV nakon stotina miljona uloženih u PTKM taj bi BV trebao trebao ponovno biti
važeči, bez obzira što to sada nekima ne odgovara.

marcello

Samo da vas podsjetim da je istekao lock-up za radnike ako se čudite stajanju na 130

Od tih 106-ica koje su prošle i prolaze ,vjeruj mi ,najmanje ih je radničkih.
Jednostavno ,netko ima razlog zadržavanja cijene na ovoj razini,a trebalo bi otkit tko.
[/quote]

Zašto imam osjećaj da je završena akumulacija i da se nećemo više zadržavati na ovim razinama ?
[/quote]

Kolega dionica ptkm-r-a je vrlo specifična , na njoj su slomili zube mnogi veliki igrači u posljednjih par godina.
Kao što sam već rekao, od velikih po meni gosp. Nenad Bakić je na pravom putu da zaradi novce na ovoj dionici.
izgleda da je sve "po starome", jer ništa nova iz tvornice u javnim glasilima,
a u dionici:
– u top 10 se pojavio i novi/stari skrbnički račun
– a za za dva tjedna imamo dospijeće jednog iz niza komercijalinh zapisa — PTKM-M-939E.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

kaj se događa?

kaj se događa?

ćapa se, eto što se događa…Jaca nas uvodi u EU…

Jučer održana sjednica Nadzornog odbora

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9E307bMZnAXLWoRxMMLyhw==.doc

marcello

To je sjednica od 11.08.2009

To je sjednica od 11.08.2009

[/quote]

U pravu si gorane, ali danas je………od prekjučer [bye]

marcello

Najbolje ponude [ PTKM-R-A ] Kupnja Cijena
100 135,03
200 135,01
500 135,00
100 134,15
103 134,13
108 134,12
125 134,11
200 134,10
100 133,90
10 132,61
Cijena Prodaja
138,00 50
138,44 104
138,45 30
138,47 36
138,48 70
138,50 100
138,96 46
139,00 148
139,49 99
139,99 109

Ovo izgleda zanimljivo dok je većina drugih dionica u crvenom.. [thumbsup]

od svih dionica na burzi, trgovina ovom ultra podcijenjenom dionicom mi se čini najboljom. Ulaze jaki igrači a prodaju radnici i forumske buregdžije. Akumulacija na djelu. Samo šteta što nema više prodaje pa da se rasproda još to što se ima u što kraćem razdoblju, nema veze da cijena i padne. Nek padne za 20%, dapače, samo da buregdžije i neki fondovi u raspadu izađu i. onda smo na konju. [thumbsup]

I'LL BE BACK

od svih dionica na burzi, trgovina ovom ultra podcijenjenom dionicom mi se čini najboljom. Ulaze jaki igrači a prodaju radnici i forumske buregdžije. Akumulacija na djelu. Samo šteta što nema više prodaje pa da se rasproda još to što se ima u što kraćem razdoblju, nema veze da cijena i padne. Nek padne za 20%, dapače, samo da buregdžije i neki fondovi u raspadu izađu i. onda smo na konju. [thumbsup]

osobno sumnjam da će ptkm-r-a više padati. Veliki igrači skupljaju , a jednostavno više nema tko prodati dionice, vjerojatno će oni koji sada kupuju htjeti vani ali po puno višim razinama. Ako netko želi skupiti dionice neka visoko visoko postavi letvicu.
Pozdrav svim imateljima ove dionice.

Meni se isto čini da je primopredaja iz drhtavih u učvrste obavljena. Dok je trajala, nije se propuštala prilika kod svakog pada crobexa da se otrese i do -8%. Sada ćemo hop…hop…hop [kiss]

New Report

Close