PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Počela je rasprodaja državnog srebra. Danas pet hotela na Jadranu, a sutra.. [undecid] [undecid]

Ludwigshafen, Germany-based BASF SE, the world’s biggest chemical company, said on Aug. 20 that it now has fewer employees on shortened workweeks at its main German plant as demand is stabilizing.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601170&sid=aFfNF6D1bfcg

Jel netko zna tko kupuje ove kolicine zadnjih dana, a bogami i danas, a dobro bi doslo i saznanje iz čije se to vrece istresa

Kolega uopće nije bitno tko izlazi, već tko skuplja.
[/quote]
Bitno je bitno jer ako izlazi neko iz uprave, a kupuju fondovi onda se kratkorocna buducnost moze predvidjeti, ako pak istovara nekakav fondic a kupuje netko s mogucim dostupom do insajderskih info takodjer se kratkorocna buducnost moze predvidjeti. Zato i pitam tko tu kome.
[/quote]

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/tomislav-petrov/dionicari-iz-top-10-uglavnom-kupovali-dionice-iz-crobex-a,54161.html

Najveći dioničari Atlantske plovidbe (ATPL-R-A), Petrokemije (ZSE:PTKM-R-A) i Vira (ZSE:VIRO-R-A) aktivni su kao prodavatelji.
[/quote]
imaoci velike kolicine dionica nisu nista pametniji od ovih drugih,,,tako da to nista ne govori,isto su ljudi od krvi i mesa ,cak stovise…kad dionici pada cjena oni su u jos vecoj panici…veci gubici….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo ovaj graf sve govori da li je slučajan ili povijest se opet ponavlja samo sada je svjetski trend malo jači……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ako pogledamo k/p mogla bi se prvo ponoviti pa nastaviti……….

Kupnje: Cijena Količina
134,00 25
131,50 200
131,00 10
130,10 50
130,05 80
130,00 90
128,15 694
128,11 100
128,10 100
128,01 100
Prodaje: Količina Cijena
75 134,49
100 134,50
1 134,99
100 135,00
100 135,01
99 136,24
242 136,25
77 136,99
660 137,00
350 137,75

marcello

opet 106 igra. ajd da bar vise promjene kolicinu pa nek se igraju, ovo je stvarno bezveze

Nije bolest sve što boli

Evo ovaj graf sve govori da li je slučajan ili povijest se opet ponavlja samo sada je svjetski trend malo jači……..

ponavlja se…volumen nam je bio potreban uz proboj trenda da potvrdio bullish outlook.

Pošto su HTK vrlo zeznuto i podređeno velikim igračima imam jednu teoriju… a to j da PTKM i još neke dionice dobar dio njih želi napucati iznad magičnih 650/750 mil tržište kapitalizacije. Mislim da je to puno lakše nego prodavati sve te dionice fondova za siću. Lijepo se vidi da se granica pomiče i podpora je prilično jaka. Bilo bi lijepo da sam u pravu…

ptkm je u sluzbenom trzistu

i što to točno znači za ovih 600/750 mil? moram priznati da nisam najbolje pratio burzu zadnje vrijeme pa sam možda nešto propustio. thx

p.s. Vaš link ?

je, je samo kaj zasad fondovi ne smiju kupovati ili se varam?
znači moramo bar na 220, samo ne znam kaj se čeka

mislim da grijesis

New Report

Close