PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovana gospodo, dobra večer prije svega.

Prije pola godine kazao sam se da ću se javiti ponovo, kada uhvatim zraka.
Naime pratim Vas koliko stignem, no baš se pitam zašto je Petrokemija KATAPULTIRANA preko 35% u zadnjih 10-ak dana.

Neki znaju očito odgovore…..

Lijep pozdrav i ugodan ostatak večeri.

pozdrav i tebi

Uložite u znanje, uložite u INGRU

ćao i pusa [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Naime pratim Vas koliko stignem, no baš se pitam zašto je Petrokemija KATAPULTIRANA preko 35% u zadnjih 10-ak dana.

Odgovor ti je vrlo jednostavan, pa ga cak i ja znam,

– Neodoljivi fundamenti + jako niska cijena su prvi dio slagalice.
– biznis gdje je firma konkurentna u promatranom medunarodnom okruzju je drugi dio.
– sama djelatnost vrlo atraktivna, sto je treci dio
– na granici ulaganja, jos jedno 30% rasta, za mirovinske fondove, koji su vec unutra, a upravo predstavlja dobru firmu za njih, sto je cetvrti dio
– moguca privatizacija, sto je peti dio.

Mozda zvuci komplicirano a mozda i ne.

Odgovor ti je vrlo jednostavan, pa ga cak i ja znam,

– Neodoljivi fundamenti + jako niska cijena su prvi dio slagalice.
– biznis gdje je firma konkurentna u promatranom medunarodnom okruzju je drugi dio.
– sama djelatnost vrlo atraktivna, sto je treci dio
– na granici ulaganja, jos jedno 30% rasta, za mirovinske fondove, koji su vec unutra, a upravo predstavlja dobru firmu za njih, sto je cetvrti dio
– moguca privatizacija, sto je peti dio.

Mozda zvuci komplicirano a mozda i ne.

[/quote]

Sve stoji što si rekao, no ja ciljam na nešto drugo – BigBoss i Goran8 [thumbsup].

Lijep pozdrav.

A što sam Vam rekao u vezi love !?
Lova se skuplja za "učip" za investiranje u plinski posao !
Ostat će ljudi sad bez dividende, ali će se kasnije iplatiti !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Dečki svi ste vi ovdje prolaznici, trejderi….No, svejedno svima čestitam, a naročito Miki i Marcellu….
Oni se drže one: Nema veze i kad gube….

Dečki svi ste vi ovdje prolaznici, trejderi….No, svejedno svima čestitam, a naročito Miki i Marcellu….
Oni se drže one: Nema veze i kad gube….

Kolega nisam razumio što si htio reći?

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Da, da kolega Flyer ti si u pravu !
Ali ima jedan problem !?
Kad pogledam u svoj portfelj fali mi oko 500.000 kn da vratim uloženo ! Ha !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Ma, ništa posebno…samo čestitke na zaradi, a naročito onima koji su uz petricu i u dobru i u zlu….Istina, i ti si među njima ako se na varam…

Ma, ništa posebno…samo čestitke na zaradi, a naročito onima koji su uz petricu i u dobru i u zlu….Istina, i ti si među njima ako se na varam…

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

p.s.
Kad tržište raste svi zarauju a najmanje nestrpljivi daytrederi.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Sve stoji što si rekao, no ja ciljam na nešto drugo – BigBoss i Goran8 [thumbsup].
Lijep pozdrav.

Postovani kolega Matrix90, nadam se da nisi htio reci da imaju neke prste u drukanju ili napumpavanju cijene. Tojest ne znam za kolegu BigBossa, ali pisanje kolege Gorana8 pratim, cak sam mozda i poceo kupovati dionice PTKM zbog njegovih napisa. Poceo sam ih kupovati negdje u jesen prosle godine, jos preko 200 kuna i dokupljivao sam ih stalno, pa sam sada u plusu.

To ne bih postigao da nisam mogao vidjeti o cemu se radi s ovom dionicom, a to je najvise bilo zbog pisanja kolege Gorana8 koji je prilozio mnogo vrijednih dokumenata i objasnio neke stvari o ovoj dionici.Jasno je iz njegovog pisanja da on ima ovu dionicu i da vjeruje u firmu ali nikad nije pisao navlakacki niti ponizavao druge.

Mogu zakljuciti da je Goran8 jedan od najboljih sudionika ovog foruma, nick koji svojim napisima sluzi tome da i drugi nesto nauce i vide, a takvih je jako malo.

Zanima me koje jos dionice kolega Goran8 prati i sto nam moze reci o njima?

Matrix sigurno cilja na privatizaciju jer Goran i ja smo do napisali do detalja a i mika je puno o tome pisao….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close