PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad se dečki krenu razbacivati floskulama i prenositi članke iz drugih medija obično dođe do pada..
Dajte milosti malo, čkomite do prvog maja barem ak nemate niš za reći o ptkm-r-a!

EZ, to je malo zakašnjela reakcija tržišta na tvoj briljantan post od jučer, koji se duuuuugo pamti:
EuropaZdaj: ………..
…….Totalni zaXeb, ovu dionicu su zaboravili da postoji. Do sada 0 prometa, pa kaj je zbiljam nitko neće??
[/quote]

marcello

pa ne smiju mirovinci je dokupljivat na ovim razinama zbog pravilnika!

pa jesu se nakupovali na 230 cca!

sapienti sat!

pa ne smiju mirovinci je dokupljivat na ovim razinama zbog pravilnika!

pa jesu se nakupovali na 230 cca!

sapienti sat!

Sjećam se kao da je bilo jučer. Zbog tih pedera iz Erste banke koji su štopali cijenu, nakon fenomenalnog izvješća godišnjeg (za 2007. godinu), umjesto rasta od 50%, oni sljedećih dana ruše cijenu, ej, budale svjetske manipulatorske. A sve zato da bi imali niži ulaz, kad ono cijena je danas na 30% ondašnje. Kretenčine glupe!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a ne znam kaj bi reko, sve su to čudne igre…

al dionicu s ps 0,1, 0,25 booka i firmu koja kad je gubitaš bila se tržila na većim cijenama od mene uzeli ne buju! [smiley]

al dionicu s ps 0,1, 0,25 booka i firmu koja kad je gubitaš bila se tržila na većim cijenama od mene uzeli ne buju! [smiley]

Panika je jedno, ali funfamenti su sasvim nešto drugo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Panika je jedno, ali funfamenti su sasvim nešto drugo.[/quote]
Misli 21. stoljeća [huh]

Molim znalce da nam komentiraju sto imamo ovdje … sto je sto od postrojenja, koje su nove stvari, koje su bitne / skupe, koliko je zemljiste …

Šta te točno interesira, gore lijevo vidiš tri kamiona, to ti je stara porta, direktno dolje prema prugi ideš na staru pakirnicu i utovar, naravno dolje se vrši i istovar sirovine koji dolazi vlakom. Ovo gdje su parkirani osobni automobili u sredini je upravna zgrada. Ove dvije kugle su skladište amonijaka. Dolje lijevo su skladišta sirovine na II Fazi, ovo bez krova je skladište sumpora.
Novoga nema ništa šta bi se vidlo sa satelitske snimke, u PTKM se obnavljaju postoječa postrojenja da bi bila rentabilnija i da bi zadovoljila ekološke standarde pri ulasku u EU.
Neki dan sam čuo od jednog prijatelja, da se u PTKM stvara pritisak na radnike ne bi li što jeftinije rasprodali dionice, naravno dosta radnika povjeruje u takve priče pa u panici rasprodaju…..

Prodaja u prvom kvartalu mogla bi biti oko 315-320 000 tona. To bi morao biti rekordan prvi kvartal po prometu u povijesti ptkm. Prihod bi mogao biti i blizu 100 milja eura. U vrijeme jedne od najvećih svjetskih kriza ptkm povećava promet. To puno govori jer kad kriza prođe vraćamo se na stari problem nedostatka kapacitete za sve koji žele naš đubar.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Molim znalce da nam komentiraju sto imamo ovdje … sto je sto od postrojenja, koje su nove stvari, koje su bitne / skupe, koliko je zemljiste …
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Aleja+Vukovar+4,+kutina,+croatia&sll=37.0625,-95.677068&sspn=33.572881,79.101563&ie=UTF8&ll=45.468302,16.792753&spn=0.007253,0.019312&t=h&z=16&iwloc=A

sta tamo znaci ono sta pise husain?????
da to nije ime kupca potencijalnog
pise na mapi husain
pofuk

Pofuk, pofuk…… ja mislio da pitate nešta pametnije, a ovo šta si pitao za Husain, to je dio Kutine [thumbsup] Naziv datira još iz vremena Turaka, naravno ima i legenda o tome……. [wink]

Najbolje ponude [ PTKM-R-A ] Kupnja Cijena
25 78,10
100 77,05
1000 77,04
100 77,03
1250 77,00
25 76,00
100 75,75
133 75,60
25 75,50
350 75,25
Cijena Prodaja
80,79 125
80,80 70
80,99 130
81,00 18
81,13 200
81,99 116
82,00 289
82,75 100
82,80 160
82,98 200

Pogleč ga sad: TREZZOOOORR NAPPPPAAAADDAAAAAA!!!!
Raspalite svi po bidu, satrite ove tisućake.. [lol] [lol] [lol] [wink]

New Report

Close