950?
pa cini mi se da je gospodin tako rekao
ako je rekao ne vidim razloga da mu ne vjerujemo
ja samo prenosim sta je rekao
pofuk
projekciju?
ako može neko mi dat book i pe za 2008 i nekakvu projekciju za 2009u i 10u ugrubo od oka…
kojeg žanra knjigu zelite??????
pofuk
ma uglavnom čisto opservacija reda radi pa kom se svidi svidi kom ne ko ga hebe! [smiley]
al prije toga pitanje, jel zna neko nekog ko je plaćao dionice p/s 3 i više, p/e 30+, book 5+… itd.
pa da vidimo di bi ptkm bila na 800kn…
p/s = 1, p/bv = 2,5 uz uvjet da se book i sales ne povećavaju što hm!? – smiješno
p/e teško mogu predvidjeti jer nisam radio neke projekcije dobiti, ali siguran sam da neće znatnije premašivati peg = 1…
pa pitam ja sad vas da li mislite da će tržište ikad više percipirati dionice s tim pokazateljima, da li je i tada to skupo i da li mislite da će iko ikad više kupit po cijenama na pokazateljima koje ste i sami donedavno puno veće plaćali!? [tongue]
pozdrav, w
ma uglavnom čisto opservacija reda radi pa kom se svidi svidi kom ne ko ga hebe! [smiley]
al prije toga pitanje, jel zna neko nekog ko je plaćao dionice p/s 3 i više, p/e 30+, book 5+… itd.
pa da vidimo di bi ptkm bila na 800kn…
p/s = 1, p/bv = 2,5 uz uvjet da se book i sales ne povećavaju što hm!? – smiješno
p/e teško mogu predvidjeti jer nisam radio neke projekcije dobiti, ali siguran sam da neće znatnije premašivati peg = 1…
pa pitam ja sad vas da li mislite da će tržište ikad više percipirati dionice s tim pokazateljima, da li je i tada to skupo i da li mislite da će neko kupit po cijenama koje ste i sami donedavno plaćali!? [tongue]
pozdrav, w
kolega dajte molim Vas postavite neko pitanje za 100 kuna a ne ova za milion
mozda dobijete i odgovor
unaprijed hvala
pofuk
Evo pitanje za 100kn.
dali ce izvjesce za 1Q 2009 biti pozitivno ili negativnog predznaka? [cool]
Evo pitanje za 100kn.
ah da znam odgovor na to ne bih sada ovako izgibljeno poput poluretardiranog teleta buljio u ekran
pofuk
Evo pitanje za 100kn.
Moje je mišljenje da će biti +, čak sam u to poprilično uvjeren.
kad će objavit izvješće opće tj. do kad im je zakonski rok?
Evo pitanje za 100kn.
Moje je mišljenje da će biti +, čak sam u to poprilično uvjeren.
[/quote]
Isto mislimo [thumbsup] http://www.hegnar.no/analyser/article371138.ece