PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja smo mi bijedna država gdje mirovinci spašavaju državu , a mogli bi ekstra zaradit, zamisli da kupe od BNY dionice te pokupe od malih dioničara, pričekaju koju godinu i zarada minimalno 300%, a ovako su prisiljeni kupovati šugave državne obveznice.

Imam fantomske dionice

Koja smo mi bijedna država gdje mirovinci spašavaju državu , a mogli bi ekstra zaradit, zamisli da kupe od BNY dionice te pokupe od malih dioničara, pričekaju koju godinu i zarada minimalno 300%, a ovako su prisiljeni kupovati šugave državne obveznice.

Mirovinci ne mogu kupovati PTKM po ovim cijenama. Jedino što mogu u ovim trenutku jest uložiti svoj novac u otvorene investicijske fondove da oni kupuju za njih.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Sudeci po Americi, sutra ce napokon i kod nas biti pakleni dan, a time ce lako moguce i PTKM dobiti moment.

Mirovinci ne mogu kupovati PTKM po ovim cijenama. Jedino što mogu u ovim trenutku jest ulošiti svoj novac u otvorene investicijske fondove da oni kupuju za njih.

[/quote]

Sudeci po Americi, sutra ce napokon i kod nas biti pakleni dan, a time ce lako moguce i PTKM dobiti moment.

Da prijatelju DANAS će biti pakleni dan, ali ne za nas luzere dioničare već to što će vremenski zahladiti i po mogučnosti u nizinama i pokoja pahulja snijega

malo humora ne škodi zdravlju

Pozdrav

Ma ne brini. Ove su cijene toliko smijesne da mora gore. Znamo svi da ljudi gube vjeru kad pada i pada i pada … ali sto vise pada, to je veca sansa da ce sto prije gore, i to tim jace sto se veca umjetna razlika do stvarne vrijednosti.
Da prijatelju DANAS će biti pakleni dan, ali ne za nas luzere dioničare već to što će vremenski zahladiti i po mogučnosti u nizinama i pokoja pahulja snijega

malo humora ne škodi zdravlju

Pozdrav
[/quote]

Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
67,00 37 2.479,00 19.3.2009 10:46:46
67,00 141 9.447,00 19.3.2009 10:45:48
67,00 72 4.824,00 19.3.2009 10:45:32
66,50 102 6.783,00 19.3.2009 10:35:24
66,50 27 1.795,50 19.3.2009 10:34:01
67,00 31 2.077,00 19.3.2009 10:34:01
67,00 99 6.633,00 19.3.2009 10:33:18
67,97 108 7.340,76 19.3.2009 10:27:19
67,95 130 8.833,50 19.3.2009 10:27:19
67,30 62 4.172,60 19.3.2009 10:27:19

marcello

Mislim da BNY i KD zajedno nemaju više municije niti toliko koliko casha po računima imaju kolebljivci na ovom forumu. Evo jučer sam počeo ozbiljno razmišljati da prodam ATPL i ulupam novce u PTKM. Ali danas me već netko pretekao. Vidite kako sa 85.000 kuna cijena ode gore 8%. No znam da je 67 kuna još uvijek prejeftino za većinu tako da možda još stignem kupiti.
Pozdrav svima

Mislim da BNY i KD zajedno nemaju više municije niti toliko koliko casha po računima imaju kolebljivci na ovom forumu. Evo jučer sam počeo ozbiljno razmišljati da prodam ATPL i ulupam novce u PTKM. Ali danas me već netko pretekao. Vidite kako sa 85.000 kuna cijena ode gore 8%. No znam da je 67 kuna još uvijek prejeftino za većinu tako da možda još stignem kupiti.
Pozdrav svima

Dobro te krenulo 8.600kom za sada [thumbsup]

Šalim se, ljepo je vidjeti barem malo likvidnosti na ovoj dionici, ako je ovo bank of ny ostalo je još cca 32.000 kom.

Još 4-5 dana sa ovakvom količinom i više neće biti prodavatelja. A onda će biti plača i škrguta zubi onih koji nisu ušli na vrijeme. Svjetlo na kraju tunela se nazire, a ako ga tko dobro vidi neka javi… [thumbsup] [thumbsup]

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Šalim se, ljepo je vidjeti barem malo likvidnosti na ovoj dionici, ako je ovo bank of ny ostalo je još cca 32.000 kom.

Evo još 28.000 [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pozdrav svima

[/quote]

Šteta, nemrem prodat atpl bez gubitka. Nema veze ako se radi o tome da je konačno trezor počeo kupovati i to od BNY i KD. Time bi podigli vrijednost i ostalih dionica, a da ne govorim o cijeni, za života više je ne budemo vidjeli na ovim razinama. Meni to odgovara kao malo većem dioničaru. Vidjet ćemo sutra na ZSE…

Pozdrav svima

[/quote]

Šteta, nemrem prodat atpl bez gubitka. Nema veze ako se radi o tome da je konačno trezor počeo kupovati i to od BNY i KD. Time bi podigli vrijednost i ostalih dionica, a da ne govorim o cijeni, za života više je ne budemo vidjeli na ovim razinama. Meni to odgovara kao malo većem dioničaru. Vidjet ćemo sutra na ZSE…

[/quote]
Veseli me činjenica da nitko od malih nije kupio niti jedan komad po 67.

New Report

Close