i ako se istovremeno cijena plina smanji, otpuste viškovi, etc
PTKM ima tržište i zbog toga cijena dionice raste!
[color=blue]Zato jer PTKM ima gubitak možete je kupiti za 215 HRK, da ima Dobit mogli bi je kupiti za 350-450 HRK.[/color]
A dali će se već nakon trećeg i četvrtog kvartala gubitak istopiti ili čak biti u dobiti ostaje da vidimo!
Neće biti u dobiti ,ali će dosta smanjiti gubitak,ali to sve ionako nema veze sa sledećim rastom Petrokemije![smiley2]
Ovaj gornji ti je jedan od najboljih postova otkad pišeš na Petrokemiji![smiley1]
I s prvim kojim se slažem!
Ne jedan od najboljih, već definitvno najbolji ikad napisan post kolege cartmana kolege edo i davorin.[smiley9]
[color=blue]Zato jer PTKM ima gubitak možete je kupiti za 215 HRK, da ima Dobit mogli bi je kupiti za 350-450 HRK.[/color]
Da je moja baba musko, zvala bi se Dusko… i mislim da bi bila pilot RAF-ovog zrakoplovstva… nikad se ne zna
[smiley2]
Ovaj gornji ti je jedan od najboljih postova otkad pišeš na Petrokemiji![smiley1]
Ne izazivaj! [smiley2]
Sinoc sam slucajno tvojom zabunom uhvatio da ti je ovo alterego, napravio screenshot i maloprije postao link, ali zatim odlucio izbrisati. [smiley2]
Hoću da izazivam,la,la,la la laaaaaaaaaa!
Moj ćaće je jači od tvog i ima veći automobil i ima brkove ,a tvoj nema la,la, la ,la , laaaaaaaaaa!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! [smiley1]
Hoću da izazivam,la,la,la la laaaaaaaaaa!
Moj ćaće je jači od tvog i ima veći automobil i ima brkove ,a tvoj nema la,la, la ,la , laaaaaaaaaa!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! [smiley1]
ps. odaje te i nerelano velik broj usklicnika u postovima. [smiley2]