Kako sam i ranije napisao ovdje je vidljivo da je cijena Urea gnojivu pala od gornjeg linka, ali pogledajte Can on je 365 Eura po toni,
dok sve ostale su cijene u dolarima, cijene NPK nema ali imam ja podatke cijene NPK su i dalje na rekordnim razinama, i Can je isto na rekordnim razinama, a pošto PTKM ne proizvodi samo Urea gnojivo, i dalje će biti dobitak za PTKM u 4q jer po cijeloj EU je zasijana rekordna količina pšenice a za nju treba NPK gnojivo a PTKM ovih zadnjih mjeseci proizvodi Can i NPK………
To daje jamstvo da će trezor pokupovati dionice do 200 Kn…….
Kako sam i ranije napisao ovdje je vidljivo da je cijena Urea gnojivu pala od gornjeg linka, ali pogledajte Can on je 365 Eura po toni,
dok sve ostale su cijene u dolarima, cijene NPK nema ali imam ja podatke cijene NPK su i dalje na rekordnim razinama, i Can je isto na rekordnim razinama, a pošto PTKM ne proizvodi samo Urea gnojivo, i dalje će biti dobitak za PTKM u 4q jer po cijeloj EU je zasijana rekordna količina pšenice a za nju treba NPK gnojivo a PTKM ovih zadnjih mjeseci proizvodi Can i NPK………
To daje jamstvo da će trezor pokupovati dionice do 200 Kn…….
"cijene NPK nema ali imam ja podatke cijene NPK"
odakle, ako nije tajna?
pa imaš na ovome forumu jedan je stavio korisnik podatke na forum, prije 2-4 dana korisnik pope…….
pa imaš na ovome forumu jedan je stavio korisnik podatke na forum, prije 2-4 dana korisnik pope…….
yep, npk je drzao cijenu do 1.2 onda je pao 30%
vjerojatno imaju ugovore barem 2-3 mjeseca unaprijed tako da su pokriveni do proljetne sjetve
yep, npk je drzao cijenu do 1.2 onda je pao 30%
vjerojatno imaju ugovore barem 2-3 mjeseca unaprijed tako da su pokriveni do proljetne sjetve
[/quote]
Ali to je razlika samo zbog dolara, jer dolar je narastao oko 25 posto, ali ove cijene koje ja imam su na rekordnim razinama……. Eto toliko… Pozdrav
znam da ne znaci puno ali omjer K/P je 10234/6413
nisam siguran da na zse-u ima puno dionica s ovakvim omjerom!!!
Evo, pokupio sam i ovih 1.036 komada po 105. Jučer sam najavio da kupujem po 106 no eto, našlo se dobrotvora.. Sad čekam da ameri poprave svoje auteke…
U knjizi dioničara i na CD se može vidjeti tko kupuje ili prodaje.
Pozdrav svim časnim i poštenim forumašima.
[/quote]
Naravno kolega Gorane, ali kad imaš margin kredit kod ZABE i kad su ti dionice zbog toga na skrbništvu kod iste, onda se u knjizi dioničara vjerovatno samo vidi ZABA skrbnički račun. Nemam uvid u taj CD niti knjigu dioničara, no pojavi li se koji skrbnički sa xxxx dionica, javi pa ću ti j dati točan broj dionica po mojoj evidenciji da usporediš cifre.
Pozdrav
P.S. nadam se da ne mirišem jal u pojedinim komentarima, treba imati steel balls pa kupovati dionice u ovim vremenima…
Evo podatka da će rekordna biti proizvodnja planirana je proizvodnja 1260 000 tona a uvjeti dozvoljavaju da će biti u iznosu od planirane minimalno 105 posto, dakle ukupno 1323 000 tona gnojiva projekcija omjera
582 000 tona NPK gnojiva
337 000 tona Kana
404 000 tona urea
Pozdrav
znam da ne znaci puno ali omjer K/P je 10234/6413
nisam siguran da na zse-u ima puno dionica s ovakvim omjerom!!!
Možeš stavit da kupuješ 50.000 dionica po 1kn pa ces imat jos bolji omjer.