PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na sda od jucer stoji obavijest da je skinut lock onim sa 3 mjeseca dugom zabranom, jiha…

Zna li netko po koliko su oni kupovali i koju količinu?

na sda od jucer stoji obavijest da je skinut lock onim sa 3 mjeseca dugom zabranom, jiha…

Zna li netko po koliko su oni kupovali i koju količinu?
[/quote]

http://www.poslovni.hr/76503.aspx

Kratko i jasno, nema velike zarade, osim ako su radnici mamlazi pa prodaju svoje dionice sa mršavom zaradom…, eventualno bi nešto zaradili oni koji imaju najviše radnog staža… (30 i više godina…)…, no sad to prodavati…!!??

Na temelju odredaba članka 277. Zakona o trgovačkim društvima i članka 13. Statuta PETROKEMIJE d.d., Uprava Petrokemije, d.d. je 3. 12. 2008. donijela odluku br. OD-394/08 o sazivanju te Vas poziva da sudjelujete u radu

GLAVNE SKUPŠTINE

PETROKEMIJE d.d. 14. 1. 2009. (srijeda) u 12 sati u sjedištu Petrokemije d.d. u Kutini, Aleja Vukovar 4.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/1779101.html

Evo ona uredba da će PTKM kupovati na tržištu dionice,
eto pisanje je urodilo plodom, ali i razgovor s odjelom za investitore

2. Ovlašćuje se Uprava Petrokemije, d.d. da može stjecati i druge vlastite dionice izdane u nematerijaliziranom obliku kao redovne dionice koje glase na ime, nominalne vrijednosti 270 kn, burzovne oznake PTKM-R-A, jednom ili više kupovnih transakcija, bez daljnjih posebnih suglasnosti Glavne skupštine. Pri tome potrebno je voditi računa o ispunjenju sljedećih uvjeta:

– ukupan broj vlastitih dionica koje Društvo stekne ne može biti veći od 10% vrijednosti temeljnog kapitala;

– vlastite dionice mogu se stjecati po prosječnoj cijeni ostvarenoj na Zagrebačkoj burzi zadnjeg dana trgovanja;

– navedena prosječna cijena dionice može se povećati ili sniziti do 10%, ovisno o stanju ponude i potražnje;

– dopušteno je zastati s kupnjom dionica kada Uprava procjeni da je to u interesu Društva.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/1779101.html

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/petrokemija-2020-neprodanih-dionica-kupit-ce-trezor,32232.html

Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini donošenje slijedeće odluke:

Ad 3. a) Utvrđuje se da je 8. 11. 2008. istekao četverogodišnji mandat te prestalo članstvo u Nadzornom odboru članovima Nadzornog odbora Željku Nenadiću, ujedno i predsjedniku Nadzorog odbora iz Petrinje, Otona Kučere 72 te Željku Uzelu iz Kutine, Međurić, Slavonska 128/a.

b) Za članove Nadzornog odbora izabiru se:

Željko Nenadić, prof., Petrinja, Otona Kučere 72

Marko Varga, dipl. oec., Koprivnica, Dore Pejačević 9.

Nije li ministar Polančec iz Koprivnice ? Nema nikoga "dobrog" iz Kutine, Siska… već iz Koprivnice !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Napokon evo malo optimizma!! Cijenjeni forumaši, evo jedne ideje od mene. Izvadite cash iz čarapa, madraca i ostalih priručnih sredstava štednje u kriznim vremenima i krenimo u lagani shopping prije nego nam Mesarić sa silnim cashom na računu pokupuje dionice po ovim smiješnim cijenama. Mika nek vodi evidenciju, valjda nije prestao zbrajati.. Kad skupimo 25% + 1 dionicu onda mi možemo raspisati međunarodni tender pa da vidimo koliko to stvarno vrijedi.
Pozdrav svima

To znači da će PTKM moći povući oko 330 000 dionica s tržišta………… Ako bude cijena ispod 200 Kn to će sigurno i napraviti……

Sada će mirovincima biti puno teže da skupe bilo koju količinu jer kada PTKM počne kupovati ode cijena gore…… a i time teže za manipulirati cijenom dionice PTKM

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ljuuuuuuut SAAAAM!!!!! Netko mi je lapio preko 1000 kom po 113 ispred nosa! Dok sam pisao prošli post! Čestitam sretnom dobitniku.

Napokon evo malo optimizma!! Cijenjeni forumaši, evo jedne ideje od mene. Izvadite cash iz čarapa, madraca i ostalih priručnih sredstava štednje u kriznim vremenima i krenimo u lagani shopping prije nego nam Mesarić sa silnim cashom na računu pokupuje dionice po ovim smiješnim cijenama. Mika nek vodi evidenciju, valjda nije prestao zbrajati.. Kad skupimo 25% + 1 dionicu onda mi možemo raspisati međunarodni tender pa da vidimo koliko to stvarno vrijedi.
Pozdrav svima

Ja već počeo. Prošli tjedan dokupio 52 dionice……malo ali slatko, kad sve zbrojim.
[smiley]

marcello

Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini donošenje slijedeće odluke:

Ad 3. a) Utvrđuje se da je 8. 11. 2008. istekao četverogodišnji mandat te prestalo članstvo u Nadzornom odboru članovima Nadzornog odbora Željku Nenadiću, ujedno i predsjedniku Nadzorog odbora iz Petrinje, Otona Kučere 72 te Željku Uzelu iz Kutine, Međurić, Slavonska 128/a.

b) Za članove Nadzornog odbora izabiru se:

Željko Nenadić, prof., Petrinja, Otona Kučere 72

Marko Varga, dipl. oec., Koprivnica, Dore Pejačević 9.

Nije li ministar Polančec iz Koprivnice ? Nema nikoga "dobrog" iz Kutine, Siska… već iz Koprivnice !

Jee pa Podravci su ti sad glavni maheri u državi. Od Đurđe i Friščića na dalje sve do ministra vanjskih poslova.S obzirom tko nas vodi dobro nam i ide.

who dares, wins

To znači da će PTKM moći povući oko 330 000 dionica s tržišta………… Ako bude cijena ispod 200 Kn to će sigurno i napraviti……

Sada će mirovincima biti puno teže da skupe bilo koju količinu jer kada PTKM počne kupovati ode cijena gore…… a i time teže za manipulirati cijenom dionice PTKM

Ovo je bilo očekivano iako je po meni odluka kasno donesena. Već je ptkm trebala spremiti u trezor najmanje 2% vlastitih dionica. Netko je na žalost zbog krize morao prodavati i cijena je dovedena do apsurdnih nivoa. Ova tvornica je prevrijedna da bi cijena bila ovakva i uprava se vjerovatno boji da bi se u vlasničkoj strukturi mogao pojaviti netko neželjen tko bi mogao praviti probleme. Ovo nije obična firma nego nešto najvrednije što Hrvatska ima.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close