Danas kada je crobex pao na 1681 bod ( a lani je bio preko 5100 bodova) teško je išta pametno reći.
Igh 3930kn
atpl 648kn
ht 199kn
Evo, nek svi oni koji kupuju ili prodavaju pogledaju bar fundamente:
Pokazatelji vrednovanja društva
Cijena / Zarade (za 12 mj.) – P/E 1,92
Cijena / Prodaja (za 12 mj.) – P/S 0,12
Cijena / Knjigovodstvena vrijednost (zadnji kv.) – P/BV 0,31
A da situacija bude još luđa, svi fin. analitičari i poduzetnini tvrde da najgore (po Hrvatsku) tek dolazi…
Ono što je sigurno RH će ući u EU i biti će onda pravi dio svjetskog tržišta pa će se teško moći špekulitati bilo kojom dionicom pa tako i PTKM jer tržište će biti likvidnije……..
A do tad [bye] [bye] [bye]
Meni nije baš jasno zašto je OMF AZ u sredini septembra agresivno kupovao po 235-240 (preko 100 hiljada dionica), več tada bi sa pametnijem kupovnom politikom bez problema mogao kupovati jeftinije, a danas mu je 105 kuna previsoko.
Meni nije baš jasno zašto je OMF AZ u sredini septembra agresivno kupovao po 235-240 (preko 100 hiljada dionica), več tada bi sa pametnijem kupovnom politikom bez problema mogao kupovati jeftinije, a danas mu je 105 kuna previsoko.
daj mi najdi nekoga kome je tu nesto jasno
pofuk
p.s.meni najmanje
a kad mi ono ulazimo u EU? a do tada? joj…. kud ćemo u EU sad kad su i oni u banani? a da možda pričekamo koju godinu? mislim da se ne treba udavati u obitelj koja je u k….
http://www.glas-slavonije.hr/arhiva.asp?id_vijesti=100392
je li ovo dolazi konkurencija ARVI litva-tvornica mineralnih gnojiva -sl. zona Osijek 2010
je li ovo dolazi konkurencija ARVI litva-tvornica mineralnih gnojiva -sl. zona Osijek 2010
Kolega, dolaze oni vec punih pet godina, a Vi bi to trebali znati prije nego usli u ovu dionicu.
[sealed]
I kažu;
"dakle 2010. godine, u prvoj fazi proizvodili bismo 20-ak tisuća tona gnojiva godišnje” –
petrokemija danas vrijedi 330 milja a prozvest ce 1,2 milijarde tona odnosno 60ak puta više
Vjerojatno ce i niže ali ja pomalo ušao, pozdrav
Ajmo se ti i ja Cartmann okaladit da će cijena Petrokemije biti preko 110 kn do kraja godine?
?? 110kn moze bit sutra. A do kraja godine moze bit i 30 i 150kn, ovisi o detaljima. Ali dugorocno gledajuci nece tako brzo preko 200-250kn, mozda i nikad. To je problem, lako za 110kn.