PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledam to ovako – skriveni nalozi su na kupnji i na prodaji – dobar znak i za jedne i za druge.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

netko ima dovoljno municije na 128 skriveni nalog od 200 kom. ili ukupno 2000 [bye]

A netko i kupio jedno 60*10 po 126
[bye]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Pričaš hrpu gluposti, PTKM je pala ovoliko nakon rekordnih rezultata koje je upravo ostvarila, isto kao i ZABA, IGH, INGR, ATPL….To govori samo i isključivo da "ulagači" na ZSE ne ulažu znanjem, mozgom i fundamentima nego ovako kao ti čitajući navijanja – postove za gore ili dolje!
Nakon ovako odličnih rezultata firmi, vani bi indexi rasli po +5% svaki dan tjedan dana, a kod nas tjedan dana padaju po -5% !
JEDINI RAZLOG pada cijena PTKM na ove tragikomične razine je APSURDAN I NESELEKTIVAN PAD CROBEXA gdje su sve dionice pale skoro jednako, i one s duplo većim gubicima, i one s rekordnim rezultatima!
To je jednostavno tako i protiv budala u panici nema lijeka nego čekati da se istresu i od njih preuzeti dionice, a kad porastu 30-40% vratiti im ih nazad. Upravo nevjerojatno kako to odlično i uvijek funkcionira.

Odličan post, ako netko nije sposoban da ulaže dugoročno uvijek će gubiti i postati će kladioničar što sada trenutno i je……….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

oh boze mili
eto da Vam se izjadam tko sam kihnuo na ovoj dionici,sumnjam da je bilo ko tolko kihnuo
i sad Vi koji ste isto kihnuli nemate cohones reci cartmanu hvala kaj si nas upozoravo
eto ja cu mu reci u ime svih,jer izgleda da nitko nece
eto cartman ja izjavljujem da di mi je bila pamet da te nisam posluso isti dan kad sam kupio ptkm i izletio vanka iz nje
pofuk

mram nesto opet izjaviti
ovaj moj prethodni post je jedini post kaj je zasluzio jedinicu i koji je realno ocijenjen na citavom forumu jer je stvarno cartman upozoravo a ja sam imo neke svoje targete,doduse ne tako visoke ko ostali dionicari ali su ipak postojali
ja cartmana nisam posluso i zato zasluzujem jedinicu
pofuk
p.s. podjepu sam vec dobio

cartman je upozoravao na Ptkm… i ? mislim da svaka dionica ima svog cartmana i u danoj situaciji svi su bili u pravu. Zašto nebi proda po 200 i opet kupia za 130 ??
a u grubom pad dionica je po % skoro isti…Ptkm Ath : 3 tu smo negdi…brodari,građevina turizem palo od svojih Ath još više…
i na svakoj dionici se pričalo to če gore itd…mmtz na 200.000, Ingra 100.000, adris 600 đabe, Atpl povoljno na 4000…
p.s. priznam i ja se malo živciram što nisam proda na 200,250 ili 300 i sad opet kupia na 130(možda sutra na 110) al jeb. ga….i da se nebi sekirali drugi mesto mene …..ulaz mi je na 60 [cool]

Ostaje činjenica da neki sad kukaju zbog "nerealnog pada", a kad je dionica nerealno rasla nakon očajnih financijskih rezultata vikali su da je to sve normalno i da će rasti još 10x više.

Ja nisam jedini koji je upozoravao, čak bi se stavio u "Galinčevu školu", jer nakon nerealnog rasta slijedi nerealan pad, svak tko ima imalo mozga i sposobnosti razumno razlučivati je to mogao i sam zaključiti.

Ali ova dionica prednjači po broju navlakačkih nickova i načinom na koji oni djeluju i obračunavaju se s neistomišljenicima, od ponuda za suradnju i zajedničkim navlačenjem do prijetnji.

@octopus
Imaš ulaz 60 kn jedino ako ti ih je čača ostavio, svaki ozbiljniji ulagač je računao sa padom dionica PTKM, ali baš ovolikim to nitko nije, evo iskreno ja sam očekivao pad do nekih 180 kn i planirao sam nadokup, ali kako je taj pad krenuo naglo, tako sam se i ja naglo predomislio.

Da li je došlo do neke promjene u poslovanju Petrokemije pa je zato cijena pala 23% do ovog trenutka? Pitanje je ironično naravno.

teska vremena prijatelju moj

@octopus

Imaš ulaz 60 kn jedino ako ti ih je čača ostavio, svaki ozbiljniji ulagač je računao sa padom dionica PTKM, ali baš ovolikim to nitko nije, evo iskreno ja sam očekivao pad do nekih 180 kn i planirao sam nadokup, ali kako je taj pad krenuo naglo, tako sam se i ja naglo predomislio.

čača mi nije ostavia ništa …to uzimam kao dobru stvar jer je još živ [smiley]
pa nije to tolko daleko ….kraj 2004 mislim …

za ne vjerovati što budale uradiše od PTKM, s prodanih 3865 komada (niti 0,5 mil. kn prometa) srušili su cijenu -22,39%
evo ja bih doista molio ako je to prodavao danas netko s ovog foruma, da nam objasni svoju ulagačku logiku kojom se vodio????
jednostavno mi je neshvatljivo da netko nakon više godina ulaganja može ovako idiotski rasprodavati dionicu koja se pred petnaestak dan tržila po skoro 200 kn, a čija firma je ostvarila rast dobiti od +700% !
čekam objašnjenje. hvala

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

New Report

Close