PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

op knele ide az na 4mj

Informacije koje kolaju da Slovenci više neće prodavati ali i po podacima SDA, dakle sve što su trebali prodati prodali su, i više nisu u nikakvim problemima mogli bi još prodati oko 20 000 dionica, pa će slobodno čekati rezultate od 3q, a što se tiče ostalih , vidjeti ćemo da li ima insidera u Petrokemiji, na INI je bilo slično stanje kada je cijena bila oko 1950, ali tada su izrazitije počeli kupovati iz AZ fonda i cijena je gdje je………
Sada slobodno možemo čekati 3q, jer izrazite prodaje više ne bi trebalo biti a kupnje to ćemo vidjeti…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nafta ide gore sto nije dobro za burze opet,,ameri ce nam opet da bi sebe izvukli izvesti inflaciju.Medjutim jedna od rijetkih dionica kojoj odgovara ovakva situacija je PTKM jer ce i cijene gnojiva rasti.Posto znamo da ce 3 Q biti rekordan po izvozu i dobiti a sa rastom nafte rasti ce i cijene gnojiva 4 Q bi mogao biti jaci od 3Q.

Trenutno ovakva situaciaja u svijetu odgovara PTKM.U svakom slucaju dobar defanzivan izbor(kao sto se vidjelo u proslom padu Crobexa gdje je PTKM manje pala od njega i drugih dionica) jer rezultati poslovanja bi trebali biti bolji.

Ovo sam napisao danas oko 17 i 30 ali nisam očekivao da će već danas nafta probiti 120$ a zlato 900$
Dolazi problem inflacije natrag a baš sam ovaj vikend u društvu objašnjavao da se Sanader zaletio sa kruhom i njegovim sniženjem ,to mi je samo pokazalo ko nam vodi državu i kakve savijetnike ima oko sebe .Strašno

SAM PROTIV SVIH

@ geronimo

Trenutno ovakva situaciaja u svijetu odgovara PTKM.U svakom slucaju dobar defanzivan izbor(kao sto se vidjelo u proslom padu Crobexa gdje je PTKM manje pala od njega i drugih dionica) jer rezultati poslovanja bi trebali biti bolji.

izgleda da si i za umjetna gnojiva pogodio

Najveći svjetski proizvođač umjetnih gnojiva i potsha
At 3:14PM ET: 182.69 7.45 (+ 4.25%) Potash Corp. of Saskatchewan, Inc. (POT)
http://finance.yahoo.com/q?s=POT

At 3:17PM ET: 131.10 4.84 (+ 3.83%) Terra Nitrogen Company, L.P. (TNH)
http://finance.yahoo.com/q?s=TNH

At 11:23AM ET: 253.00 5.00 (- 1.94%) YARA INTERNATIONAL (YAR.OL)

a sve je ovo 27 minuta prije završetka trgovanja na US
Dow – 2.96% Nasdaq – 3.59%

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Gospodin Mesarić nije normalan, čita na forumima kako postoje vreće "big bag" od 1000 kg i odmah išao instalirati liniju za pakiranje sa istim takvim vrećama. Nevjerovatno šta si čovjek dopušta. Sigurno će sad i pozvati YARU da im proda malo robe jer je i to pročitao na forumima.

Budite pametni i iz svih komadića slažite mozaik koji će eksplodirati kad dođe vrijeme. Koristite internet jer se tu puno komadića mozaika da složiti. Također ono što je ključno budite dobri ljudi i dobri ljudi će vas kontaktirati i dati vam puno korisnih informacija. Ne koristite forum samo za svoje osobne interese. Nemojte čekati da Rusi ili YARA javno objave namjeru preuzimanja tvornice jer onda neće biti vremena za neku akciju. Što se tiče špekulacija da će AZ pokarati ERSTE na ptkm ja mislim da je to suludo. Osim ERSTE u situaciji rasprodaje dionica od strane AZ-a biti će i drugih zainteresiranih za te dionice. A i radi se na nekim predradnjama koje će eliminirati i takvu mogućnost od strane Očalinka.

Ovih 25 000 prodao je netko tko je to nedavno kupio. Tko je to bio napisano je koju stranicu ispred, tamo negdje krajem 8 mjeseca.

živjeli.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ako već nije postano. neda mi se čitati 10 stranica prepucavanja unazad.

Vaš link

Izgleda da se još spava. Ptkm 220,00 a nema komentara. Što se čeka ? Juriš !Bla,bla,bla…

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Izgleda da se još spava. Ptkm 220,00 a nema komentara. Što se čeka ? Juriš !Bla,bla,bla…

Ma svi spavaju !

Evo novih podataka, u 3q trebalo bi biti izvezeno oko 305 000 tona gnojiva svih vrsta, a prodaja na Hrvatskom tržištu oko 60 000 tona gnojiva svih vrsta….

prosječna cijena izvoznih gnojiva je oko 3800 Kn po toni, a prosječna cijena prodajnih cijena u RH je oko 2700 Kn po toni.
Vani su cijene odlične, a kakav će biti rezultat, po podacima ali i komentarima predsjednika uprave odličan…….
Pozdrav

Ne spava se nego se nema više casha..

Ne spava se nego se nema više casha.. još ti fali kića !

Budetić u Petrokemiji 23.9.2008

——————————————————————————–

Petrokemija je pomogla pripreme Budetića za ovo natjecanje, a za osvojeno srebro nagrađeni su on s 20.000, te njegov trener Ivan Desić s 10.000 kuna. To je sasvim sigurno najveći sportski uspjeh u povijesti naše Kutine, i željeli smo vam neposredno čestitati i nagraditi vas", istaknuo je predsjednik Uprave Boris Mesarić, te im zaželio puno uspjeha u budućnosti.
"Mi sada ulazimo u ciklus novih Paraolimpijskih igara i težimo stepenici više, a to znači da u Londonu očekujemo dva zlata i dva svjetska rekorda", najavio je Desić. On i Branimir ukratko su prepričali svoj put do osvajanja srebra u Pekingu, koje im je između ostalog osiguralo i kvalitetno praćenje od strane Hrvatskog paraolimpijskog odbora u sljedeće četiri godine. "Vi ste puno sudjelovali u ovom našem uspjehu i molimo vas za daljnju pomoć", uz zahvale su čelnicima tvrtke poručili Branimir Budetić i Ivan Desić.

New Report

Close