PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gorane

hahahaha, sanader je gazda u ovoj državi, nije lud da unese u državu socijalni nemir zbog vas par investitora koji ste fulali "ceo fudbal" posljednih par godina pa vam je sad cijeli svijet kriv zbog toga i na silu pokušavate od ove čađare izmisliti platinu..

zar bi trebali imati gladne ljude zbog vas par dioničara [bye]

cijelo vrijeme trubite o privatizaciji sad smo došli do zaključka da od toga nema ništa, evo navest cu vam još jednom citate vašeg mesarića

"Za industriju poput Petrokemije, koja na ulazu ima plin kao osnovnu sirovinu, a na izlazu proizvod koji također nije samo predmet državne politike nego svjetske politike, ima smisla da država takve strateške industrije drži u većinskom vlasništvu. Mnoge su takve industrije u većinskom vlasništvu država, ali kad u budućnosti tržište bude posve slobodno to neće biti presudno"

Da sam ja na mjestu az-radio bish sljedece, u panici , navalio na prodaju , erste bi morao braniti svim snagama…uz pomoc radničkih dionica stisnuo bih cijenu da erste mora van iz ptkm, postavio se niže i pokupio sve od njih na jedno 180 kn..

radnici su spremni na prodaju ko njemački vojnici 41, jedva čekaju!

A ko sa vragom sadi tikve nece dobro proci, az je ovom slučaju gospodar u paklu

Znaci, riskirao bi i izlazio s gubitkom u nadi da konkurencija nece moci kupit tih 62 000 komada. Riskantno, jako riskantno. A mozda Erste bas ceka takav potez AZa.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kolega veca riba uvijek jede manju ribu, a AZ je u ovom slucaju glavni predator

erste ce se još tu nekako izvuci, izgubit ce dionice,ne bi bilo prvi put da ih az napravi volom, nego mene zanima kako ce to utjecati na dionicare …vjerojatno ce krahirati i pokloniti svoje, frustrirani što su proveli 3 godine čekajuci godoa, a sada im dinkac to kupuje jeftinije nego oni

mene bi to jako pogodilo [bye]

postavit cu vam jedno jednostavno pitanje?

dobili ste dionice po 100 kn mozete ih prodat po 200, trziste je nestabilno, a dividende NEMA?
Što bi ste vi napravili?
ja bih svoje prodao!

gorane

hahahaha, sanader je gazda u ovoj državi, nije lud da unese u državu socijalni nemir zbog vas par investitora koji ste fulali "ceo fudbal" posljednih par godina pa vam je sad cijeli svijet kriv zbog toga i na silu pokušavate od ove čađare izmisliti platinu..

zar bi trebali imati gladne ljude zbog vas par dioničara [bye]

cijelo vrijeme trubite o privatizaciji sad smo došli do zaključka da od toga nema ništa, evo navest cu vam još jednom citate vašeg mesarića

"Za industriju poput Petrokemije, koja na ulazu ima plin kao osnovnu sirovinu, a na izlazu proizvod koji također nije samo predmet državne politike nego svjetske politike, ima smisla da država takve strateške industrije drži u većinskom vlasništvu. Mnoge su takve industrije u većinskom vlasništvu država, ali kad u budućnosti tržište bude posve slobodno to neće biti presudno"

1 Na što točno misliš pod privatizacija?
2 U kojem postotku je umjetno gnojivo u cijeni kruha?
Evo dva konkretna pitanja molio bih odgovor

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

erste ce se još tu nekako izvuci, izgubit ce dionice,ne bi bilo prvi put da ih az napravi volom, nego mene zanima kako ce to utjecati na dionicare …vjerojatno ce krahirati i pokloniti svoje, frustrirani što su proveli 3 godine čekajuci godoa, a sada im dinkac to kupuje jeftinije nego oni

Nego, ako PTKM ne vrijedi sto bi ih AZ kasnije kupovao od Erste? I ako ih kasnije kupi opet ce morat dici cijenu iznad 225kn. Koja je onda razlika za nekog tko je usao, ili ulazi, na razinama 210-235 kn? Malo dugorocnije gledano.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Vidim razradio su svu strategiju ali 62 000 dionica nije ništa i to ti netko proguta u sekundi i šta onda.
Kako Dinkec vodi AZ najbolje pokazuje podatak da mu se broj članova stalno smanjujr neznam zašto vjerovatno zbog toga što dobro vodi posao, ako članovi nastave ovako izlaziti on bi mogao biti taj koji će biti prisiljen rasprodavati a drugi bi od njega mogli jeftino kupovati vidim taj scenario nisi razradio a najizgledniji je.

p.s Kažem ti kupi NACE

Knele uvjerio si me, odmah dokupljujem petricu……..

marcello

dobili ste dionice po 100 kn mozete ih prodat po 200, trziste je nestabilno, a dividende NEMA?
Što bi ste vi napravili?
ja bih svoje prodao!

Dionice kupljene po prosjeku oko 90 kuna, mogu ih prodati po 235, tržište je nestabilno, dividende nema…
Što ću napraviti?
[yawn] [yawn] [yawn]

[1 Na što točno misliš pod privatizacija?
2 U kojem postotku je umjetno gnojivo u cijeni kruha?
Evo dva konkretna pitanja molio bih odgovor

pitaj mikun i big bosa, ipak je ovo vaša tema ja sam tu da pitam malo prije ste se ponudili za odgovore ali ništa još konkretno niste napisali

Što bi ste vi napravili?
ja bih svoje prodao!

Dionice kupljene po prosjeku oko 90 kuna, mogu ih prodati po 235, tržište je nestabilno, dividende nema…
Što ću napraviti?
[yawn] [yawn] [yawn]
[/quote]

PRODATI JASNO KO DAN!

Što bi ste vi napravili?
ja bih svoje prodao!

hm vrlo mi je tesko odgovarati na retorička pitanja tako da Vas najlepše molim da mi ne zamerite sto ste ostali uskraceni za moj odgovor
unaprijed hvala
pofuk

New Report

Close