dodaj linkove kako bi mogao u potpunosti citirati moje pisanje na forumu, i kako bi se dobila objektivnost, ja protiv takvog pisanja nemam ništa i da pored citata obavezno bude i link gdje sam to napisao i kada…. kako bi se potvrdila autetičnost teksta, a ne izvlačiti riječi iz konteksta i preoblikovati ih u nesuvisle rečenice.
knele kog ti nisi uzeo na zub? [lol]
ptkm je dugoročno odličan odabir i uopće ne vidim poantu zašto se iko ovdje nateže il ima potrebe drukat umjesto da uživa u tome što je ima i pogleda za 5 godina kolika joj je cijena!
nemam ptkm iz nepoznatih razloga sam sebi!? [rolleyes]
dodaj linkove kako bi mogao u potpunosti citirati moje pisanje na forumu, i kako bi se dobila objektivnost, ja protiv takvog pisanja nemam ništa i da pored citata obavezno bude i link gdje sam to napisao i kada…. kako bi se potvdila autetičnost teksta, a ne izvlačiti riječi iz konteksta
Imaš možda još kakvu želju??
A to što me okrivljuješ za drukanje protiv ptkm nije istina, nemam ništa protiv PANDE I MIKE, decki su istinski dioničari i ulagači…i svaka im čast na strpljenju..ali oni za razliku od tebe nece napisati gomilu neprovjerenih podataka i izjavljivati onakve kontre kakvima se ti služiš [bye]
pitanje iskusnijim kolegama: (mika , goran 8, big boss , cartmann itd)
što mislite kako će radničke dionice utjecati na cijenu ptkm?
lock-up ističe uskoro.
txs
Neće utjecati, imaju kupca za to, a i INA ti je danas 2855 kuna, prati i PTKM, bit će zanimljivo! Ćao!
pitanje (,, big boss )
lock-up ističe uskoro.
txs
Istječe prvoj grupi od 100 000 dionica dok većini istječe sljedeće godine, dakle radnicima koji su preko 40 godina u PTKM i umirovljenicima, a što će biti vidjeti ćemo, ja očekujem ponudu oko 10 000 dionica, a svi znamo što je bilo 28.8.2008 i koliko je dionica prošlo u jednom danu 100.950 ili 23.924.050,84 Kn . A ušao je u TOP 10 AZ fond uz ERSTE, jakim rezultatom u PTKM za 3q atrakivnost prema ovoj dionici sve je veća……
pitanje iskusnijim kolegama: (mika , goran 8, big boss , cartmann itd)
lock-up ističe uskoro.
txs
ja sam neiskusan al probat cu ti odgovorit….TO NITKO NE ZNA
@ falko,
Mislim da je to već uračunato u ovu cijenovnu razinu.
generalno gledajući 2600 radnika neće prodavati dionice o tome sam već pisao na ovom forumu a 1400 bivših i umirovljenika to može.
Međutim od tih 1400 velika većina je i dalje usko povezana sa tvornicom pa zna koliko i kako to vrijedi.
Pa tad si ga imao u svom portfelju, i bio je naveden na Tvojim stranicama.
28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VIS-R-A
Zauvjek će ostati tajna zašto nisi tamo upozoravao!!!!
Gledao sam posljednja 52tjedna, inace 300kn je bila s prometom od 1 dionice. Taj detalj nisam ni znao, ali kako ti jesi očito si u kompi s M.M. koji i ovdje navlači na ptkm.
Na temi Vis nisam napisao niti jedan komentar, a u portfelju sam imao i PTKM, po tvojoj teoriji to znači da navlačim na PTKM?
Smiješno. Da sam upozoravao na VIS pitao bi zašto nisam na neku drugu dionicu i tako možeš dovjeka, pokušaj ti je prazan kao i svi do sad. Inace odgovorio sam ti mnogo puta, ali ti se svaki put praviš glup i slijep i opet i opet pišeš iste laži.
Za one koji su tek došli na temu.
Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.
28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:
Gledao sam posljednja 52tjedna, inace 300kn je bila s prometom od 1 dionice. Taj detalj nisam ni znao, ali kako ti jesi očito si u kompi s M.M. koji i ovdje navlači na ptkm.
Na temi Vis nisam napisao niti jedan komentar, a u portfelju sam imao i PTKM, po tvojoj teoriji to znači da navlačim na PTKM?
Smiješno. Da sam upozoravao na VIS pitao bi zašto nisam na neku drugu dionicu i tako možeš dovjeka, pokušaj ti je prazan kao i svi do sad. Inace odgovorio sam ti mnogo puta, ali ti se svaki put praviš glup i slijep i opet i opet pišeš iste laži.
Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten[/i] to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.[/b]
[/quote]
Tko će o poštenju nego ….. A o naivnosti mogu samo reći da je i Ivan Generalić bio "naivac" pa se obogatio ! Očito ste se naspavali, pa na posao!
Petrokemiju po meni uz sve pokazatelje i teret novopridošlih radnika, sada vrijedi 400 kuna, a to je skoro pa trenutni diskont od 50% na sadašnju cijenu. Zašto? [thumbsup]
28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:
Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.
[/quote]
Tvoje postove mogu komenitrati psiholozi i socijolozi a tvoje namjere da sve neistomišljenike prokažeš kao negativce (i za to koristiš jako ružne i uvrjedljive izraze) govore jako puno o Tebi, Tvom karakteru, Tvom moralu, Tvom odgoju.