PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dodaj linkove kako bi mogao u potpunosti citirati moje pisanje na forumu, i kako bi se dobila objektivnost, ja protiv takvog pisanja nemam ništa i da pored citata obavezno bude i link gdje sam to napisao i kada…. kako bi se potvrdila autetičnost teksta, a ne izvlačiti riječi iz konteksta i preoblikovati ih u nesuvisle rečenice.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

knele kog ti nisi uzeo na zub? [lol]

ptkm je dugoročno odličan odabir i uopće ne vidim poantu zašto se iko ovdje nateže il ima potrebe drukat umjesto da uživa u tome što je ima i pogleda za 5 godina kolika joj je cijena!

nemam ptkm iz nepoznatih razloga sam sebi!? [rolleyes]

dodaj linkove kako bi mogao u potpunosti citirati moje pisanje na forumu, i kako bi se dobila objektivnost, ja protiv takvog pisanja nemam ništa i da pored citata obavezno bude i link gdje sam to napisao i kada…. kako bi se potvdila autetičnost teksta, a ne izvlačiti riječi iz konteksta

Imaš možda još kakvu želju??
A to što me okrivljuješ za drukanje protiv ptkm nije istina, nemam ništa protiv PANDE I MIKE, decki su istinski dioničari i ulagači…i svaka im čast na strpljenju..ali oni za razliku od tebe nece napisati gomilu neprovjerenih podataka i izjavljivati onakve kontre kakvima se ti služiš [bye]

pitanje iskusnijim kolegama: (mika , goran 8, big boss , cartmann itd)

što mislite kako će radničke dionice utjecati na cijenu ptkm?
lock-up ističe uskoro.

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Neće utjecati, imaju kupca za to, a i INA ti je danas 2855 kuna, prati i PTKM, bit će zanimljivo! Ćao!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pitanje (,, big boss )

lock-up ističe uskoro.

txs

Istječe prvoj grupi od 100 000 dionica dok većini istječe sljedeće godine, dakle radnicima koji su preko 40 godina u PTKM i umirovljenicima, a što će biti vidjeti ćemo, ja očekujem ponudu oko 10 000 dionica, a svi znamo što je bilo 28.8.2008 i koliko je dionica prošlo u jednom danu 100.950 ili 23.924.050,84 Kn . A ušao je u TOP 10 AZ fond uz ERSTE, jakim rezultatom u PTKM za 3q atrakivnost prema ovoj dionici sve je veća……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pitanje iskusnijim kolegama: (mika , goran 8, big boss , cartmann itd)

lock-up ističe uskoro.

txs

ja sam neiskusan al probat cu ti odgovorit….TO NITKO NE ZNA

@ falko,

Mislim da je to već uračunato u ovu cijenovnu razinu.
generalno gledajući 2600 radnika neće prodavati dionice o tome sam već pisao na ovom forumu a 1400 bivših i umirovljenika to može.
Međutim od tih 1400 velika većina je i dalje usko povezana sa tvornicom pa zna koliko i kako to vrijedi.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Pa tad si ga imao u svom portfelju, i bio je naveden na Tvojim stranicama.
28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VIS-R-A

Zauvjek će ostati tajna zašto nisi tamo upozoravao!!!!

Gledao sam posljednja 52tjedna, inace 300kn je bila s prometom od 1 dionice. Taj detalj nisam ni znao, ali kako ti jesi očito si u kompi s M.M. koji i ovdje navlači na ptkm.

Na temi Vis nisam napisao niti jedan komentar, a u portfelju sam imao i PTKM, po tvojoj teoriji to znači da navlačim na PTKM?

Smiješno. Da sam upozoravao na VIS pitao bi zašto nisam na neku drugu dionicu i tako možeš dovjeka, pokušaj ti je prazan kao i svi do sad. Inace odgovorio sam ti mnogo puta, ali ti se svaki put praviš glup i slijep i opet i opet pišeš iste laži.

Za one koji su tek došli na temu.

Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.

28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:

Gledao sam posljednja 52tjedna, inace 300kn je bila s prometom od 1 dionice. Taj detalj nisam ni znao, ali kako ti jesi očito si u kompi s M.M. koji i ovdje navlači na ptkm.

Na temi Vis nisam napisao niti jedan komentar, a u portfelju sam imao i PTKM, po tvojoj teoriji to znači da navlačim na PTKM?

Smiješno. Da sam upozoravao na VIS pitao bi zašto nisam na neku drugu dionicu i tako možeš dovjeka, pokušaj ti je prazan kao i svi do sad. Inace odgovorio sam ti mnogo puta, ali ti se svaki put praviš glup i slijep i opet i opet pišeš iste laži.

Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten[/i] to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.[/b]

[/quote]
Tko će o poštenju nego ….. A o naivnosti mogu samo reći da je i Ivan Generalić bio "naivac" pa se obogatio ! Očito ste se naspavali, pa na posao!

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Petrokemiju po meni uz sve pokazatelje i teret novopridošlih radnika, sada vrijedi 400 kuna, a to je skoro pa trenutni diskont od 50% na sadašnju cijenu. Zašto? [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

28.8.2006 300,00 kn ATH
izvor:

Kad sam prvi došao na forum PTKM je uvijek bila na vrhu liste komentara makar kao firma i nije nešto medijski popularna, a tad je bila aktualna priča kako će Enver Moralić dati visoku ponudu za PTKM i kako će cijena skočiti trostruko kad to objave. Naivan i pošten to sam i povjerovao, ali ipak odlučio provjeriti te tvrdnje te stupio u kontakt s Moralićem. Na moje pitanje on se nasmijao i rekao da je to potpuna laž koja nema veze s istinom što je vrijeme i dokazalo. Tad sam iskreno pitao te nickove što imaju od plasiranja tih laži, ali umjesto odgovora dobio sam uvrede na svoj račun, počeli su iskakati razni nickovi i provocirati i vrijeđati što rade i dan danas. Ali dišpet ne popušta.

[/quote]

Tvoje postove mogu komenitrati psiholozi i socijolozi a tvoje namjere da sve neistomišljenike prokažeš kao negativce (i za to koristiš jako ružne i uvrjedljive izraze) govore jako puno o Tebi, Tvom karakteru, Tvom moralu, Tvom odgoju.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close