Cartmane pretjeruješ, što se toliko rugaš čovjeku, on ne želi ništa loše, dapače. Ti si taj koji pretjeruje.
cartmann
sve ti je objašnjeno u mom prethodnom postu, linkovi i izvještaji pa pogledaj.
cca 2000 dioničara koji danas mogu prodavati preko burze a cca 4000 koji ne mogu (isto kao da ih nema)
Znam da si nervozan zbog današnjeg dana i da trpiš velike gubitke. Danas ću te poštedjeti i sve ti je oprošteno.
p.s.
Molim Te piši pristojno bez ružnih riječi jer ima ovdje djece koja čitaju.
Gorane, danas si doživio blamažu nezapamcenu na ovom forumu, pa bi ti bilo bolje da se izgubiš 5-6 dana kao što si to napravio prošli tjedan nakon što ti je otkriven identitet, nego da se napadajući druge blamiraš još više. Ako si već odlučio ostati, bolje bi ti bilo da si napisao "čovjek sam i ja griješim" nego napadao, jer te odaje i tvoj vapaj moderatoru da pobriše tvoj komentar davno prije no što sam ja reagirao na njega. Vjerojatno si se već i počeo nadati da nitko neće skužiti, ali…
[/quote]
valentin je bio preplašen da netko ne poklopi dionicu, jer nije se dobro hvaliti kad je crobex pao za više od 2% i zato sam tražio da me se izbriše.
Ako je to blamaža nek ti bude.
valentin je bio preplašen da netko ne poklopi dionicu, jer nije se dobro hvaliti kad je crobex pao za više od 2% i zato sam tržio da me se izbriše.
Pa da, i nije baš se hvaliti kada sve pada, to je istina, ali da je PTKM vrhunska je.
valentin je bio preplašen da netko ne poklopi dionicu, jer nije se dobro hvaliti kad je crobex pao za više od 2% i zato sam tržio da me se izbriše.
Možda nije lijepo,
Ali u posljednje dvije godine na ovoj temi je toliko lešeg napisano od strane pojedinih nikova, od stečaja, to samouništenja tvornice.
U doba najveće krize na burzi ZSE od 2000 pa nadalje. Ptkm -r-a se odlično drži.
To je potvrda svega onog što sam pisao da fundamenti predstavljaju uporište a ne nagađanja "ide to gore ili dolje".
Mnogi to nisu shvaćali ni prije 2 godine a ni danas i nahrlili su u brzorastuće dionice u vjeri dobre zarade i sl. Dok je tamo rastao broj dioničara u nas je padao i to je činjenica.
Usporedite fundamente PTKM sa ostalim pa će te lako uvidjeti gdje joj je mjesto.
Usporedite strukturu dioničara, usporedite To10 največih dioničara pa ćete puno toga spoznati.
p.s.
danas je crobex pao za više od 2% a ptkm je lagano gore, ispričavam se kolega valentine ali ovo danas je potvrda svega onog što sam pisao u zadnje 2 godine, žao mi je svih koji danas trpe gubitke ali imamo se sa pravo radovati.
Cartmane pretjeruješ, što se toliko rugaš čovjeku, on ne želi ništa loše, dapače. Ti si taj koji pretjeruje.
Valentine, postoje samo dvije mogucnost:
– Goran ne zna tj. nije znao za podjelu dionica radnicima pa su njegove lazi plod njegovog neznanja.
– Goran je znao za radnicke i namjerno lagao u s ciljem da ostvari materijalnu korist tj. da varanjem drugih naivnih forumaša zaradi novac. A to je loše.
Čisto sumnjam da nije znao za 4000 novih dionicara od kojih svaki ima cca. 100 dionica. A to je hrpa drhtavih ruku.
Uz sve to ide i dalje, opet lažima pokušava diskreditirati, a nedavno se hvalio kako sam ja pogriješio i bio nerealan kad sam početkom svibnja napisao da bi uzletom tržišta i PTKM mogla preko 350kn. Što jasno govori da on zna za moje procjene, ali to ga ne spriječava da plasira laži. A to je loše.
kao dječica u osnovnoj, čiji je tata jači
ima na NOVATV nova serija
Moj tata je bolji od tvog
pa se prijvatite, gonaj tko izgubi napušta temu PTKM na PD-u [thumbsup]
brate mili, a kako vi to svi gubite novce osim ako ih ne prodajete dionice po manjoj cijeni nego što platite, a u međuvremenu nikakve dividende nije sjelo?
a ako tako gubite novce a niko vas ne tjera na to, pa zašto to radite? [rolleyes]
zato sto skupljam iskustvo
pofuk
p.s. i zato kaj tek ucim o burzi
opet potpis pofuk
pa dobro cartmann
pa zašto si tako nepristojan, govorim Ti po 10-ti put sve ti je lijepo objašnjeno.
Pisao sam već jednom prije da je nervoza navlakača sve vidljivija i vidljivija.
Prognozirao sam da će početi pisati baš sada pred radničke dionice, a danas promet cca 700.000 kuna uz blagi rast, izvješće bombon. Perspektiva neupitana.
.
Više onima koji su predviđali stečaj ne ostaje ništa drugo nego se obrušiti na neistomišljenike i pokušati izdvojiti jedan svoj link u moru loših procjena na ovoj tvornici i dionici.
Kome nije teško može 1000 takvih postova naći na ovom forumu.
Uzeti 1 link gdje si kao prognozirao rast do 350-400 kn ili pad na 140 kuna i padu davali 80% šansi je nivo dječje percepcije.
Međutim i tada sam reagirao i upozorio na nedobronamjernost i neinformiranost osobe koja je dala takvu procjenu.
Sve ima na forumu mojnovac.
Svako dijete iz osnovne škole može sutra reći:
– sutra će kiša 80%
– sutra će sunce
Ako sutra bude sunce jasno će reći pa rekao sam vam.
Nervoza je vidljiva i očekujem još gore i katastrofalnije postove nikova koji nisu znali prepoznati prave vrijednosti Petrokemije, koji su nekad dosta zarađivali ali su zaglavili u brzo padajuće dionice i sada im je svatko kriv.
Zauvijek će ostati tajna zašto ovakvi nikovi koji su imali rizične dionice nisu upozoravali druge investitore i govorili im da ne kupuju npr Vis po 300kn ili slično.
Dali su bili akteri ili žrtve prosudite sami.
Kolega Pofuk, ne komentiram hoće li cijena PTKM rasti ili padati, već komentiram laži iznesene od strane nekih forumaša. Da kolega sutra ugledate nekog dečka kako skida felge s vašeg automobila, da li bi mu oprostili i pustili ga da ode s vašim felgama ili bi nazvali policiju i prijavili ga?
Jedino u slučaju da to bude maloljetni kolega Goran predlažem vam da ga pustite da ode s vašim felgama i još date 100kn jer ako ga prijavite policiji tamo će plakati, izigravati žrtvu i tvrditi da je vaš automobil usljed vjetra i pogrešnog parkiranja jurnuo preko njega pa je on morao skinuti felge kako bi se izvukao ispod automobila te zahtjevati da vas uhite i osude.
[lol]
gledajte kolega cartmann ili je doslo do nerazumjevanja sa moje strane glede Vaseg posta ali moram napomenuti da se meni zivo fucka za felge na autu jer se pofuk parkira tak da kresne stup sa autom pa izadje van da uopce ne pogleda a onda si ljudi misle gle ovog pofuka sa tom krntijom od auta kolko love ima vise neko ovi zeme sa raznoraznim pilama kaj se parkiraju da ne kazem po stradunu a nekuze da pofuk nema dinara jer svaki dinar stavi u ptkm
pofuk
da i kolega cartmann oprostite sto opet gnjavim ali evo moram napomenuti da se slazem sa vama da pojedini dionicari gledaju preoptimisticno kad kazu da ova dionica vredi 1500-2000 kn
eto tu se slazem sa Vama ali mislim da i Vi zasigurno znate da vredi puno puno vise od ove kikiriki cjene
pofuk
Slažem se da je nervoza itekako vidljiva.
Puca se iz svih raspoloživih oružja, namjerno plasiraju laži, povlače se potezi očajnika.. a kupnja nikakva, ako ne kupi netko iz top 10 dnevni promet ne bi bio 10.000kn.
Da se ne kupuje, promet bi bio manji, reče cartmann i ostane živ. [proud]