PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dolazimi sutra iz USA 20 000 $ sve ide u PTKM.I sutra cu i ja biti na kupnji sa nekih cca 100 000 kn.Nije puno ali potpora je potpora.

SAM PROTIV SVIH

Fundamenti su bitni, ali ne uvijek i nabitniji, što kaže psihologija je puno bitnija, a ovom slučaju na našem plitkom tržištu i koliko kredita ima i tko sve kupuje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kolega valentine,

teško mi je ne biti radostan danas kad pogledam crobex a pogledam ptkm.
mišljenja sam da više nitko nema interesa počistiti ove dionice prema dolje.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Dolazimi sutra iz USA 20 000 $ sve ide u PTKM.I sutra cu i ja biti na kupnji sa nekih cca 100 000 kn.Nije puno ali potpora je potpora.

pa to je povratak GERONIMA u velikom stilu
samo imam dojam da ste Vikolega GERONIMO non stop sa nama
pofuk

Nije lose da se jos malo procistimo.Ovo vam dodje ko da smo popili ricinus i dobro se procistili.Mislim da je ovo zadnje ciscenje ovdje cak dapace sam siguran.

Slažem se, ali bii ovdje mogao koji margin vrsinuti i onda će biti belaja, o tome ja pričam, recimo da netko ima par desetaka tisuća margina, dovoljno je da ovi spuste na 225 kuna pa i niže i sve ode kao lanac, zato govorim, pozdrav

[/quote]
sumnjam da ce ti se to dogoditi kad firma imaovakvo pokrice u fundamentima
dakle jos jednom napominjem po trzisnoj kapitalizaciji u ovome trenu ptkm vredi ko 20 kuca u okolici dubrovnika a pogledaj prihod pa razmisli da li se to isplati uzet
pofuk

Sve laži napisane na ovoj temi u proteklih par dana je teško i pobrojati, ali ova da se broj dioničara PTKM drasnično smanjio ipak odnosi pobjedu. Broj dioničara PTKM se utrostručio i to u posljednjih dva tjedna.

PS. malo o fin. pokazateljima, evo jos jedna us firma s nešto boljim fundamentima nego što ih ima PTKM..

http://finance.yahoo.com/q?s=IAR

Open: 1.36 Mkt Cap: 202.37M P/E: 0.50 Dividend: 0.34
High: 1.38 52Wk High: 33.79 F P/E: – Yield: –
Low: 1.36 52Wk Low: 1.22 Beta: 1.00 Shares: 147.72M
Vol: 800.00 Avg Vol: 5.45M EPS: 2.77 Inst. Own: 92%

P/E 0.50, P/S 0.07, P/B -57, isplacuju dividendu, zarada prije taksi 1.4 milijarde usd, 92% drze institucije, pad cijene u proteklih 52 tjedna 95.74%

Sve laži napisane na ovoj temi u proteklih par dana je teško i pobrojati, ali ova da se broj dioničara PTKM drasnično smanjio ipak odnosi pobjedu. Broj dioničara PTKM se utrostručio i to u posljednjih dva tjedna.

PS. malo o fin. pokazateljima, evo jos jedna us firma s nešto boljim fundamentima nego što ih ima PTKM..

P/E 0.50, P/S 0.07, P/B -57, isplacuju dividendu, zarada prije taksi 1.4 milijarde usd, 92% drze institucije, pad cijene u proteklih 52 tjedna 95.74%

mislim da bi to trebo napisati na stranici od te firme
a ja mozda uletim i tamo,medjutim sad cu i dalje kupovati ptkm
pofuk

nas 2000 smije prodavati dionice a ovih 4000 ne smije pa kao da ih nema.
Svi torbari to znaju, čudi me za tebe koji je kao toliko informiran, da neznaš za lock up?

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ne budi smjesan. Oni su vlasnici tih dioničara i moći će prodavati te dionice kao i svi drugi dioničari, a broj dionicara naveden u sljedecem fin. izvjescu ce biti skoro trostruko veci nego sad, 4043 nova dioničara po 106 kom dionica.

Što je najgore, da nema mene tvoja podvala bi još i prošla, uvjeravaš ljude kako PTKM ima 30% manje dioničara nego prije i kako je to izuzetno pozitivan pokazatelj makar znaš da je to laž i da se broj dioničara višestruko povećao.

nas 2000 smije prodavati dionice a ovih 4000 ne smije pa kao da ih nema.
Svi torbari to znaju, čudi me za tebe koji je kao toliko informiran, da neznaš za lock up?

[/quote]

Stvar je jasna kod ove firme jeste da ima totalno dugovanje od 9 miljardi i 40 milijuna dolara, dok cash na računu je 127 milijuna dolara, razlog toliko lošoj cijeni dionice od ove je prezaduženost

http://finance.yahoo.com/q/ks?s=IAR

vrijednost po dionici je -57.058998 dolara ili 57 dolara duga po dionici
Ovaj cartmann je zlo jer plasira informacije kojima stvara negativnu sliku za svaku OSUDU……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Moram se začuditi debljini obraza nekih forumaša na ovoj temi.

Ta firma koju sam spomenuo je smeće s naizgled dobrim fundamentima, kao što sam i napisao. I ptkm ima dobre pokazatelje, ali cijena pada. Zato su vaši komentari skroz besmisleni.

Bolje se uhvatite kolege Gorana koji tvrdi da je broj dioničara PTKM pao za 30% što je odlično, dok se kod drugih povecao za 300% sto je opasno. A to je ZLO, namjerna OBMANA i laganje forumasa jer on sigurno zna da se broj dioničara PTKM utrostručio, s cca. 2000 na preko 6000 u posljednjih tjedan dana.

Prijatelju,
Nas je ovdje samo 2000 dioničara i to je manji broj za više od 30% od doba velike euforije odnosno od 11 mjeseca 2006 broj dioničara se samo smanjivao.
Dionica je u čvrstim rukama za razliku od brzorastućih kod kojih se broj dioničara povaćao za 300 % u zadnjih godinu i pol.
Ovdje su svi koji nisu vjerovali davno izašli.
svak snosi odgovornost za svoje pisanje a da li će ptkm na 200 ili 270kn ne odlučujemo mi mali već puno veće face.
Ja retoriku u zadnje 2 godine nisam promijenio i neću je mijenjati.
Upozoravao sam da je kratkoročno broj dioničara vrlo bitan pokazatelj sigurnosti i nesigurnosti dionice.
A dugoročno igraju samo fundamenti.
Pozdrav

p.s.
moguće da se netko ne slaže i možda se netko boji čuti ono što je napisano u knjigama o psihologiji burze pa pozivam Vijeka da izbriše sve moje današnje postove

Sad kad sam opet pročitao ne mogu se načuditi.

Broj dioničara PTKM se povečao s 2000 na 6000 tj. za 4031 radnika koji su upisali dionice.

New Report

Close