PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne treba biti previše pametan, korekcija zahvaća sve, a Fedora čekam skoro. Inače, Fedor nije uspio uhvatiti val i zaraditi na Petrokemiji (ono što je napisao da je kupio/prodao je lagao) i sa puno gnjeva mrzi sve dobitnike na Petrokemiji. Žao mi ga je, a vama, Edo, Hakela?
Što se babi snilo, nije mi se milo.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

a ti Fedore ako misliš da je cijena 221 još uvijek previsoka udri po kupnji da se riješiš što prije petrice…

Sad ti udri po prodaji kolega Elvare. Ti si poznat kao All Time High igrac.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Ne treba biti previše pametan, korekcija zahvaća sve, a Fedora čekam skoro. Inače, Fedor nije uspio uhvatiti val i zaraditi na Petrokemiji (ono što je napisao da je kupio/prodao je lagao) i sa puno gnjeva mrzi sve dobitnike na Petrokemiji. Žao mi ga je, a vama, Edo, Hakela?
Što se babi snilo, nije mi se milo.

Skuliraj se kolega Davorine sa takvim kvalifikacijama. Poginuti ce ti i taj nick, pa ces opet morati sve ovo navlacenje ponavljati. Svih 285 postova. Puno je to, pobogu, pisanja.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

davorin: ” Ne treba biti previše pametan, korekcija zahvaća sve, a Fedora čekam skoro. Inače, Fedor nije uspio uhvatiti val i zaraditi na Petrokemiji (ono što je napisao da je kupio/prodao je lagao) i sa puno gnjeva mrzi sve dobitnike na Petrokemiji. Žao mi ga je, a vama, Edo, Hakela? Što se babi snilo, nije mi se milo. ” Skuliraj se kolega Davorine sa takvim kvalifikacijama. Poginuti ce ti i taj nick, pa ces opet morati sve ovo navlacenje ponavljati. Svih 285 postova. Puno je to, pobogu, pisanja.

Ti mora da si moderator ovog foruma. Da imam 285 posta, znači imaš vremena za brojenje postova mojih na Petrokemiji, a nemaš vremena za ulaganje. Bolje da si kupovao Petrokemiju na 140,00 kuna nego plašio orlove po selu.

Prije svega moram obavijestite te kako nema tu navlačenja jerbo se radi o sljedećem.

LPLH – pošla gore 70%
KOEI – 50%
ADRIS – 35%

itd.

Nitko nije puno pričao o LPLH pa je otišla toliko, želim reći da razgovori ovi na forumu imaju veze jedino sa dokolicom, a najmanje navlače. Glavnu riječ na tržištu imaju fondovi, a ne mali investitori.
Pogledaj danas LVCV, u jednom trenutku nije bilo skoro potražnje, nedugo i sa KORF, nestalo potražnje cijena pala itd.
Znam, ako se puno priča o dionici ispada navlačenje, pa kad krene gore, odmah se upire prstom, ali to nije istina jer se o Petrokemiji pričalo mjesecima, a cijena je čak i padala, sve do objave vijesti o otpisu duga kroz dokapitalizaciju.
Žao mi je tebe što nisi ušao u PTKM, ali bilo je previše očiti, ali tebi izgleda ne. Zaboravite navlačenja na forumu, to sa PTKM nema veze, ako i dalje tvoj um misli da ima, objasni zašto je cijena tek porasla kada je Agencija objavila onu vijest, a ne prije kada su nazovi pumpali cijenu. Nema objašnjenja jer je sve očito.

Lošinjska plovidba je rasla jer je ušao fond Ilirika koliko se sjećam, a ne zato jer je neko pumpao ili nije. Žalosno je da nakon toliko vremena moram se raspravljati sa amaterima koji nisu u stanju predvidjeti najočitije stvari i sad plaču i mrze sve dobronamjerne dioničare Petrokemije.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Fedore, Fedore di ti je cartmann pa da po tvojoj formuli mjerite ćiji je najveći ….
Ponavljam (puno puta dosad), pišem ono što radim na tržištu, vrijeme će pokazati koliko sam u pravu, nikoga na forumu ne nagovaram da kupi ili proda bilo koju dionicu, na ulici ljude koje poznajem isto tako.
Tko tu nema živaca za raditi najbolje mu je oročiti novac na banci.

Aj’mo za razliku malo o konkretnim vijestima sa stranice ina.hr:

Počele tlačne probe podmorskog plinovoda

Radovi na Projektu Sjeverni Jadran odvijaju prema planiranim rokovima. Upravo ovih rujanskih dana počele su tlačne probe na podmorskom plinovodu Ivana K – kopno Pula u dužini od 45 kilometara. Ispituje se i kopneni plinovod od obale do Terminala Pula, u dužini od 10 kilometara. Nakon obavljenih tlačnih proba cjevovoda slijedi tehnički pregled, a potom i dobivanje uporabne dozvole.

U kolovozu su počeli radovi na Terminalu Pula i blokadnoj stanici i oni se odvijaju prema planiranoj dinamici, što znači da bi bili dovršeni do početka ogrjevne sezone. Intenzivno se radi na polju Katarina koje bi trebalo uključiti u proizvodnju do kraja godine. “

marcello

Ljudi moji, jučer sam si od zarade na PTKM (1/2) priuštio jedan mali Crysler Voyager 2.4 SE,33 000 eura,da mi se dijeca imaju u čem vozit(4 kom.)
Neću vam više ništa pričat, trenutno uživam u toj kupovini , i čekam još(nisam proklet ni pohlepan)
Ne mogu , a da vam to ne kažem ,jer sam rekao da neću pisat dok PTKM ne pređe 300 kn!!!
Ovom prilikom se opet želim obratiti svim ulagačima u PTKM , da budu još malo strpljivi i da ne nasjedaju provokacijama Time , i njegovih bezbroj nickova, koji nastoje iz čiste zavisti popljuvati PTKM!!!!
Tima ja te volim , ali nemoj tako , od toga nemaš nikakove koristi budi realan !!!!!
POZDRAV !!!!![smiley2]

Najveći dio portfelja mi je PLVA (i PTKM je dobro zastupljena). Pliva više neće rasti, dioničari će biti isplaćeni.
Prije desetak dana na jednoj drugo temi netko je napisao gdje će ulagati plivaši? Suzdržao sam se da mu ne napišem sigurno u tvoje precijenjene.
Molim odgovore samo od iskusnih i prekaljenih forumaša.
– da li se ovo obaraju cijene na cijelom tržištu da mi plivaši ipak možemo jeftino nadokupljivati ostale nam drage dionice po jeftinim cijenama.
– kako spavate Vi relativno novi u dionicama kad zamjetite ovakve pojave na tržištu dionica.

Dajte vi meni recite jesam li vas prije određenog vremena slagao da će PTKM ići preko 200 kn?????
Nitko mi nije vjerovao!!!!!
Opet vam kažem , PTKM ide na , ne već na 400 kn,kako god vama to izgledalo utopija , ali to će se obistinit!!!!
Mnogi će reći , lako je to pisat, ali otkud njemu pravo da piše tako sigurno i da navlači ljude!!!!
JA VAM TO GARANTIRAM , DO SAD VAS NISAM SLAGAO KAO NEKI , JER JA IMAM INSIDE INF……!!!!
DRŽITE SE I NE PRODAVAJTE !!!!
POZDRAV !!!!

hakela molim te objasni mi jer ne trgujem na drugim tržištima.
– da li je to neki novi model od Zastave.

Je to je najnoviji model kako su se drugi sprdali sa mnom prije nekog vremena!!!!
EDO CARE daji im do znanja tko si i sa koliko love vrtiš na burzi , pa nek se zamisle svi koji smatraju da mi nekog navlačimo!!!!
ŽIVIO CARE!!!!

Sa cifrom kojom ti okrećeš 95% se mogu poklopit ušima i samo slušati što pišeš!!!
Ali kad to shvate bit će im kasno!!!!!

New Report

Close