I pred kraj dana je lupilo poprilično dolje, izgleda da se panika proširila, moglo bi biti grdo sljedećih dana al bar će biti prilike za jeftini dokup.
I pred kraj dana je lupilo poprilično dolje, izgleda da se panika proširila, moglo bi biti grdo sljedećih dana al bar će biti prilike za jeftini dokup.
ja sam jucer prodao 1/3 svoje PTKM, upravo u ocekivanju tog dokupa. sto je po tebi jeftini dokup, tj. cca gdje otvoriti nalog (iznad 200?).
Arap, ja sam jučer prodao sve nakon priče s Plivom i općenito zlih slutnji nakon onakvog otvaranja burze i volio bi sigurno kao i ti znati koja cijena je novi ulaz?
Tko će ga više znati u ovom neprekidno nestabilnom svijetu…
hm, da, u svakom slucaju mislim da treba cekati barem do kraja tjedna za procjenu, a ne jedan dan, ko sto su neki spominjali ( i opcenito za ovo danasnje crvenilo).
hm, da, u svakom slucaju mislim da treba cekati barem do kraja tjedna za procjenu, a ne jedan dan, ko sto su neki spominjali ( i opcenito za ovo danasnje crvenilo).
Ma naravno. Izgubit ne mogu, mogu samo manje zaradit. I da jednog dana izgubim sav portfelj, da sve padne 99,99%, ono sto sam do sad kupio od burze, ne moze mi nitko uzet. A to znatno prelazi trivijalni iznos sa kojim sam zapoceo na burzi.
Zato, udri brigu na veselje….[smiley2][smiley2][smiley2]
“Koja Pliva, Ivoooo, koja Pliva Ivane… Koja Pliva brate Ivoooo…..”
… kako tko …
Neki moraju strpljivo skupljati ‘višak’ da se mogu poslije igrati
Moja ravnodusnost je upravo u tome sto sam konzervativac. Sto je moje – moje je. Nikakvi marginali, krediti, zaduzenja, hipoteke…. Kad sam imao za auto, u zadnji tren, uzeo te novce i opalio na burzu. I bas me briga.
Rek’o: na autu cu te novce izgubit sigurno, zaradit necu sigurno. Na burzi mogu izgubit, ali i zaradit.
I nisam pogrijesio nego napravio odluku svog zivota.
Zato: PTKM, cekam te na 200, gdje smo se i rastali….[smiley2][smiley2]
pozdravljam sve kolege i podsjecam na svoje pisanje od prosloga tjedna kad sam govorio da vrijeme za PTKM jos nije dozrijelo…
mislim da će se dati dokupiti i ispod 200 vidjet ćemo, ali još je stanje tu zeleno…. lijepi pozdrav..
p.s. mislim da me hakela žestoko napao kad sam samo izrazio moju sumnju u stabilnost cijene 220+
ja sam jucer prodao 1/3 svoje PTKM, upravo u ocekivanju tog dokupa. sto je po tebi jeftini dokup, tj. cca gdje otvoriti nalog (iznad 200?).
Ja sam prodao veći dio krajem prošlog tjedna između 220 i 230, a nešto i jučer.
Zasada sam na stand by, ne znam koliko će ova korekcija potrajati ali me malo iznenadilo ovo iskrcavanje na kraju dana skroz do 211, ako se tako nastavi lako moguće da će i ispod 200.
No bit će plača ako slučajno Vlada ovih dana donese tu odluku o zamjeni duga za vlasnički udio [smiley1]
Što je ovo udarni večernji ternin, a forumašima ni traga, teme za diskusiju :
– pa nije svijet propao ako je cijena pala 3%, prije mjesec dana mogli smo ovu današnju cijenu samo sanjati.
– ima ih dosta (pakosnici) koji se vesele ovome padu, ali i većina drugih dionica je pala.
– ima i onih koji će je braniti (kupovati) na 200kn
– dobro gdje su sada naši dobri vračevi, sada kad su nam najpotrebniji vaši štapići i ostale TA vrađbine.
Moja ravnodusnost je upravo u tome sto sam konzervativac. Sto je moje – moje je. Nikakvi marginali, krediti, zaduzenja, hipoteke…. Kad sam imao za auto, u zadnji tren, uzeo te novce i opalio na burzu. I bas me briga.
Rek’o: na autu cu te novce izgubit sigurno, zaradit necu sigurno. Na burzi mogu izgubit, ali i zaradit.
I nisam pogrijesio nego napravio odluku svog zivota.
Zato: PTKM, cekam te na 200, gdje smo se i rastali….[smiley2][smiley2]
Slazem se kolega imao sam istu dilemu ali sam utukao sve pare u PTKM i nisam zazalio sad ju cekam da jos malo padne pa cu se nakrcati, moram priznati da sam imao zivaca i cekao do kraja i uspio je prodati skoro na vrhu. Auto ce jos pricekati jer vidim da ce biti tu jos svega.
Sve se odvija po formuli, dragi Edo. To sto vi ne vjerujete u formule, to je vas problem. Vjerovatno niste bili na predavanju, kad se to ucilo.
PS: ajde se sad postavi na onih 219,00kn, ako si frajer? Imam ja par prijatelja koji nisu stigli prodati, pa bi ti voljeli uciniti uslugu.