PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako je kao što mika kaže kupio az, a i erste, to je najgora kombinacija

Što mislite da ce AZ napraviti?? e pa ja cu vam reci kako bih ja to izveo…porušio bih PTKM da erste upadne u probleme, zajedno sa radnicima i onda od njih sve pokupovao po jeftinim cijenama..

Kolega jeste li Vi svjesni ovoga što pričate!

[/quote]

A ovo je pisao na temi KODT maloprije

[
po meni sada ispada ilirika u pravu, ipak fondove vode malo stručniji ljudi od tebe, nisu samo tako ti ljudi postavljeni na pozicije da upravljaju imovinom.

Pa tako ispada da jedno piše na jednoj temi a drugo na drugoj…… Čisti prikaz laganja

Hvala wunderkindu

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Za prvu tranšu radničkih treba cca na ovim razinama cijene izdvojiti 12 500 000kn.I to da svi prodaju odjednom.Što nije neki problem.Tako da vi koji mislite nisko kupovati na temelju radničkih zaboravite a kada dođe druga tranša u proljeće 2009g već će se znati itekako rezultati 3 i 4Q.

SAM PROTIV SVIH

sad se ponovno javlja par likova sa milijun nikova, neki od njih su nas pljuvali dugogodišnje dioniačare ptkm, sad mijenjaju avantare i onako ležerno uvjeravaju male da je ovo dobra dionica.
Dođe mi da povratim od morala i dvoličnosti nekih nikova – likova.

Pozdrav
miki, marcelu, big bossu, vilmi, pandi, bucu, broju1, geronimu i svim dugoročnim investitrorima ptkm-r-a.

legendo [lol]

obraz ko đon..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[
po meni sada ispada ilirika u pravu, ipak fondove vode malo stručniji ljudi od tebe, nisu samo tako ti ljudi postavljeni na pozicije da upravljaju imovinom.

Pa tako ispada da jedno piše na jednoj temi a drugo na drugoj…… Čisti prikaz laganja

Hvala wunderkindu
[/quote]

Tako je AZ vode itekako sposobni ljudi…što vama nije jasno big bos, erste je odradio vas male, kupovao je jeftinije nego vi prije 2 god, jer u fondovima su stručnjaci, a sada bi još veci fond mogao odraditi erste, uz pomoć radnika naravno [thumbsup]..veca riba uvijek pojede manju ribu, a vi ste tu girica [bye]

UPAMTITE DA SU U NAJVECEM FONDU UVIJEK NAJVECI STRUCNJACI [bye]

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Priča li se što o stvarnoj osobi iza NY custodian računa?
Toda?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Idemo dalje.Zašto se digla prašina oko ove dionice?Zašto bi se moglo dogoditi da CROBEX pada a da PTKM raste ili u najlošijem slučaju stagnira?

Ako se ostvare prognoze a trenutno nema nekog razloga da se ne ostvare 3 i 4 Q bi u povijesti PTKM trebali biti najbolji(ako ostane cijena na ovim razinama PE bi mogao biti 2).Druga stvar koja nam ide na ruku što cijene gnojiva i dalje rastu u svijetu i samo povećavaju maštu investitora kolika bi dobit mogla biti u drugom polugodištu.Forcasti za cijene gnojiva u sljedećih 5 godina odlični što je jedan ljepi vremenski period koji daje temelj za jedan stabilan i dugoročan rast PTKM.U roku tih 5 godina što će PTKM omogućiti pozitivno poslovanje rešiće se problem plina,rešiće se i problem subvencioniranja Todorića i ostalih tako da će PTKM moći poslovati po tržišnim principima.Ove runde moguću privatizaciju neću ni spominjati.

SAM PROTIV SVIH

[

Hvala wunderkindu
[/quote]

Tako je AZ vode itekako sposobni ljudi…što vama nije jasno big bos, erste je odradio vas male, kupovao je jeftinije nego vi prije 2 god, jer u fondovima su stručnjaci, a sada bi još veci fond mogao odraditi erste, uz pomoć radnika naravno [thumbsup]..veca riba uvijek pojede manju ribu, a vi ste tu girica [bye]

UPAMTITE DA SU U NAJVECEM FONDU UVIJEK NAJVECI STRUCNJACI [bye]
[/quote]

Ako postoji virtualna burza, treba otvoriti nove teme :
virtualni burzovni stručnjaci i
virtualni borci za dobrobit malih dioničara.

Usput nije vrag da Vam imponira Pjerino sa fotke. Nadam se da ste lijepši i pametniji od njega !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Pošto sam konstantno cenzuriran, kao provokator (čak i ovdje ne ide bez politike, kao zavedan Slovenac definitivno simpatiziram sa Joškom Jorasom i njegovim cvjetličnim koritima !!!! ) definitivno napuštam forum, na veliku radost BigBossa i još nekih.

Smatram da če PTKM uskoro drastično gore !!!!

Pošto mi je ovo absolutno zadnji post, za good bye, molim moderatora da napravi izjemu i mi ga ovaj put pusti dalje.

Pjerino da ponovimo gradivo jer vidim da i dalje plašiš sa radničkim.

Za prvu tranšu radničkih treba cca na ovim razinama cijene izdvojiti 12 500 000kn.I to da svi prodaju odjednom.Što nije neki problem.Tako da vi koji mislite nisko kupovati na temelju radničkih zaboravite a kada dođe druga tranša u proljeće 2009g već će se znati itekako rezultati 3 i 4Q.

SAM PROTIV SVIH

Idemo dalje.Zašto se digla prašina oko ove dionice?Zašto bi se moglo dogoditi da CROBEX pada a da PTKM raste ili u najlošijem slučaju stagnira?

Ako se ostvare prognoze a trenutno nema nekog razloga da se ne ostvare 3 i 4 Q bi u povijesti PTKM trebali biti najbolji(ako ostane cijena na ovim razinama PE bi mogao biti 2).Druga stvar koja nam ide na ruku što cijene gnojiva i dalje rastu u svijetu i samo povećavaju maštu investitora kolika bi dobit mogla biti u drugom polugodištu.Forcasti za cijene gnojiva u sljedećih 5 godina odlični što je jedan ljepi vremenski period koji daje temelj za jedan stabilan i dugoročan rast PTKM.U roku tih 5 godina što će PTKM omogućiti pozitivno poslovanje rešiće se problem plina,rešiće se i problem subvencioniranja Todorića i ostalih tako da će PTKM moći poslovati po tržišnim principima.Ove runde moguću privatizaciju neću ni spominjati.

SAM PROTIV SVIH

Tako je AZ vode itekako sposobni ljudi…što vama nije jasno big bos, erste je odradio vas male, kupovao je jeftinije nego vi prije 2 god

Ne slažem se da je ikoga odradio, a što se stručnjaka tiče, ne poznajem nikoga pa neću govoriti.

Znam samo jedno, da u tom Erste-u ne treba sjediti nitko stručan da kupi onoliku količinu, jer dok se nije pojavio u TOP 10 samo je malo njih znalo tko ulazi. Ono što želi reći, kada imaš priljev sredstava i veliku količinu dionica nije teško kupovati konstatno povećavavši prodaju velikim količinama i lupanjima po bidu. Sjećam se kako su nakon godišnjeg odličnog izvještaja bacili dionicu na koljena i taj dan je na kraju bio minus, umjesto rast.

To je tzv. plitko tržište, gdje ovaj iz erste-a zove onog u recimo Victoriu i kaže, ulazim i budi dobar dok ne uđem…toliko o stručnosti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pjerino da ponovimo gradivo jer vidim da i dalje plašiš sa radničkim.

[/quote]
Ati si netko kome bi ljudi trebali vjerovati ili što?

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

New Report

Close