PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali prodaja se stvarno povukla prema monitoru

Kupnja – PTKM-R-A
100 245,00
107 244,90
100 244,50
100 244,00
46 243,00

Prodaja – PTKM-R-A
50 254,99
1.139 255,00
52 255,50
50 256,00
300 257,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

20.000 po 245 kuna

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro je dečki, nema potrebe za dalje.

PTKM drži promet na ZSE, znači nešto se raspetljava. Država nije tu da opet stvara gubitke već da na njoj i zarada prema planu. I dalje pozorno pratiti

INA
PTKM [thumbsup]

@ panda

prijatelju tvoj trud nije bio uzaludan i EK će upozoriti AZTN o problemu ptkm.
Tako se te stvari neće moći još dugo provoditi i tržišno poslovanje doći će u Kutinu.

ma sve ce to biti uskoro trzisna privredna, ne moze se prodavati ispod cjene i unistavati druge privrede poptu one BIH, to je dumping…kada bude trzisna privreda biti ce i trzisna kapitalizacija ove firme mnogo veca….

Investicija u LNG terminal i regionalno povezivanje ( sa madjarima ili na jadransko-jonski pravac) plinskih pravaca ce dati nevidjenu cijenu ovoj firmi…samo treba malo sacekati…

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Istina, od riječi se ne živi, i sam sam bio navučen u jednom trenutku euforije, ali dobro, bilo pa prošlo, idemo dalje trgovati. Mislim da nam slijedi sličan scenarija kao i s INOM i to je moje i samo moje mišljenje.

Jeli možda nešto bilo neistina?Samo si trebao imati strpljenja i dokupljivati.A i sam si se uvjerio prije dva dana kada sam dokupljivao,mada moram priznati da sam skidao i po 250 ali na sreću ipak manje količine.

SAM PROTIV SVIH

Očito da će NY istresati po 250, a veći kupovati po toj cijeni………

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

I još jedna istina trebaće ovdje još strpljenja ipak nam je cijelo tržište izranjavano i poverenje se teško vraća.

SAM PROTIV SVIH

sad se ponovno javlja par likova sa milijun nikova, neki od njih su nas pljuvali dugogodišnje dioniačare ptkm, sad mijenjaju avantare i onako ležerno uvjeravaju male da je ovo dobra dionica.
Dođe mi da povratim od morala i dvoličnosti nekih nikova – likova.

Pozdrav
miki, marcelu, big bossu, vilmi, pandi, bucu, broju1, geronimu i svim dugoročnim investitrorima ptkm-r-a.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

ako je kao što mika kaže kupio az, a i erste, to je najgora kombinacija

Što mislite da ce AZ napraviti?? e pa ja cu vam reci kako bih ja to izveo…porušio bih PTKM da erste upadne u probleme, zajedno sa radnicima i onda od njih sve pokupovao po jeftinim cijenama..

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Što mislite da ce AZ napraviti?? e pa ja cu vam reci kako bih ja to izveo…porušio bih PTKM da erste upadne u probleme, zajedno sa radnicima i onda od njih sve pokupovao po jeftinim cijenama..

Kolega jeste li Vi svjesni ovoga što pričate!

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

[img]http://www.vig.hr/images/petrokemija.jpg[/img]

[img]http://www.turizam-kutina.hr/ljeto2006/index_files/petrokemija.gif[/img]

Kolega jeste li Vi svjesni ovoga što pričate!

[/quote]

naravno da je, il je na kupnji il ima profesionalnu deformaciju!

pogledaj ga na kodt temi kaje radio! [smiley]

New Report

Close