PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da se ne desi sledeče:

U polugodištu je prikazana velika dobit, da se Slovenac može fino iskrcati a nakon toga dolazi 3Q u kojem se prikaže samo još blagi plusič.
Previše je ova dionica kontrolirana, pa sam zato jako skeptičan.

Sumnjam.
Najavljena je veća dobit u drugom polugodištu, ja očekujem oko 100 M kuna po kvartalu.
S boldanim se slažem – dobro je što je zbog toga jedna od najsigurnijih dionica, loše je to što ne raste u skladu s rezultatima.

Luka Vukovar d.o.o. – Najveći korisnici luke uglavnom su renomirana poduzeća iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Npr. Petrokemija d.d. Kutina koja iz godine u godinu povećava količine svojih roba koje izvozi na tržište EU preko luke Vukovar, trenutno razmatra ulaganje u projekt multi – funkcionalnog logističkog centra koji bi obuhvaćao terminal za ukrcaj gotovih proizvoda, terminal za iskrcaj sirovina podrijetlom iz uvoza, skladišni kapaciteti te prodajni centar gotovih proizvoda za tržište istočne Slavonije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nadalje,

Petrokemija je u stanju podmiriti gotovo sve domaće i potrebe regionalnog tržišta – 70 posto zahtjeva slovenske i 75 posto bosansko-herecegovačke poljoprivrede, na čijim tržištima kvalitetom proizvoda i dinamikom isporuke ostaje i dalje tržišni lider. Također je sve prisutnija i na području Srbije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

e što pratim onog vlada….vlad, pazi, čuvaj leđa!!

Da imamo:

Na dan 29.08.2008. godine

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 204.993 6,14 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 123.304 3,69 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 51.179 1,53 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 41.983 1,26 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. HPB D.D. 38.503 1,15 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 29.540 0,88 Skrb. račun
Ukupno: 80,16

TA

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Petrokemija ostvarila gotovo pola prometa

Indeks CROBEX napokon je počeo rasti i približio se razini od 3500 bodova

Na Zagrebačkoj burzi nastavljen je trend ulaganja u izdanja koja su do sada bila nešto manje u središtu pozornosti ulagača. Tako je kutinska Petrokemija ostvarila 24 milijuna kuna prometa što je rekord ove dionice otkako je izlistana na Zagrebačkoj burzi. Njezina je cijena rasla za gotovo 5 posto.

Petrokemija je ostvarila gotovo polovica ukupnog redovnog prometa na Zagrebačkoj burzi koji je u četvrtak iznosio 48 milijuna kuna. To je za 10 milijuna kuna više nego prethodnog dana. Dionički indeks CROBEX napokon je počeo rasti pa je na vrijednosti dobio više od pola postotna boda približavajući se razini od 3500 bodova.

Vaš link

Pazi ovo kako jača kupnja

Kupnja – PTKM-R-A
100 245,00
107 244,90
100 244,50
100 244,00
85 240,00

Prodaja – PTKM-R-A
50 249,98
100 249,99
50 254,99
1.139 255,00
52 255,50

mozda je pocelo. =))..bash gledam bid na ptkm-ra, i fino se popunjavaju gapovi

svima koji su u ptkm sretno

Istina, od riječi se ne živi, i sam sam bio navučen u jednom trenutku euforije, ali dobro, bilo pa prošlo, idemo dalje trgovati. Mislim da nam slijedi sličan scenarija kao i s INOM i to je moje i samo moje mišljenje.

Istina, od riječi se ne živi, i sam sam bio navučen u jednom trenutku euforije, ali dobro, bilo pa prošlo, idemo dalje trgovati. Mislim da nam slijedi sličan scenarija kao i s INOM i to je moje i samo moje mišljenje.

gotovo identicno kao sa inom….slazem se..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mislim da ima skrivenih kolko te volja

New Report

Close