Kolege nije bitno ko prodaje ,meni je bitno da ERSTE nije kupovao jer ako je ERSTE onda nije baš dobro(jer nemogu ni oni vječito kupovati) ali ako je neko drugi onda smo u win poziciji.
Strpimo se 3 dana i sve ćemo znati.Ali imam neki dobar osjećaj da nije ERSTE kupovao [cool]
Najnovije informacije govore slijedeće:
ERSTE je uzeo oko 20 000 dionica.
AZ oko 50 000 dionica.
ERSTE invest je također kupovao.
Najnovije informacije govore slijedeće:
ERSTE je uzeo oko 20 000 dionica.
AZ oko 50 000 dionica.
ERSTE invest je također kupovao.
"Daj Mika ne navlači te fondove u Petrokemiju pa da za 15 dana dođu na forum i počnu kukati kako su navučeni i s glupim pitanjima kome će oni tih 200.000 kom prodati"
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 205.941 6,16 Skrb. račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 204.993 6,14 Skrb. račun -948
@ goran – pa to je stanje prije 3 dana
Vjerojatno je AZ OMF, uzeli su i TNPL neki dan u bloku 11 milja, a oni ne kupuju skupo.
Nove vijesti
Cijene Urea gnojiva rapidno rastu, pa tako se cijene kreću od granular urea od 960 dolara po toni do 800 dolara po toni, ovisno o mjestu gdje se nalazi isporuka ili sama tvornica.
Dakle već sada su cijene gnojiva Urea blizu 1000 dolara po toni, izašao je podatak od Kineskog gospodarstva da je izveženo samo 136,000 tona urea-e a prošle godine u isto vrijeme 5 puta više,
nadalje cijela sjeverna hemisfera počela je masovno kupovati gnojiva, dok na južnoj se očekuje zbog proljetne prehrane biljaka pa kupnja se diže……..
Zbog samog nedostatka gnojiva cijene se dižu……
U PTKM sezona izvoza je počela od 3q ili od 01.07.2008. i traje do 31.12.2008.
Pozdrav
E dragi moji kolege, a i oni malo manje dragi…
Na stranu ovo ili ono, samo neka mi netko odgovori koju je to dionicu bilo tko danas spreman kupiti u iznosu od 23000000kn.
Kažete tko prodaje… Prodavača ima koliko želite, na svim dionicama ali ne mogu sanjati o tome da prodaju toliku količinu. Nadalje, ne valja vam kad je promet mali, ne valja kad je promet velik… ajde, odlučite se…
I najbitnije, laprdate o tome koliko je ljudi navučeno, izgubilo lovu itd.itd. A ja kažem kamo sreće da mi je 100% portfelja (kad oduzmem INU) u Petrokemiji… Tko je kupio na 220 u vrijeme najgoreg cartmanovog drukanja na dolje, taj je do sada zaradio preko 10%… fino, a riječ je o dvoznamenkastom broju dana.
A onaj tko je uložio prije godinu dana u dlkv, ingru, plovidbe itd. da ne nabrajam?!
Zato, poklopite se ušima, ako vam se ne sviđa izađite van, a pustitie nas 5-6 "romantičara" da marljivo skupljamo, a mi vam se javimo kad za 20 godina preuzmemo ptkm i stanemo rame uz rame sa romanom, silvijem i ekipom… [proud] [tongue]
Lijep pozdrav
P.S. duže nisam pratio forum pa vidim da ima nekih pjerova i smjerova, te da je janez kupio slovensku tipkovnicu koja više nama ć! Poruka za njih—> UZALUD VAM TRUD SVIRAČI….
Tablica F br.1 FI 2/2008
U izvještajnom razdoblju Hrvatski fond za privatizaciju zaključio je 3904 Ugovora o prodaji i prijenosu dionica s popustom temeljem kojih je otpustio 401.360 dionica, što predstavlja 12,013% ukupnog broja dionica Petrokemije d.d. Provedba u SDA se očekuje u slijedećem tromjesečju nakon čega će HFP raspolagati sa 24,227% ukupnog broja dionica kao i glasova na Glavnoj skupštini.
Tablica F br.3
Nije bilo značajnijih promjena vlasničke strukture, a u slijedećem tromjesečju se očekuje provedba promjena opisanih u točci 1.
znači trebaju proči ove dionice, pa onda prodaja drhtavih ručica, pa radničkih (oni koji nemaju za pivu ili kruh ili kupuju novu Ladu Nivu), pa probijanje certifikata od Erste, pa amerikanci i ostalo blablabla, još če se čekat kod ove krave muzarice, ali veliki skok če preko noči, tako samo strpljivo, neče tu kruha za trejdere, koji su morali menjati nickove i sada na svim dionicama dijele jedinice….
mali investitorji zato ne nasjedajte ni na up ni na down, ako prepoznate budučnust kakva god bila odlučite sami a ne na osnovu foruma,
pozdrav pravim dioničarima petrice
Ne znam po koji put vam pisem Dragi moji Hr. sugradjani –jednostavno: KUPUJTE PTKM! Uzmite lovu iz banaka.
Danas ste vidjeli da cijelih 400.000 radnickih moze biti kupljeno u 4 dana. Ali bez brige pa nismo mi Hr. ljudi glupi, ako smo siromasni i nekad primorani prodavati i za onoliko koliko nam se ponudi. I 400k radnickih dolazit ce na trziste godinu dana.
A sad jos samo jedno:
– Dionice se prodaju zbog toliko razloga koliko ima prodavatelja, bi reko ima 1001 razlog za prodat, ALI
– Dionice se kupuju samo zbog JEDNOG razloga -Da bi na njima stekao zaradu (profit). Amen.
PS. Sve ostale nebuloze na ovim forumima sluze samo da vam smotaju pamet (Mudrost se ne moze smotati).
—Budite Mudri!
Samo da se ne desi sledeče:
U polugodištu je prikazana velika dobit, da se Slovenac može fino iskrcati a nakon toga dolazi 3Q u kojem se prikaže samo još blagi plusič.
Previše je ova dionica kontrolirana, pa sam zato jako skeptičan.
valentine ***obrisano***
vidim samo neke trule kapitalisticke slike a pogledaj ove,
mozes samo vidjet smog [undecid]