PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito se sprema novi krug prodaje pa fond manageri urgiraju tako što počinju negativno pisati………

Odgovor ti leži u privatnoj poruci koju sam ti poslao.
Budi pametan i čuvaj informaciju.
Hvala.

Očito se sprema novi krug prodaje pa fond manageri urgiraju tako što počinju negativno pisati………

Ne mogu a da se ne nasmijem ovakvim pisanjem kao da jedan forum i pisanje na njemu odreduje onu cijenu (visoku ili nisku).

Mozda ima manji utjecaj ali on je marginalan…

ono sto pise janez ima puno istine…

Croman_ nemam Hr dionica i vjerovatno najneutralniji od svih vas u vezi takozvanog "drukanja"

> jeli nestao zadnji post od janeza? hehe vilken värld

hehe vilken värld

Wie man Fragen richtig stellt!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne tako pisati, prodaju jer mogu samo te dionice unovciti jer vrijede i ima za njih zainteresiranih kao sto se vidi iz prilozenog.A druge dionice mogu samo sanjati da ce prodati u tolikom obimu bez znacajnijeg rusenja cijene.

Sportski pozdrav.

Bravo Geronimo,

Stvari su kristalno jasne;
1 kad stigne zahtjev za isplatom novca u ovako teškoj situaciji na tržištu (crobex – 33%) fond prodaje ono što može unovčiti bez obzira na perspektivu i fundamente.
2. nažalost neki neće nikad shvatiti psihologiju tržišta, sve dio0nice u koje mirovnici nisu ulagali doživjeli su fijasko bez obzira na perspektivu i fundamente , ugovore i sl.
3. pogledajte samo koliko se fima muči u dinicama tipa AD plastika ili DDJH, imaju premalo da bi prodali strateškom parteneru a previše da bi prodali narodu.
4. Geronimo je pokazao izuzetan stupanj informiranosti i znanja kako na ATPL tako i na ostalim dionicama, Pozdra poglavici.

p.s.
Tržište je davno iscrpilo male (njih je cca 2000) , tko nije vjerovao u ovu priču već je davno vanka,
Tržište je iscrpilo velike igrače i oni polako izlaze a na njihva mjesta dolaze oni koji će svoj udio prodavati tek nakon privatizacije ptkm.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

@ Bigboss

Dok sve ostale bi pale čak i HT kada bi prodavali ovaku količinu pali bi ispod 260 Kn……. [lol]

Kakva nebuloza, želim puno sreće svima koji imaju PTKM, nek ide na 300 ali pisat ovakve stvari ……

Zar nije prodao najvjerojatnije NY Bank, zašto njima gori ? Možda se žure u shopping u US [cool]

På väggarna hänger designutkast Petrokemija till. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 205.941 6,16 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 123.304 3,69 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 51.179 1,53 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 41.983 1,26 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. HPB D.D. 38.441 1,15 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 29.540 0,88 Skrb. račun

OK ako je bio jedan prodavač, tko je prodao 100000 kom ?
Kako KD može prodati 100000 a ima 50000 ?

hehe vilken värld

Wie man Fragen richtig stellt!!!

Ne razumijem ništa. Možete li vi to na svoje PM? (… meni s prijevodom …[lol] [yawn]

@valentine

Nije najbolji svedski i pitanje ko je to preveo 🙂

Nafta? danas smo dobili 2 nova podatka od eod…pokazuju put za naftu a nafta pokazuje put burze?

barem tako se pise po nekim forumima…

sretno vam bilo…nadam se da ovog puta imam krivo i da PTKM ne ide prema nivou sto ewt pokazuje.
ali sutra cemo znati sigurnije

do videnja

Kolege nije bitno ko prodaje ,meni je bitno da ERSTE nije kupovao jer ako je ERSTE onda nije baš dobro(jer nemogu ni oni vječito kupovati) ali ako je neko drugi onda smo u win poziciji.

Strpimo se 3 dana i sve ćemo znati.Ali imam neki dobar osjećaj da nije ERSTE kupovao [cool]

SAM PROTIV SVIH

tko je to onda danas prodavao, victorija?

MENE VISE NIJE STRAH

@valentine

Nije najbolji svedski i pitanje ko je to preveo 🙂

Nafta? danas smo dobili 2 nova podatka od eod…pokazuju put za naftu a nafta pokazuje put burze?

barem tako se pise po nekim forumima…

sretno vam bilo…nadam se da ovog puta imam krivo i da PTKM ne ide prema nivou sto ewt pokazuje.
ali sutra cemo znati sigurnije

do videnja

[/quote]

Pa dajte recite i nama ženama gdje će cijena
Što sve vi muškarci šovinisti
Forum služi tome da se podijele informacije ane da sa skrivaju

New Report

Close