Je baš ne izgleda bajno samo što sam ja jučer mogao kupiti koliko sam htio na 233kn a sada mogu samo sanjati da ću kupiti po 233kn.
Eto nekada treba uzeti sve što se može a ne čekati…….
A i sam znaš koliko vrijedi PTKM imaš podatke s bloomberga u vezi cijena gnojiva
[/quote]
Vi ne mozete znati dali ce se moci kupiti nize od 233…
Kupuje se kada ima dokaza da je dno ili pocetak rasta…
Vrednost jedne dionice, to jest ona vrednost sto na kraju trgovanje na burzi daje (najnize ili najvise)
nije ista kao vrednost izracunata sa fundametalnim podacima.
Cesto ima razlika izmedu tih dvoje..
> najsigurniji pokazatelj kad se treba kupit je dugorocna TA-analiza i ako moguce intraday analiza za odredenu dionicu.
Ideš, sad mi je jasno kako i kada treba kupiti dionicu [wink]
Tek danas je dogovor oko bida uopće i počeo… Tako da ono jučer je bila sasvim druga pojava…
[/quote]
Ako je AZ kolega kako vi kažete onda se više nebrinem za ovu dionicu,jer nakon Ine oslobodiće se AZ jako puno love.A imamo i onu legendarnu ako je Novoselcu dobra meni je još bolja.A što se tiče ostatka tržišta mogli bi biti u pravu.
Ako je AZ onda i ono malo brige sto sam imao oko PTKM-R-A nestaje. 🙂
Dobro, samo bez unaprijed (dez)informacija. Vidjet ćemo tko je kupio, a onda komentirati.
Ljudi moji ničemu se ne treba čuditi pa ni ti ovakovom promet na Petrici jer je juče za primjer na BG Berzi Genex sam napravio 54 mil. kn. !
Ja ne znam koji je vama…
Pa šta vidite pozitivno u tome da je u trenutku otišlo 100000 komada dionica.
Pa vidite li vi da je iz dana u dan sve gore, i da je razlog što je netko prodao 100000 dionica taj što mu najvjerojatnije gori pod nogama. Pa prodali su dionicu koja im je najgora u portfelju.
A taj koji je kupio tih 100000 komada je budaletina, i to će jako brzo shvatiti. Da su čekali, kupili bi još jeftinije istu količinu od istog ili neku drugu dionicu. Ovako i onako imaju novca, a u ovo vrijeme je najbolje biti u novcu jer ovo sve skupa ide još dolje.
A tu neki koji se hvale da su stigli kupiti opet jeftino prije ogromnog rasta laprdaju bezveze.
Isto će pisati za mjesec dana. I tako još nekoliko mjeseci.
Ima li koja dobra duša da stavi K/P
Hvala
Kupnja – PTKM-R-A
78 241,01
85 240,00
80 239,01
318 239,00
90 238,52
Prodaja – PTKM-R-A
200 245,00
50 249,98
100 249,99
50 254,99
1.139 255,00
O bože što ovaj gore piše, koma.
Tek danas je dogovor oko bida uopće i počeo… Tako da ono jučer je bila sasvim druga pojava…
[/quote]
Ako je AZ kolega kako vi kažete onda se više nebrinem za ovu dionicu,jer nakon Ine oslobodiće se AZ jako puno love.A imamo i onu legendarnu ako je Novoselcu dobra meni je još bolja.A što se tiče ostatka tržišta mogli bi biti u pravu.
[/quote]
Slovenci prodaju jer nemaju casha, to znamo već duže vrijeme. Inače ovu dionicu ne bi nikad prodavali.
Kupaca je kako stoje stvari bilo više danas. No to se još provjerava. Kako stoje stvari ERSTE je podebljao svoj broj dionica, a izgleda da je i AZ krenuo udarati.
Uostalom ako YARA ima interesa u tvornici logično je da i postoji interes za dionicom.
Ako se ovako nastavi broj slobodnih dionica rapidno nestaje, a onda…..
Slovenci prodaju jer nemaju casha, to znamo već duže vrijeme. Inače ovu dionicu ne bi nikad prodavali.
Ma molim te, kao jadni slovenci imaju samo PTKM u portfelju pa nemaju šta drugo prodavat osim nje da dođu do novca?
Do kada ovo drukanje.
Prodaju jer je po njima ova dionica na duže radoblje koma!